Προς το περιεχόμενο

[Sold Out] Samsung 256GB 830 Basic Kit @amazon ~147€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι πέτυχα τον ταχυδρόμο να ανοίγει την πόρτα της πολυκατοικίας και να πετάει τα γράμματα και τον σκληρό μου σαν φρίσμπι!!! Τον πήρε ο διάολος εννοείται.... Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα ο σκληρός

Σε αυτό είμαι τυχερός. Ο ταχυδρόμος χτυπάει το κουδούνι και περιμένει να κατέβει κάποιος κάτω για να τον παραδώσει. Αλλά σας καταλαβαίνω γιατί όποτε έχει άδεια και βάζουν μια γυναίκα να μοιράσει τα ψάχνουμε τα γράμματα.

Μόλις έκανα κλιν ινστολ 8άρια που είχα έτοιμα σε στικάκι. Όλα δουλεύουν ακαριαία.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μένα μου τον έφεραν σήμερα στο γραφείο. Δεν ξέρω πότε θα έχω χρόνο να τον κάνω boot drive βέβαια...

Με παραξένεψαν λιγάκι τα αυτοκόλλητα πάνω στο κουτί:

h77vSl.jpg

ngaTkl.jpg

Το ένα "Warranty void if removed" (λίγο σκληρούς σας βρίσκω ρε παιδιά) και το άλλο κάπως ξεκολλημένο. Δε θυμάμαι πως ήταν στον 128 που είχα πάρει νωρίτερα βέβαια, και δε νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από την ιδέα μου, αλλά όπως και να χει παραξενεύτηκα από την επιλογή.

Δημοσ.

Και μένα μου τον έφεραν σήμερα στο γραφείο. Δεν ξέρω πότε θα έχω χρόνο να τον κάνω boot drive βέβαια...

Με παραξένεψαν λιγάκι τα αυτοκόλλητα πάνω στο κουτί:

h77vSl.jpg

ngaTkl.jpg

Το ένα "Warranty void if removed" (λίγο σκληρούς σας βρίσκω ρε παιδιά) και το άλλο κάπως ξεκολλημένο. Δε θυμάμαι πως ήταν στον 128 που είχα πάρει νωρίτερα βέβαια, και δε νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από την ιδέα μου, αλλά όπως και να χει παραξενεύτηκα από την επιλογή.

Ακριβώς έτσι ήρθε και σε μένα σήμερα... εμένα πάλι με ικανοποίησε που τον είδα έτσι... ανακουφίστηκα ότι δεν έχει πειραχτεί... η συσκευασία πάντως λες και είχε μέσα κανένα βιβλίο τσέπης... ευτυχώς που είναι ssd και δεν κινδυνεύει... αύριο θα έχει δουλειά μετά την πορεία... ;)

Δημοσ.

ολοι χθες παραλαβαμε απ'οτι φαινεται

εν το μεταξυ καθε φορα ευελπιστω να παραλαβω μια μερα πριν το delivery estimate αλλα αυτο εγινε μονο τις 2-3 πρωτες φορες για να με γλυκανει απ'οτι φαινεται χαχα.. :)

Δημοσ.

Εγώ δεν παρέλαβα ακόμα. Το ξύνει ο ταχυδρόμος μου (αθήνα, κέντρο). Ενώ ο προηγούμενος μου χτύπαγε το κουδούνι κ μου τα έδινε στο χέρι, αυτός, αν ειναι πάνω από 100 γραμμάρια το πάει πίσω στο ταχυδρομείο κ μου στέλνουν χαρτάκι. Έλεος

• Like 1
Δημοσ.
Εγώ δεν παρέλαβα ακόμα. Το ξύνει ο ταχυδρόμος μου (αθήνα' date=' κέντρο). Ενώ ο προηγούμενος μου χτύπαγε το κουδούνι κ μου τα έδινε στο χέρι, αυτός, αν ειναι πάνω από 100 γραμμάρια το πάει πίσω στο ταχυδρομείο κ μου στέλνουν χαρτάκι. Έλεος[/quote']

Μ@λακια..οτι χειρότερο να χεις "οχι καλο" ταχυδρόμο :-\

Sent from my Note

Δημοσ.

Εγώ δεν παρέλαβα ακόμα. Το ξύνει ο ταχυδρόμος μου (αθήνα, κέντρο). Ενώ ο προηγούμενος μου χτύπαγε το κουδούνι κ μου τα έδινε στο χέρι, αυτός, αν ειναι πάνω από 100 γραμμάρια το πάει πίσω στο ταχυδρομείο κ μου στέλνουν χαρτάκι. Έλεος

Aαα!! Σαν την Θεσσαλονικη δεν εχει! Αφιξη δεματος (ή μικρου φακελου) στο ταχυδρομειο την Δευτερα; Εκδοση ειδοποιητηριου την Τριτη! Παραλαβη αντικειμενου το νωριτερο την Τεταρτη (!!!!) Πιο ΧαΛΛΛΛΛΛΛΑρααααα δεν γινεται!

το ειδοποιητηριο παντα γραφει οτι δεν σε βρηκαν την "Τριτη" ομως ποτε δεν το ειχε μαζι του ο αργοδρομος ουτως ή αλλως! εχει τυχει κατι που με εκαιγε να το παρω γρηγορα να μπουκαρω στην προϊσταμενη και να το βουτηξω την..,. "Δευτερα" του παραπανω παραδειγματος!!! Mα να το βλεπω στο ραφι τους και να ξερω οτι με βαση τη διαδικασια τους θα το παραλαβω 2 μερες αργοτερα περιμενοντας 10 ωρες (οκ οχι 10, μεχρι 1 ωρα και 40 λεπτα ομως χαλαρα!!!) στην ουρα επειδη εξυπηρετουν συνταξεις-λογαριασμους ΚΑΘΕ ειδους, ασφαλειες, τραπεζικες καταθεσεις/εμβασματα και οτι αλλο παντελως ΑΣΧΕΤΟ με τα καθαρα ταχυδρομικα προϊοντα μπορει να φανταστει κανεις και ολα αυτα απο 1-2 γκισε! Να βλεπεις αυτους που παιρνουν/στελνουν δεματα να κανουν τη δουλεια τους σε 1 το πολυ 2 λεπτα και αυτους με οοοολα τα παραπανω να θελουν απο 10 εως 25 λεπτα ο καθενας!!! Απειρα παραπονα στα κεντρικα ΕΛΤΑ, τιποτα εννοειται για να αλλαξει το παραμικρο, ευτυχως που με ειδε εκεινη την μια φορα "μαχητικο" η προϊσταμενη και απο τοτε ολο και θα τυχει 1 στις 2 αντε μια στις 3 να ξαναεξυπηρετηθω καπως πιο "γρηγορα"...

Γι αυτο σας λεω ρε σεις, ζωαρα στην επαρχια!!! Ερχεται Δευτερα πρωι αλληλογραφια (ή και δεμα που θεωρητικα θελει οπωσδηποτε ειδοποιητηριο!), για μενα (με διευθυνση σπιτιου) για την μανα μου με διευθυνση της δουλειας της (ή του σπιτιου) για την αδερφη μου, για τον πατερα μου,... παει κατευθειαν στη θυριδα της δουλειας του πατερα μου και τα παιρνει το ιδιο πρωι! (ή σε πιο βιαστικους αμα γνωριζεις καποιον μεσα στο ταχυδρομειο σε παιρνει και τηλεφωνο πρωι-πρωι να περασεις) Και ουτε ο ποστμαν κουραζεται ουτε εμεις σκαμε!

• Like 1
Δημοσ.

χαχα :-)

καπως ετσι και σε μενα, πιο πολυ με εξυπηρετει η διαδικασια με την θυριδα στο νησι (και ταχυδρομος 3 φορες την βδομαδα στο χωριο), παρα η διαδικασια στον Πειραια!

B)

Δημοσ.

Guys σκεφτομαι να τν αγορασω στις 138 λίρες! Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση? Μεταφορικά Vat κλπ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...