bokoboko Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα κινητο android,σκεφτομαι να παρω καποιο μεταχειρο,μεχρι 100 ευρα θελω να δωσω. Το προβλημα ειναι οτι δεν κατεχω καθολου απο τα καινουργια touchscreen iphone android κτλπ, εχω ενα πολυ παλιο και σκεφτηκα να αναβαθμιστω Η χρηση του θα ειναι mail/fb/browsing για αρχη κ αυτο γιατι δε ξερω τι δυνατοτητες εχουν. Δε ξερω καθολου τι να ψαξω απο επεξεργαστες ή οτι εχουν μεσα οποτε αν μπορειτε καθοδηγηστε με Θελω να ξεκινησω να ψαχνομαι στα μεταχειρα κ να βρω το πιο value for money. Οποτε μεχρι 100 ευρα πιο ειναι πιο value for money σε μεταχειρα(χοντρικα παντα),πιο μπορω να βρω με καλες δυνατοτηες? Ευχαριστω εκ των προτερων
Hopi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Για εμένα μην μπεις στη διαδικασία του μεταχειρισμένου. Μπορεί να μπλέξεις αν για παράδειγμα η συσκευή που θα αγοράσεις βγει κάποια στιγμή off και το service αποφανθεί ότι έχει υγρασία. Στη θέση σου θα αγόραζα αυτό δίνοντας 39 ευρώ παραπάνω, αλλά έχοντας όμως και το κεφάλι μου ήσυχο
nikoskon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως σε καινούριο το Vodafone Smart II είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις στα 99€! Και αν έχεις CU καρτοκινητό, το παίρνεις 20€ φθηνότερα, δηλαδή μόλις 79€. Είναι δηλαδή εντός budget σου, καινούριο με την εγγύηση της Vodafone για ό,τι χρειαστείς. Μεταχειρισμένο στα χρήματα αυτά βρίσκεις, αλλά προτίμησε καινούριο. Σίγουρα για service, σε περίπτωση που χρειαστεί, δεν θα ήθελες να μπλέξεις με την Wind, οπότε αν αποφασίσεις να πάρεις το ΖΤΕ που σου πρότεινε ο Hopi, πάρε το από κάποιο άλλο κατάστημα.
Hopi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω πως σε καινούριο το Vodafone Smart II είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις στα 99€! Και αν έχεις CU καρτοκινητό, το παίρνεις 20€ φθηνότερα, δηλαδή μόλις 79€. Είναι δηλαδή εντός budget σου, καινούριο με την εγγύηση της Vodafone για ό,τι χρειαστείς. Μεταχειρισμένο στα χρήματα αυτά βρίσκεις, αλλά προτίμησε καινούριο. Σίγουρα για service, σε περίπτωση που χρειαστεί, δεν θα ήθελες να μπλέξεις με την Wind, οπότε αν αποφασίσεις να πάρεις το ΖΤΕ που σου πρότεινε ο Hopi, πάρε το από κάποιο άλλο κατάστημα. Ωραία και καλά αυτά που λες, αλλά όποιος ενδιαφέρεται για το Black Ice θα πάει στη Wind. ΄Όχι μόνο δεν υπάρχει διαθέσιμο κάπου αλλού αυτή τη στιγμή (ebw στην αναμονή και mobifun δεν το συζητάω καν), αλλά πιστεύω ότι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος κατανοεί ότι η αξιοπιστία ενός δικτύου δεν μπορεί να συγκριθεί με συνοικιακά μαγαζιά, που τις περισσότερες φορές κάνουν παραεισαγωγή
nikoskon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Συνεχώς προτείνεις συσκευές αποκλειστικά της Wind, επομένως δεν είναι απορίας άξιο το ότι απαξιώνεις τα υπόλοιπα καταστήματα. Δεύτερον το τηλέφωνο που προτείνεις είναι ακριβότερο από το όριο που έθεσε ο ts. Τρίτον, αν σε ενδιέφερε να βοηθήσεις και όχι να προωθήσεις, θα πρότεινες κάτι άλλο. Τέταρτον, η εγγύηση ενός προϊόντος εντός ΕΕ δεν έχει να κάνει με την εισαγωγή αλλά με την έννομη αγορά. Την καλημέρα μου. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
bokoboko Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας,επειδη αν παρω με 100 ευρα smart phone πιστευω καπου θα εχει κολλημα κ θα το μετανιωσω γιαυτο σκεφτηκα να παω σε μεταχειρο γνωριζοντας βεβαια το ρισκο.. Για παραδειγμα ψαχνοντας λιγο το vodafone κινητο ειδα ενα σχολιο youtube οτι στο adobe flash κολλαει..Θελω να αποφυγω τετοια πραματα οσο το δυνατον γιαυτο παω σε μεταχειρο ωστε να παρω κατι πιο καλο.. Οποτε αν μπορειτε προτεινετε μου κατι μη σκεφτοντας το budget που σας ειπα(ενταξει οχι 500 ευρων ) ωστε να ψαχνω να δω τι γινεται να καταλαβω διαφορες κ τα σχετικα.. Επισης μια παρατηρηση,οπως ειπα ειμαι νοομπ στα κινητα αλλα οχι τοσο στα pc οποτε για παραδειγμα θα ηθελα να διαβαζει pdf το οποιο δε σας το ειπα στο 1ο ποστ,σας το ειπα με την εννοια ενα κινητο το οποιο να ειναι λειτουργικο κ να εχει "μελλον",αυτο που θελω να πω ειναι επειδη ασχολουμαι με pc σε πολυωρη καθμερινη χρηση θελω να το περασω στο κινητο αυτο οσο γινεται.. Δε τρελενομαι για photo/video/μουσικη (ντακς ενα mp3 και μια "¨καλουλα" photo να επαιρνε ),μπορει κ να ζηταω πολλα αλλα δε ξερω τι παιζεται με τα smartphones.. Anyway,εκτος του huawei x5 που προτεινε ο φιλος orlox υπαρχει κατι αλλο παραπλησιο να ψαξω ή να κλεισω σε αυτος Ας πουμε υπαρχει καποιο με χειροτερη καμερα,θα ηθελα να μου το πειτε γιατι θελω 2-3 ωστε να μπορω να ψαξω κτλπ, Ευχαριστω και παλι
ektor7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Σκεφταισαι να το ρουταρει?Αν ξερεις,φυσικα,τι ειναι αυτο!
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις σας,επειδη αν παρω με 100 ευρα smart phone πιστευω καπου θα εχει κολλημα κ θα το μετανιωσω γιαυτο σκεφτηκα να παω σε μεταχειρο γνωριζοντας βεβαια το ρισκο.. Για παραδειγμα ψαχνοντας λιγο το vodafone κινητο ειδα ενα σχολιο youtube οτι στο adobe flash κολλαει..Θελω να αποφυγω τετοια πραματα οσο το δυνατον γιαυτο παω σε μεταχειρο ωστε να παρω κατι πιο καλο.. Οποτε αν μπορειτε προτεινετε μου κατι μη σκεφτοντας το budget που σας ειπα(ενταξει οχι 500 ευρων ) ωστε να ψαχνω να δω τι γινεται να καταλαβω διαφορες κ τα σχετικα.. Επισης μια παρατηρηση,οπως ειπα ειμαι νοομπ στα κινητα αλλα οχι τοσο στα pc οποτε για παραδειγμα θα ηθελα να διαβαζει pdf το οποιο δε σας το ειπα στο 1ο ποστ,σας το ειπα με την εννοια ενα κινητο το οποιο να ειναι λειτουργικο κ να εχει "μελλον",αυτο που θελω να πω ειναι επειδη ασχολουμαι με pc σε πολυωρη καθμερινη χρηση θελω να το περασω στο κινητο αυτο οσο γινεται.. Δε τρελενομαι για photo/video/μουσικη (ντακς ενα mp3 και μια "¨καλουλα" photo να επαιρνε ),μπορει κ να ζηταω πολλα αλλα δε ξερω τι παιζεται με τα smartphones.. Anyway,εκτος του huawei x5 που προτεινε ο φιλος orlox υπαρχει κατι αλλο παραπλησιο να ψαξω ή να κλεισω σε αυτος Ας πουμε υπαρχει καποιο με χειροτερη καμερα,θα ηθελα να μου το πειτε γιατι θελω 2-3 ωστε να μπορω να ψαξω κτλπ, Ευχαριστω και παλι οποιδηποτε να παρεις μεταχειρισμενο η καινυριο σε αυτα τα χρηματα θα κολλαει σε καποια πραγματα.δεν τα γλυτωνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα