poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 100000000000000000000000000000 ευχαριστω πουλινος που ενδιαφερθηκες για το προβλημα μου... θα αλλαξω μπαταριες στην συσκευη γτ εχουμε να τις αλλαξουμε κανα χρονο+ και θα το αν συνεχιζει... αν συνεχιζει θα παω Forthnet να αναφερω το προβλημα... ευχαριστω και παλι...!!!! τελικα το @forthnet.gr χρειαζεται στο Username? μου ειχες εξησει τι ειναι απλα θελω μια ξεκαθαρη απαντηση.... χρειαζεται η οχι? (chris.ath.forthnet.gr H [email protected]?) δοκιμασε μπαταριες αλλα για μενα εφοσον εχεις 2 τηλεφωνα δοκιμασε και αυτα που ειπα πιο πανω.εκτος και τα 2 εκτος μονο το ενα εκτος μονο το αλλο για να δεις τι γινεται και αν και χωρις τηλεφωνα το προβλημα συνεχιζει και δεν μπορεις να κανεις καποια δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη κτλ τοτε πολυ απλα το δηλωνεις βλαβη.για αρχη λογικα θα σου αλλαξουν Profile.θα ανεβει το margin και θα πεσει λιγο η ταχυτητα.αν δεν παιξει και παλι ε μετα συνηθως ερχεται τεχνικος για να κανει αυτος τις δοκιμες .αν και ενας χρονος μπαταριες για ασυρματο δεν ειναι πολυ και ακομα και να ειχαν χαλασει δεν θα επρεπε να σου κανει προβλημα. τωρα για το username/ οταν εισαι στο ιδιοκτητο δικτυο οχι δεν χρειαζεται.ειτε το βαλεις ειτε οχι δεν υπαρχει προβλημα.οταν καποιος ομως ΔΕΝ ειναι στο ιδιοκτητο δικτυο εκει χρειαζεται υποχρεωτικα.επειδη στο μη ιδιοκτητο δικτυο πεφτεις πανω σε ρουτερς dslam κτλ του οτε αλλα εσυ εχεις username forthnet για να καταλαβει ο οτε τι εισαι εσυ κοιταω στο Username Τι υπαρχει μετα το @ ωστε να στειλει αυτο το username προς τον radius του παροχου.το ειπα λιγο με απλο τροπο.αλλα για να το πω ποιο απλα.οταν εισαι στο ιδιοκτητο υπαρχει ενας δρομος μπροστα σου οποτε και να μην βαλεις @forthnet.gr η forthnet βλεπει οτι περπατας στον δρομο της και σου λεει δικος μας ειναι.οταν ομως εισαι σε δικτυο οτε μπροστα υπαρχουν 10 δρομοι ο καθενας οδηγει στον καθε παροχο.και ο φυλακας του παραδεισου στον οτε σου λεει τι εισαι εσυ και εσυ του λες ειμαι @forthnet.gr και αυτος σου λεει οκ πηγαινε απο εκει.αν δεν βαλεις τιποτα δεν ξερει που να στειλει οποτε δεν θα μπεις ποτε στο ιντερνετ.
Chriss9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ωραια.... το προβλημα μου λυθηκε... απλα αλλαξα ενα πριζακι,εκει που συνδεεται το ρουτερ ειμαι 23ωρες Online.. ελπιζω πως εφτιαξε... το password που εχω τωρα δεν εχει το @forthnet.... 10000000000000 ευχαριστω..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ωραια.... το προβλημα μου λυθηκε... απλα αλλαξα ενα πριζακι,εκει που συνδεεται το ρουτερ ειμαι 23ωρες Online.. ελπιζω πως εφτιαξε... το password που εχω τωρα δεν εχει το @forthnet.... 10000000000000 ευχαριστω..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδες πολλες φορες ειναι κατι πιο απλο.ηταν πολυ παραξενο να εχεις καλη ταχυτητα και τοσες αποσυνδεσεις για αυτο σου ειπα δες μεσα στον χωρο σου.μην τα ριχνουμε ολα στον οτε η στον παροχο.τελος καλα ολα καλα.ειτε βαλεις το @forthnet.gr ειτε οχι εφοσον εισαι σε ιδιοκτητο δεν αλλαζει απολυτως τιποτα.
Petros_mbs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2012 στις 12:54 ΜΜ, Chriss9 είπε απλα αλλαξα ενα πριζακι,εκει που συνδεεται το ρουτερ Τι εννοείς με αυτό? έχω το ίδιο θέμα με σένα αν και 7 χρονια μετα Πες μας τι εκανες ρε μαν μπας και σωθουμε και εμεις
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 14 hours ago, Petros_mbs said: Τι εννοείς με αυτό? έχω το ίδιο θέμα με σένα αν και 7 χρονια μετα Πες μας τι εκανες ρε μαν μπας και σωθουμε και εμεις Οτι αλλαξε το τηλεφωνικο πριζακι.αλλα οτι σε αυτον επαιξε δεν σημαινει οτι και εσυ εχεις το ιδιο προβλημα.μπορει σε αυτον να ειχε χαλασει το πριζακι.σπανιο μεν αλλα το εχω πετυχει.εσενα μπορει να ειναι κατι εξω,μπορει να ειναι η καλωδιωση,μπορει να ειναι χαλασμενο σπλιτερ η φιλτρο,μπορει να ειναι θεμα ρουτερ,μπορει υγρασια σε πριζακι,μπορει οξειδωση σε πριζακι.1002 πραγματα μπορει να ειναι και θελει δοκιμες.εχω πετυχει μεχρι και τηλεφωνικο καλωδιο χαλασμενο.αναλογως το προβλημα σου μπορει να φταινε και διαφορετικα πραγματα.θελει δοκιμες για να αποκλειεις πραγματα και να δεις τι φταιει στο τελος.
Petros_mbs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/10/2019 στις 12:46 ΜΜ, poulinos είπε Οτι αλλαξε το τηλεφωνικο πριζακι.αλλα οτι σε αυτον επαιξε δεν σημαινει οτι και εσυ εχεις το ιδιο προβλημα.μπορει σε αυτον να ειχε χαλασει το πριζακι.σπανιο μεν αλλα το εχω πετυχει.εσενα μπορει να ειναι κατι εξω,μπορει να ειναι η καλωδιωση,μπορει να ειναι χαλασμενο σπλιτερ η φιλτρο,μπορει να ειναι θεμα ρουτερ,μπορει υγρασια σε πριζακι,μπορει οξειδωση σε πριζακι.1002 πραγματα μπορει να ειναι και θελει δοκιμες.εχω πετυχει μεχρι και τηλεφωνικο καλωδιο χαλασμενο.αναλογως το προβλημα σου μπορει να φταινε και διαφορετικα πραγματα.θελει δοκιμες για να αποκλειεις πραγματα και να δεις τι φταιει στο τελος. Κατάλαβα, ήμουν σε cyta 6 χρόνια όλα κομπλέ.άλλαξα σπίτι και πήρα το ρούτερ της vodafone H300 S κάθε 3 εβδομάδες έρχεται τεχνικός γιατί έχω αποσυνδέσεις κάθε 3 εβδομάδες,και είμαι με αποσυνδέσεις μέχρι να το φτιάξουν,και αυτό προσωρινά. την τρίτη μου φέρανε το ίδιο ρούτερ H300 S μόλις το έβαλα σε 5 λεπτά πάλι αποσυνδέσεις,δοκίμασα και άλλο ρούτερ που είχα 6 χρόνια με cyta και παλι προβλημα εχω. κάθε τεχνικός που έχει έρθει να ελέγξει όλα τα καλώδια είναι perfect λένε,εγώ λέω ότι είναι τυχεροί,ίσως όταν έρχονται αυτοί το ίντερνετ δουλεύει για 10 λεπτά όσο ο τεχνικός ψαχνει . έχω αγανάκτηση,δουλεύω web design και 3 εβδομάδες έχω αφήσει τις δουλειές μου.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 αρα ξερουμε οτι ο εξοπλισμος δεν φταιει. μετα πρεπει να κανεις δοκιμη ειτε κατω στον κατανεμητη που ειναι δυσκολο ειτε απο το κεντρικο πριζακι να αποσυνδεσεις ολα τα αλλα πριζακια και να αφησεις μονο το ζευγαρι καλωδια που φερνει το τηλεφωνο /ιντερνετ στο σπιτι σου.και να κανεις δοκιμη και εκει.ναι ο τεχνικος θα τσεκαρει 10 λεπτα και οχι δυο ωρες.μετα αντε να σου αλλαξουν κανα Profile που θα χασεις σε ταχυτητα αλλα θα κερδισεις σε συγχρονισμο. adsl εχεις?vdsl? 17 hours ago, Petros_mbs said: Κατάλαβα, ήμουν σε cyta 6 χρόνια όλα κομπλέ.άλλαξα σπίτι και πήρα το ρούτερ της vodafone H300 S κάθε 3 εβδομάδες έρχεται τεχνικός γιατί έχω αποσυνδέσεις κάθε 3 εβδομάδες,και είμαι με αποσυνδέσεις μέχρι να το φτιάξουν,και αυτό προσωρινά. την τρίτη μου φέρανε το ίδιο ρούτερ H300 S μόλις το έβαλα σε 5 λεπτά πάλι αποσυνδέσεις,δοκίμασα και άλλο ρούτερ που είχα 6 χρόνια με cyta και παλι προβλημα εχω. κάθε τεχνικός που έχει έρθει να ελέγξει όλα τα καλώδια είναι perfect λένε,εγώ λέω ότι είναι τυχεροί,ίσως όταν έρχονται αυτοί το ίντερνετ δουλεύει για 10 λεπτά όσο ο τεχνικός ψαχνει . έχω αγανάκτηση,δουλεύω web design και 3 εβδομάδες έχω αφήσει τις δουλειές μου. αν εχεις adsl και μπορεις να βαλεις vdsl καντο.θα παιξεις γενικοτερα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα