dyslogic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας. Αγορασα την LG 32CS460(T).Απο πισω έχει θυρα ethernet και την εχω ρυθμισει να περνει ΙΡ.Aπο οτι βλεπω υποστηριζει DLNA αλλα δεν μπορω να καταφερω να λειτουργησει.Δοκιμασα με Plex,Serviio kai Nero MediaHome 4. Καποιος βοηθεια; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 η δικια μου (620S) λειτουργει με τον plex media server κανονικα. με αλλον σερβερ δεν τη δοκιμασα, αφου λειτουργει...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyslogic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 εκανες τιποτα ρυθμισεις οσον αφορα το ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 oxi. της εκανε αυτοματα μολις την συνδεσα στο ρουτερ. επειτα εγκατεστησα τον plex media server στο htpc μου και αυτο ηταν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyslogic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Kριμα για μενα.Με πεδευει.Καποιο conflict θα ειναι στο δικτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 κανε κανα update firmware, μπας και....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dyslogic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 και απο τετοιο εκανα,αλλα μπα... Τεσπα USB FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nouri Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα. απ ότι βλέπω εγώ στα specs της συγκεκριμένης δεν υποστηρίζει dlna! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα. απ ότι βλέπω εγώ στα specs της συγκεκριμένης δεν υποστηρίζει dlna! εχεις δικιο! δεν ειχα κοιταξει τα χαρακτηριστικα της. δεν λεει πουθενα για DLNA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα