Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα laptop TURBO-X και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Fedora και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Προσπάθησα αρχικά με dual boot με Windows7 και μετά την εγκατάσταση από live cd δεν φόρτωνε καν το grub. Προσπάθησα single boot μόνο Fedora, πάλι το ίδιο. Δοκίμασα με CentOS και με παλαιότερη έκδοση Fedora, πάλι το ίδιο. Δεν φορτώνει καν το grub. Βλέπω μόνο τον κέρσορα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει και τίποτα άλλο. Θέλω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βλέπω μόνο τον κέρσορα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει και τίποτα άλλο. Θέλω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.

Βάζεις σε λάθος μέρος τον grub,κατά την εγκατάσταση σου έχει επιλογή(δεν ξέρω αν είναι μόνο στο advanced) αν θες ο grub να μπει στην αρχή του δίσκου ή στο ίδιο διαμέρισμα με τα linux,πρέπει να μας δώσεις εικόνα για τα διαμερίσματα που έχεις και για το που πέρασες τα linux.

Αν θες μπορείς να δεις και στο net για grub rescue ή grub reinstall για να σου βρει την εγκατάσταση και να κάνει εκκίνηση.

(Από usb πήγες να κάνεις install;;; )

Δημοσ.

Στον sda τον βαζω τον grub. Το ιδιο και απο live-usb. Γινεται εγκατασταση αλλα στην επανεκκινηση μονο κερσορας.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια, και σκετο το fedora να περασω στον σκληρο, παλι δεν μπουταρει. Λεει εγκατασταση επιτυχης αλλα μετα την επαννεκινηση τα ιδια. Κερσορας που αναβοσβηνει και τελος, Κλειδωμενο bios, τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.

Δες αυτό που σου λέει ο twiner και πες μας μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Ποιο tuvlo-x έχεις, πως κάνεις την εγκατάσταση, πειράζεις τίποτα από τις default ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση, από το dvd πας ή από το live cd, από το dvd δοκίμασες ή να φτιάξεις κάποιο live usb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...