function Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους, Έχω τον ακόλουθο εξοπλισμό: 1. Samsung DVD PLAYER DVD-C550 2. Samsung UE40C6500 3. Altec Lansing 251 5.1 Surround. (αρκετά παλιά ... i know) Η σύνδεση έχει ως εξής: TV + DVD = HDMI DVD + Altec Lansing = ΕΞΟΔΟΣ DIGITAL Το περίεργο με αυτό το θέμα είναι ότι, αν και χθες το ALTEC έπαιζε μια χαρά (DVD και USB), μόλις σήμερα το πρωί σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής! Δεν έχει σημασία αν βάλω PCM, Bitstream ή οτιδήποτε άλλο, ούτε dvds ούτε usb ταινίες φαίνεται να παίζουν ήχο από το home cinema!! Το DVD C550 έχει τις ακόλουθες ρυθμίσεις ήχου: 1. Dolby Digital Output: a. PCM, b. Bitstream 2. MPEG2 Ψηφιακή έξοδος: a. PCM, b. Bitstream 3. " DOWNLOAD SAMPLING PCM": on Όταν έβαλα την πρώτη επιλογή στο β, και εισάγω το DVD (ή usb) μου λέει "HDMI AUDIO not supported" ξαφνικά! Είναι αυτό ένα σημάδι θανάτου από το altec μου? Τι πήγε στραβά σε μία μόνο ημέρα; Υ.Γ. Η τηλεόραση, όπως έχει ήδη αναφερθεί έχει μόνο οπτική έξοδο. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός (dvd, home cinema, ακόμη και αν απαιτείται νέο) που θα μπορούσε να μου δώσει ήχο από την τηλεόραση ή και τον ενσωματωμένο media player?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να ενημερώσω επίσης ότι το μήνυμα HDMI AUDIO NOT SUPPORTED το είδα και σε άλλα forum αλλά λίγο διαφορετικά από ότι μου συμβαίνει εμένα. Στα υπόλοιπα forum λένε ότι το pcm over hdmi δεν δίνει ήχο στο home cinema αλλά όλα πάνε οκ στην τηλεόραση. Επίσης λένε, ότι το bitstream έδινε ήχο στο home cinema (prologic) αλλά όχι στην τηλεόραση. Εγώ και στις 2 περιπτώσεις έχω κανονικά ήχο από την τηλεόραση!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα