Vouloubasis150 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γεια χαρα, όπως λέει ο τίτλος έχω έναν αποκοδικοποιητη στην tv μου και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται στην υποδοχη hdmi του αποκοδικοποιητη να συνδέσω με ένα καλώδιο hdmi τον αποκοδικοποιητη με το pc και να βλέπω ότι κανω στο λάπτοπ στην οθόνη της τηλεόρασης ????
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 όχι δεν γίνεται γιατί το hdmi του αποκωδικοποιητή είναι έξοδος εικόνας και όχι κάποια είσοδος.
Galatea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Από ότι ξέρω όμως, το καλώδιο του hdmi μπορεί να συνδέσει την τηλεόραση με το laptop κατευθείαν... Χωρίς την παρέμβαση του αποκωδικοποιητή!
veteranos123 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Από ότι ξέρω όμως, το καλώδιο του hdmi μπορεί να συνδέσει την τηλεόραση με το laptop κατευθείαν... Χωρίς την παρέμβαση του αποκωδικοποιητή! Αυτό ναι γίνεται.
Galatea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Με λίγα λόγια, βγάλε το hdmi από την έξοδο του αποκωδικοποιητή και βάλτο στο laptop και αυτό ήταν!
Vouloubasis150 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι η tv δεν εχει υποδοχη hdmi είναι παλια... Και τον αποκοδικοποιητη με scart τον έχω βάλει .... Τέλος πάντων αφού δεν γίνεται Οκ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα