nek4d Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ενταξει, τοσα καλα εχει το amazon, ειναι κ τεραστιο μαγαζι, απευθυνεται κ σε πολλες χωρες, ας του επιτραπουν μερικα bugs. (μαλλον τα γνωριζουν αλλα κρινουν οτι δεν αξιζει το κοστος να ασχοληθουν για να τα διορθωσουν, σιγα μην νοιαζονται για τον Ελληνικο ΦΠΑ στα διαφορα promo & deals, ο σχετικος τζιρος ειναι αμελητεος σε σχεση με τον συνολικο ογκο πωλησεων στο υπολοιπο Ελληνικο κ κυριως μη-Ελληνικο αγοραστικο κοινο).
rebel2000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι θέμα bug αυτό που λέτε για το ΦΠΑ. Αν διαβάσετε τους όρους θα δείτε ότι στα deals το αναφέρει ξεκάθαρα. Σήμερα οποίος αγόρασε με τιμολόγιο για παράδειγμα λόγω της προσφοράς γλίτωσε αλλά 8€ περίπου από ότι αν το αγόραζε χωρίς την προσφορά με τιμολόγιο. Γιαυτο κιόλας τα deals όταν αγοράζεις με τιμολόγιο αξίζουν μόνο αν είναι μείον τουλάχιστον 23%
beez Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ενταξει, τοσα καλα εχει το amazon, ειναι κ τεραστιο μαγαζι, απευθυνεται κ σε πολλες χωρες, ας του επιτραπουν μερικα bugs. (μαλλον τα γνωριζουν αλλα κρινουν οτι δεν αξιζει το κοστος να ασχοληθουν για να τα διορθωσουν, σιγα μην νοιαζονται για τον Ελληνικο ΦΠΑ στα διαφορα promo & deals, ο σχετικος τζιρος ειναι αμελητεος σε σχεση με τον συνολικο ογκο πωλησεων στο υπολοιπο Ελληνικο κ κυριως μη-Ελληνικο αγοραστικο κοινο). αγαπητε nek4d σκεψου οτι το συγκεκριμενο θεμα εχει να κανει με οποιαδηποτε ευρωπαικη εταιρια αγοραζει εξοπλισμο απο το αμαζον καθως και τις αγγλικες εταιριες. δεν ειναι μονο με ελλάδα. πιστεύω οτι μελλοντικα θα το διορθωσουν γιατι απλως ειναι παράλογο. Δεν είναι θέμα bug αυτό που λέτε για το ΦΠΑ. Αν διαβάσετε τους όρους θα δείτε ότι στα deals το αναφέρει ξεκάθαρα. Σήμερα οποίος αγόρασε με τιμολόγιο για παράδειγμα λόγω της προσφοράς γλίτωσε αλλά 8€ περίπου από ότι αν το αγόραζε χωρίς την προσφορά με τιμολόγιο. Γιαυτο κιόλας τα deals όταν αγοράζεις με τιμολόγιο αξίζουν μόνο αν είναι μείον τουλάχιστον 23% οπως ειπα πριν - αν καποιος το ειχε χτυπησει οταν ανοιξε το τοπικ το πρωι θα ειχε παρει τιμη deal - 20%. οκ μπορει να ειναι ετσι η οροι τον deals αλλα αφου εγιναν πωλησεις στην τιμη του deal μειον το φπα θα επρεπε να μπορει να παιζει ετσι και στο deal. στο τελος της ημερας το αμαζον θελει να πουλήσει. μου ειπανε οτι για το θεμα θα ενημερωθουν η υπευθυνοι/αρμοδιοι ΛΟΛ. τωρα αν παει στον καλαθο των αχρήστων τι να πεις , παντως το αμαζον εξελισετε απο χρονια σε χρονια. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2012 από beez 1
esertas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μου ήρθε email ότι το έστειλαν σήμερα το πρωί.Από δευτέρα πιστεύω θα τον έχω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Με λιγη τυχη μπορει να τον εχεις και Παρασκευη. [Δεν ειναι σταθερα τα πραγματα, ακομα περιμενω μικρο πακετο της royal που εφυγε 27-9-2012 με estimated 4-10, καποιες φορες ομως κανει και χρονους ρεκορ 3 εργασιμων]
nikos1071 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μου ήρθε email ότι το έστειλαν σήμερα το πρωί.Από δευτέρα πιστεύω θα τον έχω. +1... σήμερα έφυγε και ο δικός μου
gk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Καλό το ότι στο amazon έχει πιο φθηνός,αλλά με την εγγύηση τι παίζει; Αν σε περίπτωση σου πάθει κάτι,τι κάνουμε;
esertas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κοίταξε στην αρχή στον παίρνει πίσω με συνοπτικές διαδικασίες και σου πληρώνει και τα έξοδα αποστολής σου. Μετά δεν ξέρω τι γίνεται. Ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Avatar_GR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα... "κανονικά" οι εγγυήσεις είναι πανευρωπαίκές από όσο ξέρω. Οπότε λογικά μπορείς να το στείλεις στο εξουσιωδοτικένο σέρβισ εδώ στην Ελλάδα και θα είσαι ΟΚ. Η το στέλνεις στο amazon...
PETROS13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 το πρώτο χρόνο μιλάς με το άμαζον και αν είναι το στέλνεις πίσω σε αυτούς, στη συνέχεια συνεχίζεις με την εγγύηση του κατασκευαστή.
defacer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Η εγγύηση του κατασκευαστή κατα κανόνα έχει παγκόσμια ισχύ. Αν δεν κάνω λάθος τις πρώτες 30 μέρες (ανάλογα και το προϊόν) αν υπάρξει θέμα μιλάς με το Amazon. Απο κει και πέρα και για το υπόλοιπο της εγγύησης απλά σε παραπέμπουν στον κατασκευαστή. Πριν κάποιο καιρό είχα ένα θέμα με έναν Crucial m4 και λύθηκε ακριβώς έτσι (μίλησα με Crucial, μου έδωσαν RMA number, έστειλα πίσω το σκληρό, κλπ). 1
esertas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μόλις γύρισα σπίτι και τον βρήκα να με περιμένει. Τρώω και ξεκινάω τους ελέγχους.
Avatar_GR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάλι πέτυχα τον ταχυδρόμο να ανοίγει την πόρτα της πολυκατοικίας και να πετάει τα γράμματα και τον σκληρό μου σαν φρίσμπι!!! Τον πήρε ο διάολος εννοείται.... Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα ο σκληρός
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ετσι τα πετανε δυστυχως... Δεν επαθε τιποτα χαλαρωσε, ουτε 1 στο εκατομμυριο... Μεγειες σε ολους σας!
downhill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ssd είναι, δεν έχει μηχανικά μέρη, μη μασάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα