άδικος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι, τρομερές βόλτες έξω με ένα smartphone στο χέρι. Εγώ δεν βλέπω και μεγάλη διαφορά για να πω την αλήθεια. Και παίζουν & online games με το smartphone έξω στη βόλτα
nimda Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Χαχαχαχαχα! Κορυφαίο! Πολύ καΐδια όποιο το κατάφεραν! Να φανταστώ επικρατεί πανικός στους σερβερ; Άντε μετά να πληρώσεις για να παίξεις WoW... Ο Αυτοκράτορ πέθανε, σε αναζήτη του επόμενου! Εγώ πάντος το Diablo δεν το αρχίζω μετά από αυτό!
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έλα, απέλυσαν κανέναν admin ή ήταν να παραιτηθεί και τα έκανε ποΤ@ν@! (λέμε τώρα!) Εντάξει, μπορεί και να χάκεψαν κάνα admin btw, δεν έγινε και τίποτα το τραγικό και η αντίδραση ήταν γρήγορη άσχετα που εμείς το μάθαμε σήμερα.
Cosbuster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και παίζουν & online games με το smartphone έξω στη βόλτα Πιο πολύ facebook στο οποίο κολλάνε περισσότερο.
topaz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται: "λουτρό μ@λ@κι@ς". 2
lexmark Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 τι ακριβως γινετε οταν πεθαίνει ενας χαρακτηρας στο wow;; Πεθαίνει και στην πραγματική ζωή oppan Matrix style!! 6
redcom7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ανατρίχιασα ... serial killer σε videogane ....
21century Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι θα δούμε πλέον χάκερ και σε αλλά παιχνίδια!
theef Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ανατρίχιασα ... serial killer σε videogane .... ουουουου ναι κιε εγώ! χαχαχαχαχαα!! Τελικά ξέρουμε πως τον πατάξανε έξω?? Και ο τίτλος εε? Ασχολίαστος! Το επισοδιάκι του southpark το είδα μόλις... Πολύ καλό!
aiolos.01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά οι τύποι του southpark είναι προφήτες. 1
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά οι τύποι του southpark είναι προφήτες. Πραγματικά προφητικό επεισόδιο, αν και η αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο υπήρξαν και άλλα παρόμοια συμβάντα. Το επεισόδιο του South Park δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να υλοποιείται πάντως προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2006, 4 μήνες μετά το περίφημο Falador Massacre του Runescape και περίπου ένα χρόνο μετά το Corrupted Blood incident του WoW. Το καταπληκτικό όμως είναι η ομοιότητα του προχθεσινού exploit σε σχέση με την ιστορία του South Park. Θα μείνει στην ιστορία
bluescorpion Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 καλά παιδιά μιλάμε είδα μόλις το επεισόδιο το South Park και δάκρυσα.πολυ μπροστά οι τύποι.. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα