Sordnaxela Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ένα laptop TURBO-X και δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Fedora και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Προσπάθησα αρχικά με dual boot με Windows7 και μετά την εγκατάσταση από live cd δεν φόρτωνε καν το grub. Προσπάθησα single boot μόνο Fedora, πάλι το ίδιο. Δοκίμασα με CentOS και με παλαιότερη έκδοση Fedora, πάλι το ίδιο. Δεν φορτώνει καν το grub. Βλέπω μόνο τον κέρσορα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει και τίποτα άλλο. Θέλω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Βλέπω μόνο τον κέρσορα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει και τίποτα άλλο. Θέλω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ. Βάζεις σε λάθος μέρος τον grub,κατά την εγκατάσταση σου έχει επιλογή(δεν ξέρω αν είναι μόνο στο advanced) αν θες ο grub να μπει στην αρχή του δίσκου ή στο ίδιο διαμέρισμα με τα linux,πρέπει να μας δώσεις εικόνα για τα διαμερίσματα που έχεις και για το που πέρασες τα linux. Αν θες μπορείς να δεις και στο net για grub rescue ή grub reinstall για να σου βρει την εγκατάσταση και να κάνει εκκίνηση. (Από usb πήγες να κάνεις install;;; )
Sordnaxela Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Στον sda τον βαζω τον grub. Το ιδιο και απο live-usb. Γινεται εγκατασταση αλλα στην επανεκκινηση μονο κερσορας.
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι, ο sda όμως είναι η πρώτη συσκευή που βλέπει το τούρβο σου;;Τα linux σε ποιο διαμέρισμα του sda τα περνάς;;
Sordnaxela Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ναι,ο sda ειναι η πρωτη που βλεπει. Στο sda σκετο βαζω τον grub.
Sordnaxela Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια, και σκετο το fedora να περασω στον σκληρο, παλι δεν μπουταρει. Λεει εγκατασταση επιτυχης αλλα μετα την επαννεκινηση τα ιδια. Κερσορας που αναβοσβηνει και τελος, Κλειδωμενο bios, τι μπορει να ειναι;
lexmark Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δες αυτό που σου λέει ο twiner και πες μας μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Ποιο tuvlo-x έχεις, πως κάνεις την εγκατάσταση, πειράζεις τίποτα από τις default ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση, από το dvd πας ή από το live cd, από το dvd δοκίμασες ή να φτιάξεις κάποιο live usb;
Sordnaxela Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Χαλασε η καρτα γραφικων και παει για επισκευη. Θα ενημερωσω οταν το ξαναπαρω στα χερια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα