Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια καταρχας τρεχω win xp home gr 32 εχω ενα προβλημα οπως λεει και ο τιτλος παγωνει η οθονη μου την ωρα που δουλευω το pc,δεν βγαζει καποιο μηνυμα οτι σφαλμα ουτε μπλε οονες ουτε τιποτα,απλα κολλαει ο κερσορας και οτι αλλο τρεχει(βιντεο και τραγουδια) το τασκ μαναγερ δεν ανταποκρυνεται και το προβλημα "λυνεται" μονο αν κανω ρεσετ απο τον πυγγο αλλα μετα απο λιγες ωρες παλι τα ιδια.Κατεβασα ενα προγραμμα και αναβαθμησα τα παντα,κατεβασα τα νεα υpdates για ολα αλλα τιποτα,εκανα σκαν για ιους και εκανα φορματ σαν τελευταια λυση αλλα το προβλημα παραμενει οποτε μαλλον hardware ειναι,τι λετε?Ευχαριστω

Δημοσ.

Λογικά χάνεται κάποια συσκευή και για αυτό το κάνει,πρέπει να βγάλεις τα πάντα να καθαρίσεις όλες της επαφές και να τα ξανά συνδέσεις και συσκευές και καλώδια ρεύματος δεδομένων και όλα,αν συνεχίζει να το κάνει πρέπει να δεις τροφοδοτικό και να αρχίσεις τα προγράμματα ελέγχου για όλα τα μέρη του Η/Υ,μνήμη σκληρό vga κτλ.

Δημοσ.

1) Θερμοκρασία

2) Ram

3) Σκληρός

4) Τροφοδοτικό

5)Κάρτα γραφικών.(Το έχω συναντήσει, ακόμα και σε youtube η κάρτα βάραγε 85άρια με αποτέλεσμα να παγώνει).

Δημοσ.

Παιδια καρτα γραφικων εχω αλλαξει πριν μερικους μηνες.Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να δω αν η ραμ και το τροφοδοτικο λειτουργουν κανονικα?Επισης θα κανω αυτο που λεει και ο theelf ευχαριστω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια ετρεξα το ραττεστ σημερα και μου εβγαλε αυτα τα λαθη,μπορει κανεις να βοηθησει τι παιζει?Θελω αλλαγη?

wuos2d.jpg

Δημοσ.

Παιδια ετρεξα το ραττεστ σημερα και μου εβγαλε αυτα τα λαθη,μπορει κανεις να βοηθησει τι παιζει?Θελω αλλαγη?

ναι υπάρχει πρόβλημα με της μνήμες σου!

θα τα τρέξεις ένα-ένα τα dimm για να δείς ποιά είναι η προβληματική!

Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω αν εχουν Lifetime εγγυηση?Το πισι το πηρα απο το πλαισιο πριν κανα 4αρι χρονια.Μπορω να παρω τηλ να ρωτησω?Επισης αν δεν μπορω να τις αλλαξω,μπορω να βγαλω την μια κ να δουλευω μονο με την αλλη?Ειναι δυο απο 2γ η καθε μια,εχουν και οι δυο προβλημα η η μια?Αν εχει η μια το προβλημα πως μπορω να μαθω ποια ειναι χωρις να τρεξω το προγραμμα αλλες δυο φορες?

Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω αν εχουν Lifetime εγγυηση?Το πισι το πηρα απο το πλαισιο πριν κανα 4αρι χρονια.Μπορω να παρω τηλ να ρωτησω?Επισης αν δεν μπορω να τις αλλαξω,μπορω να βγαλω την μια κ να δουλευω μονο με την αλλη?Ειναι δυο απο 2γ η καθε μια,εχουν και οι δυο προβλημα η η μια?Αν εχει η μια το προβλημα πως μπορω να μαθω ποια ειναι χωρις να τρεξω το προγραμμα αλλες δυο φορες?

Την απάντηση στην δίνει ο gothmogGR..

το λένε επάνω στο αυτοκόλλητο της κάθε μνήμης!

τι μάρκα είναι η μνήμες..ετσι για την ιστόρια;; ;)

Δημοσ.

Ειναι δυο απο 2γ η καθε μια,εχουν και οι δυο προβλημα η η μια?Αν εχει η μια το προβλημα πως μπορω να μαθω ποια ειναι χωρις να τρεξω το προγραμμα αλλες δυο φορες?

Δεν γινεται να ξερεις χωρις να ελεγξεις την καθε μια ξεχωριστά με το memtest!

Δημοσ.

Οι ραμ ειναι transcendd 2gn jetram ddr2 και δεν τιποτα για εγγυηση ζωης,οποτε λεω να βγαλω την μια να τρεξω το προγραμμα να δω πια εχει προβλημα και να αφησω την αλλη,2 θα μου φτασουν ετσι δεν ειναι?32 μπιτ τρεχω οποτε ετσι και αλλιως δεν ειχα ποτε 4GB ε?Δεν παιζω παιχνιδια απλα εχω δυο οθονες και παιζω ποκερ σε 24 τραπεζια,θα εχω προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...