kostiger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα παιδες! Οπως γραφω και στον τιτλο , επιθυμω να αντικαταστησω το Ν97 μου με καποιο αλλο smartphone με budget 200 e περιπου . Και εξηγουμαι περαιτερω .Ο μοναδικος λογος για τον οποιο θελω να προχωρησω στη συγκεκριμενη κινηση , ειναι η χαμηλη ram του κινητου , η οποια οδηγει σε συνεχεις αποσυνδεσεις πιο βαριων ιστοσελιδων ,τοσο οταν συνδεομαι μεσω ασυρματου ρουτερ ,οσο και απο το 3g δικτυο της cosmote της οποια ειμαι συνδρομητης . Κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη συσκευη σε ολα τα επιπεδα ( σχεδιασμος-ποιοτητα κατασκευης , φωτογραφικη μηχανη ,qwerty πληκτρολογιο-touch οθονη , μενου-ημερολογιο-σημειωσεις τα οποια χρησιμοποιω κατα κορον κλπ...). Δεν με νοιαζει αν θα ειναι android , windows το λειτουργικο του ή δεν ξερω τι αλλο . Τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Grey Warden Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Sony Sole από το Σκρουτζ με λίγα λεφτά παραπάνω.
wpgreece Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Nokia Lumia 610 στα 160 ευρώ ή ακόμη καλύτερα Nokia Lumia 800 στα 270 αν θέλεις να ανέβεις τόσο.Ειδικά το δεύτερο πάντως αξίζει πολύ για τα λεφτά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα