Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

ένα παράξενο προβληματάκι :D

είχα κατεβάσει ένα ξυπνητήρι - time alert παίζει να ονομαζόταν - το οποίο είχε λειτουργία κάθε ώρα να λέει.. την ώρα. οπότε μόλις ολοκληρωθεί το 60λεπτο.. the time is τάδε o'clock. προφανός μου σπασε τα νεύρα. και το έβγαλα.αλλά αυτό που μου έσπασε τα νεύρα έμεινε. χρησιμοποίησα το revo uninstaller το οποίο χρησιμοποιώ σε κάθε uninstal που κάνω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα κατάλειπα.. οπότε τα έσβησε όλα. το πρόγραμμα δεν υπάρχει κάποιος φάκελος απο αυτό να ξέμεινε τίποτα. έψαξα το program files και program files(86) πολλές φορές δεν έχω βρει τίποτα.

πως κλείνει????????????????????????????????????????

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δοκίμασε το Autoruns for Windows στην καρτέλα Logon να βρεις ποιο σχετικό πρόγραμμα φορτώνεται στο ξεκίνημα των Windows ώστε να το ξετικάρεις ή να το διαγράψεις τόσο σαν εγγραφή στο μητρώο (με δεξί κλικ/Delete), όσο και σαν αρχείο στο δίσκο.

Δημοσ.

Μηπως το εν λογω προγραμμα σου εκανε ενα (ή περισσοτερα) scheduled tasks τα οποια τρεχουν πχ το text to speech των windows ανα μια ωρα? Αν εγινε ετσι, εβγαλες το προγραμμα και εμεινες με τα scheduled tasks :P

Δημοσ.

Δοκίμασε το Autoruns for Windows στην καρτέλα Logon να βρεις ποιο σχετικό πρόγραμμα φορτώνεται στο ξεκίνημα των Windows ώστε να το ξετικάρεις ή να το διαγράψεις τόσο σαν εγγραφή στο μητρώο (με δεξί κλικ/Delete), όσο και σαν αρχείο στο δίσκο.

Δεν υπάρχει κάτι άγνωστο σε αυτή τη καρτέλα.. είναι όλα τα κλασσικά.. :/

Μηπως το εν λογω προγραμμα σου εκανε ενα (ή περισσοτερα) scheduled tasks τα οποια τρεχουν πχ το text to speech των windows ανα μια ωρα? Αν εγινε ετσι, εβγαλες το προγραμμα και εμεινες με τα scheduled tasks :P

Πως το διορθώνω?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...