Προς το περιεχόμενο

[Sold Out] Samsung 256GB 830 Basic Kit @amazon ~147€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ήδη τον 128 αλλά επειδή είναι λίγο στριμόκωλα τα πράγματα όταν αρχίσεις να βάζεις πολύ software επάνω (δουλειά) μόλις τον τσίμπησα.

Πολλά ευχαριστώ στον topic starter!

• Moderators
Δημοσ.

Εχω ηδη τον 128 αλλα επειδη ειναι στριμοκωλα τα πραγματα στην Ελλαδα, αντιστεκομαι... :(

[Μεγειες defacer]

• Like 4
Δημοσ.

Ειπαμε, ιδια, αλλα 3 ευρω φτηνοτερα! (RTFM)

Μα και το πρωί τόσο τον πήρα, απλά πήγαινε 119,91 με Ελληνικό φ.π.α.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει με τα benchmark των SSD,αλλά σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συνθήκες η διαφορά ενός SSD (sata3) με ενός άλλου (sata3 πάλι)είναι αισθητή; Το να ανοίγει π.χ ένα πρόγραμμα 1δευτερόλεπτο πιο γρήγορα δεν είναι το κάτι ουσιώδες, ούτε το να αντιγράφει 5-10% πιο γρήγορα...

Για τι διαφορές μιλάμε;;;;

Είχα δει π.χ τον sandisk extreme στο amazon στις 119 λίρες και σε benchmarks είναι πιο γρήγορος από τον samsung. (Θα ξαναπέσει σε αυτήν την τιμή κάποια μέρα)

-Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι σκέφτομαι και εγώ να πάρω τον σκληρό αυτόν η να περιμένω κάτι άλλο γρηγορότερο; (Τον έχω ήδη παραγγείλει,αλλά δεν έχω λεφτά στην κάρτα,οπότε αν δεν πάω να βάλω θα ακυρωθεί από μόνος του... :ph34r:

Δημοσ.

πήρα και εγώ έναν παιδιά και μαλιστα ο πρώτος μου... ώρα να αντικαταστήσω το 250αρι Hitachi στο >τετραετία Toshiba μου... ;)

Ευχαριστώ και εγώ για την υπόδειξη της προσφοράς.

Δημοσ.

-Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι σκέφτομαι και εγώ να πάρω τον σκληρό αυτόν η να περιμένω κάτι άλλο γρηγορότερο; (Τον έχω ήδη παραγγείλει,αλλά δεν έχω λεφτά στην κάρτα,οπότε αν δεν πάω να βάλω θα ακυρωθεί από μόνος του... :ph34r:

Η διαφορά ενός καλού SSD με έναν άλλο καλό SSD κατά τη διάρκεια "κανονικής χρήσης" κατά κανόνα είναι τέτοια που τη βλέπεις μόνο σε συνθετικά benchmarks. Υπάρχουν εξαιρέσεις (π.χ. αν κάνεις πολύ video editing τότε θα φανούν τυχόν διαφορές στο sequential transfer) αλλά είναι αυτό: εξαιρέσεις.

Εκτός από performance (το οποίο περιλαμβάνει και τι γίνεται αφού τον έχεις σκίσει στο γράψιμο τον SSD!) μπαίνουν και άλλα 2 κριτήρια: τιμή και αξιοπιστία.

Προχθές περιέγραψα τους 830 σε ένα γνωστό μου ως εξής: "Δεν είναι ο απόλυτα καλύτερος σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες (ταχύτητα, τιμή, αξιοπιστία), αλλά είναι top 3 σε όλες". Δικό μου συμπέρασμα: αγοράζεις με κλειστά μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Έληξε η προσφορά .. εγω το έχω στο καλάθι και μπορώ να τον κλείσω σε 5 λεπτά ... αλλά όπως είπε ο Matrix είμαστε λίγο στριμόκ@λα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...