kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια..πριν λιγες μερες αγορασα καινουριο λαπτοπ και ομως αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι κανει ενα περιεργο θορυβο που τον καταλαβαινεις μονο τις ησυχες ωρες κατα το βραδυ!Ο θορυβος μοιαζει περισσοτερο με "χτυπημα" δεν ξερω πως να τον περιγραψω αλλιως..και ειναι σαν το τικ τακ του ρολογιου και αρκετα εντονο!! ειναι κατι ανησυχητικο?? να εχει καποιο θεμα ο σκληρος του??
whocares Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Για αρχή μπορείς να κατεβάσεις το hd sentinel και να δεις τι θα σου πει.
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 σ ευχαριστω για την απαντηση σου!ετρεξα το προγραμμα και μου εβγαλε οτι ειναι και απο "performance" και απο "health" 100% excellent... αρα να υποθεσω φυσιολογικος ηχος;;
whocares Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Θα το άφηνα κάποιες μέρες για να έχω ασφαλή συμπεράσματα. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να περιγράψεις τον ήχο ακριβώς ή από που ακριβώς προέρχεται δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ. Μόνο υποθέσεις να κάνω.
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ειναι συνεχης ο ηχος δηλαδη δεν το κανει περιστασιακα...απ οταν το πηρα το εκανε και το διαπιστωσα κυριως τις βραδινες ωρες που ειναι ησυχες! ειναι θορυβος σαν αυτο που κανει ο κοκκινος δεικτης του ρολογιου!! κοντα στο ανεμιστηρακι ακουγεται ο ηχος (ισως ο σκληρος δεν ξερω αν ειναι κι ο επεξεργαστης..)
whocares Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μήπως έχεις κανένα dvd μέσα στο drive και γυρνάει; Τσέκαρε τον δίσκο σου αν ειναι πάντως στις επόμενες μέρες και με το διαγνωστικό του επεξεργαστή.
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν εχω χρησιμοποιησει τη μοναδα dvd ακομη...αυτο που παρατηρω ειναι οτι γινεται ακομη πιο εντονο οταν κανω κυλιση σε μια ιστοσελιδα.....το διαγνωστικο του επεξεργαστη που μπορω να το βρω?
whocares Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το έχεις συνδεδεμένο στο ρεύμα τωρα που το ακούς ή το έχεις και δουλεύει με την μπαταρία; Αν το πρώτο τότε βγάλε το σε παρακαλώ απο το ρεύμα για λίγο και παρατήρησε αν συνεχίζει. Δεν μίλησα για διαγνωστικό επεξεργαστή αλλά για διαγνωστικό δίσκου. Λάθος έγραψα πιο πάνω. Διαγνωστικό του κατασκευαστή ήθελα να πω ο άθλιος
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ναι συνεχιζει το κανει και χωρις ρευμα...
whocares Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Περίμενε κάποιον μέντορα των φορητών τότε. Οι γνώσεις μου ήταν μέχρι εδώ
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 οκ φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! οποια αλλη βοηθεια καλοδεχουμενη!!
liakjim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Απολυτα φυσιολογικος ο ηχος κ ειναι απο τον σκληρο.
kostas^^ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iWR34wKBNS0 καπως ετσι τ ακουω λιγο πιο σιγα και περιπου σ αυτη τη συχνοτητα!
liakjim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Τραβά κ απο τον δικο σου . Αποκλείεται καινούργιος σκληρός κ να κάνει έτσι . Σε εμένα ένα σαν ελαφρύ κροταλισμα το κάνει απο τότε που τον πήρα (4 χρόνια τώρα ) Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα