Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα ακριβές image του c: με το παραπάνω πρόγραμμα. Στην ουσία θέλω να μεταφέρω το λειτουργικό σε καινούριο δίσκο. Όταν έβαλα το bootable cd το πρόγραμμα αναγνώρισε τον c: αλλά και το δεσμευμένο από τα win partition που βρίσκεται εκεί, μεγέθους 100ΜB. Για να κάνω ακριβή μεταφορά του συστήματός μου σε νέο δίσκο, προσθέτρω στο image και το παραπάνω κρυφό partition?
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το κρατάς και στο recovery πάλι κρυφό θα στο βγάλει. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ αλλά μιας και είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ, είπα να ρωτήσω. Σ ευχαριστώ. ENTIT: H μόνη αλλαγή hardware θα είναι αυτή του δίσκου του λειτουργικού. Δεν αναμένουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, έτσι?
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Και να μην το κρατήσεις το των 100mb το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι να περάσεις μόνος σου τον mbr στον νέο δίσκο δεν χάνεις τίποτα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι αυτό με το mbr που λέω και το ότι ίσως να πρέπει να αλλάξεις την σειρά των δίσκων μέσα από το Bios ώστε να φαίνεται ο σωστός δίσκος σαν πρώτος στην σειρά δίσκος.
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κάτι που έτυχε πριν λίγες μέρες και δεν το ήξερα, απο hdd σε ssd δε γίνεται, βγάζει alignment error.
alpo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κρατάς και τα δύο. Εξ' ορισμού το πρόγραμμα, αν δεν έχεις πειράξει κάτι άλλο, σου έχει κλικαρισμένα και τα δύο.
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Κάτι που έτυχε πριν λίγες μέρες και δεν το ήξερα, απο hdd σε ssd δε γίνεται, βγάζει alignment error. Χλομό αυτό,λογικά κάτι άλλο θα παίζει με το allignment,μπορείς να το ελέγξεις αυτό με προγράμματα για διαμερίσματα π.χ. το MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 να κάνεις allign από πριν τον hdd και να δεις αν το περνάει μετά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το image το πήρα από ssd και θα το βάλω πάλι σε ssd. Τώρα είναι αποθηκευμένο σε hdd. Αυτό δεν παιζει ρόλο, έτσι?
Sarandis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όχι και απο τα λεγόμενα του elf εγώ μάλλον έπεσα στην περίπτωση!
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Από την στιγμή που το acronis βλέπει το μέσο όχι ,δεν έχει σημασία.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Όλα εντάξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν εμπιστεόυμουνα τέτοιες λύσεις και τις θεωρούσα ημίμετρα αλλά η διαδικασία ήταν πανεύκολη και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα. Ευχαριστώ όσους ποστάρανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα