Chriss9 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όταν πέφτει το ίντερνετ(δηλαδή κάθε 1 με 3 λεπτά) βγάζει αυτό Your DSL connection is down. Verify that your Thomson Gateway is correctly connected to your phone line. If the problem persists, check your documentation. και στα Event Logs: xDSL linestate down Thomson 585 v8 to router... σε Forthnet δίκτυο... τι στο καλό? είμαι 85% σίγουρος πως όλες οι ρυθμίσεις είναι κομπλε....
Chriss9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 το χρειαζομαι το τηλεφωνο... δεν μπορω να κανω κατι τετιο γιατι εχουμε μαγαζι... κατι αλλο?
tsakonas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 δεν εννοώ να το βγάλεις για πάντα... για 1 λεπτό δοκιμαστικά.. έχεις φίλτρο στα τηλεφωνα? ποσα τηλεφωνα? είναι μια γραμμή?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 a.αυτο που σου βγαζει ειναι λογικο.εφοσον πεφτει ο συγχρονισμος σου λεει και με μυνημα οτι η γραμμη ειναι down οπως και στο event log σου λεει το ιδιο.οποτε α.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης. β.οταν κλεισει το μαγαζι κανε μια δοκιμη.βγαλε τα παντα απο πανω δηλαδη φιλτρα τηλεφωνα splitter και τα παντα και ασε μονο το ρουτερ και δες αν γινεται.αφου λες οτι το κανει καθε 2-3 λεπτα θα ειναι πολυ ευκολο να δεις αν αλλαξε κατι.επισης οταν τα βγαλεις ολα δες αν αλλαξε κατι στο συναγερμο.επισης απο το ρουτερ μεχρι την πριζα τηλεφωνου μικρο καλωδιο.επισης οχι πριζακια του οτε που εχουν πυκνωτη.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο τοτε.στο λεω επειδη δεν μπορεις να τον αποσυνδεσεις ευκολα. αυτα για αρχη.γενικα θα πρεπει οπου εχεις τηλεφωνο να εχεις φιλτρο πριν και οχι τοποθετημενο αναποδα οπου εχεις τηλ και ιντερνετ βαζεις splitter και αν εχεις καπου μονο το ιντερνετ τοτε βαζεις μονο το ρουτερ χωρις τιποτε αλλο.αυτα για αρχη για να δουμε τι γινεται.μπορει να ειναι και θεμα γραμμης αλλα θελει πολλες δοκιμες.αλλιως μπορει να φταιει και κατι σε καλωδιωση.επειδη ειναι και καταστημα πολλα παραξενα εχω δει σε καταστηματα.διαλυμενα καλωδια πατημενα ξεσκισμενα χαλασμενα τα οποια περνανε κοντα απο ρευματα κτλ κτλ.αλλιως μπορει να φταιει και κατι στο κομματι του οτε αλλα ξεκιναμε πρωτα απο σενα.αλλιως μετα ερχεται τεχνικος της forthnet και τσεκαρει.μπορει να ειναι πολλα πραγματα.
Chriss9 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 σε ολα τα τηλεφωνα εχω φιλτρακια... το ρουτερ ειναι αλλου μονο του... δεν χρειαζεται splitter γτ δεν εχω το τηλεφωνο μαζι.. περνει απο αλλη πριζα(εχει φιλτρο) αυτα... οταν εννοεις στοιχεια γραμμης? και δεν εχω συναγερμο..!! xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 13108 kbit/s, upstream: 1020 kbit/s; output Power Down: 19.5 dBm, Up: 12.0 dBm; line Attenuation Down: 25.5 dB, Up: 16.0 dB; snr Margin Down: 6.0 dB, Up: 7.5 dB) αυτα εννοεις στοιχεια? (ειναι μετα απο επανακεννιση του router...!!!)
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 παραξενο.πολυ καλα χαρακτηριστικα.δοκιμασε μια με το να βγαλεις ολα τα τηλεφωνα και να δεις.αν και παλι τιποτα φωναξε forthnet νακανουν ελεγχο εκει που ξεκιναει η γραμμη εκτος αν μπορεις να τον κανεις εσυ αυτον τον ελεγχο.μπορει να ειναι απο καποιο προβληματικο καλωδιο μπορει να ειναι απο καποια τηλεφωνικη συσκευη μπορει κατι μεσα στο αστικο κεντρο.μπορει κατι στο καλωδιο του οτε.αν και με τετοια χαρακτηριστικα κατι μου βρωμαει.δεν πρεπει να ειναι χαλκος οτε.
Chriss9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 οταν βγαζω το τηλεφωνο(συσκευη,εχω μονο μια και ειναι ασυρματο) νομιζω πως κραταει περισσοτερο... αλλα φιλε μου πριν κανα μηνα χωρις να εχει πειραχτει τιποτα ειχα 30 μερες+ ONline χωρις dc..... τωρα το πιασε? Τ_T
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αν και και ασυρματο τοτε δυσκολο να φταιει το τηλεφωνο.και εφοσον και παλι γινεται το ιδιο θεμα οπως λες εστω και με λιγη παραπανω καθυστερηση τοτε δεν φταιει αυτο.θα μπορουσε να ειχε παθει κατι το τηλ αλλα δυσκολο.μπορει να φταινε πολλα.μιλα με τον provider αν δεν μπροεις να δοκιμασεις κατι αλλο εσυ
Chriss9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 και πληρωμενο ειναι και ολα..... τι στο καλοοοοοοοο......... ειναι ι μονη λυση δηλαδη?αν μου στειλουν τεχνικο ειναι δωρεαν η θα πληρωσω και ολας?
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αν βγει οτι φταιει κατι σε σενα πχ ενα χαλασμενο splitter πληρωνεις εσυ.αν βγει οτι δεν φταις εσυ δεν πληρωνεις.για αρχη αν παρεις τηλ το πιο πιθανο θα ειναι να σου αλλαξουν Profile με σκοπο να μειωθει λιγο η ταχυτητα μεν αλλανα γινει πιο σταθερη η γραμη αν δεν πιανουν τα χερια σου δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο ετσι και αλλιως.
Chriss9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 κατι που παρατηρησα... οταν εχω το σταθερο στην συσκευη που φορτιζει(αυτη που ειναι και συνδεδεμενη στο "τοιχo") κανει τα κολπα με το Linestate down... οταν δεν την εχω εκει σαν να δουλευει κανονικα... ειμαι 40 λεπτα on απο την στιγμη που την εβγαλα απο εκει... και κατι τελευτεο... η συσκευη του σταθερου τα εχει παιξει λιγο και μπερδευει τα φωτακια της... αλλα δουλευει μια χαρα... λες να φταιει η συσκευη???
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 αυτο με το να γεμιζει η συσκευη μου φαινεται παραξενο εκτος αν πραγματι εχει καποιο προβλημα και οταν τραβαει παραπανω ρευμα για να σου γεμισει το τηλεφωνο κατι κανει και σου επηρεαζει την γραμμη.για αυτο ειπαμε δοκιμη χωρις τα τηλεφωνα καποια στιγμη που ειναι κλειστο το καταστημα για να δεις τι γινεται.αν παιξει οκ μετα δοκιμη με την μια απο τις 2 .αν παιξει οκ μετα και την αλλη.και εναλαξ δοκιμες .να δεις φταιει η μια συσκευη φταινε και οι 2 .φταινε και οι 2 οταν ειναι μαζι πανω κτλ. και δεν θα βγαζεις μονο την συσκευη αλλα και το φιλτρο που εχει εκτος αν ειναι πανω στο splitter με το ρουτερ οποτε οκ.δηλαδη αν ειναι 2 συσκευες με φιλτρα σε διαφορετικα δωματια τοτε καθε φορα που βγαζεις μια θα βγαζεις και το φιλτρο της.το ιδιο αμα της βγαλεις και τις 2.αν ειναι μια συσκευη με splitter τοτε βγαζεις και το splitter και βαζεις το ρουτερ στον τοιχο απευθειας για να δουμε τι γινετε.μηπως φταιει κανα φιλτρο /σπλιττερ.δοκιμες αργα αργα θελει γιατι κατι δνε παει καλα πραγματι για να χανει sync τοσο συχνα σε τοσο καλη γραμμη
Chriss9 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 100000000000000000000000000000 ευχαριστω πουλινος που ενδιαφερθηκες για το προβλημα μου... θα αλλαξω μπαταριες στην συσκευη γτ εχουμε να τις αλλαξουμε κανα χρονο+ και θα το αν συνεχιζει... αν συνεχιζει θα παω Forthnet να αναφερω το προβλημα... ευχαριστω και παλι...!!!! τελικα το @forthnet.gr χρειαζεται στο Username? μου ειχες εξησει τι ειναι απλα θελω μια ξεκαθαρη απαντηση.... χρειαζεται η οχι? (chris.ath.forthnet.gr H [email protected]?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα