FPapados Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 1.αυτο που λεω ειναι οτι αν την αγοραζα λιγοτερο και την πουλαγα παραπανω ισως ειχαν βαση ολα αυτα που λετε.για αυτο μιλαω για τιμες.κ θεωρω οτι ναι παιζει πολυ μεγαλο ρολο το τι τιμη εχει ενα αντικειμενο στην αγορα αυτη τη στιγμη. 2.γιατι πρεπει απαραιτητως να ειναι καποιοι απο εδω που μου το ειπαν αυτο.?κ στον ηλια τα ιδια ειπαν για αυτο κ προχωρησε στην αγορα της καρτας. το θεμα μας ειναι οτι γραφθηκαν καποια πραγματα που δεν ειχαν σχεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 tragic ειναι να καθεσαι στο σπιτακι σου και να γραφεις οτι γουσταρεις χωρις να εχεις συνεπειες.ο αλλος με εβγαλε κ κλεμενο γιατι την αγορασα κ κλεφτη γιατι την πουλησα.δεν παει ετσι παιδες.εγω την γνωμη σας πανω σε κατι συγκεκριμενο ζητησα. αν δεν σου αρέσουν τα posts ή αν πιστεύεις ότι είναι ενάντια στο policy του forum κάντα report... κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, είτε την ζητάει είτε όχι... 1
FPapados Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 υπερανω κριτικης???που κολλαει αυτο?την κριτικη την δεχομαι.με τον σωστο τροπο γιατι ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.δεν θελω να βγαινουν συμπερασματα απο διαφορους χωρις να υπαρχει καμια βαση σε αυτα που λενε.το κλεφτης δεν ειναι κριτικη ουτε λεξη για να χρεισιμοποιηθει σε ατομο που δεν το γνωριζει καποιος.κοιτα ποσες φορες απαντησα και ποσο ευγενικος ειμαι ακομα κ σε ατομα που δεν θα επρεπε.θα ημουνα μαγκας εαν ελεγα οτι εσυ εισαι ..... κ εσυ εισαι .... ?εκ του ασφαλους??πισω απο το pc ?δεν κανω ετσι κ δεν θα μιλαγα σε κανεναν ετσι μεσα στο site και σιγουρος να ημουνα.ποσο μαλλον τωρα που ο καθενας λεει τα δικα του.νομιζω οτι στην ολη συζητηση φαινεται ξεκαθαρα τι γινεται κ ως που φτανει ο καθενας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 quotαρε ένα post που σε λένε κλέφτη, ένα μόνο φτάνει, αν μυγιάζεσαι δεν σου φταίει κανείς... το ότι πουλάνε πχ WD 2TB Caviar Green 90 euro ενώ κάνει 99 καινούριος δεν σημαίνει ότι είναι δικαιολογία για σένα να πουλήσεις τον δικό σου τόσο, πόσο μάλλον σε ΦΙΛΟ σου, εγώ δεν θα ένοιωθα καλά ούτε καν σε γνωστό μου όχι μόνο σε φίλο... 1
FPapados Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ακριβως. Ειναι πως θα το δεις ομως. Εγω τους πρήζω για να κανουν τις καλύτερες επιλογες, αυτος τον κλεβει και τον κανει και ευτυχισμενο. να ξαναπω οτι πριν 5 μερες τοσο την αγορασα κ εγω.μαλλον δεν καταλαβαινομαστε. σου φτανει?τοσο την αγορασα τοσο την εδωσα και τοσο εχουν στις αγγελιες. να το πω παλι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εγώ σε πιστεύω ότι την πήρες τόσο και είναι προφανές ότι πιάστηκες κότσος. Απλά μετακύλησες την χασούρα σου στον άλλον. Δεν είναι κάτι παράξενο, το παράξενο είναι πώς βρέθηκαν 2 θύματα μαζεμένα. Απλά μην προσπαθείς να πεισεις ότι τόσο κοστίζει η 580 επειδή τόσο την αγόρασες. Σου έδειξα δύο καινούριες κάρτες που είναι για πολλούς λόγους πιο συμφέρουσες και πιο λογικές αγορές από την 580.
FPapados Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εσυ μπορει να εχεις δικιο οτι μπορει να μην κοστιζει τοσο πολυ και δεν θελω να πησω κανεναν.εγω λεω το τι ειδα στις αγγελειες για αυτην την καρτα την οποια ηθελα.το οτι μπορει να εκανα εν τελη λαθος αγορα το δεχομαι.δεν θα ελεγα οτι ειχα χασουρα γιατι δεν ειχα καποια αλλη καρτα για να συγκρινω.απλα στο τελος αφου εφτασα σε αυτα τα χρηματα κ ο αλλος εψαχνε για τετοια καρτα ειπα να βαλω αλλα λιγα κ να παρω την 670 γιατι την βρηκα αρκετα φθηνη. so simple.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μα αυτό σου λέω, δεν εχεις πια χασούρα γιατί η χασούρα πήγε στον άλλον αφού του την πούλησες στην τιμή που την πήρες. Όπως έχει τώρα η κατάσταση, χαμένος έχει βγει ο τελικός αγοραστής που θα μπορούσε να πάρει καλύτερη και καινούρια κάρτα με τα ίδια χρήματα.
FPapados Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ρε συ αυτην ηθελε.και πιστευω οτι για nvidia ειναι καλη επιλογη.οταν μ ειπε για 660τι του ειπα παρτην.τωρα εφοσον την επελεξε αυτος αυτη γιατι ετσι γουσταρε ειναι δικο του θεμα.και παλι πιστευω οτι ειναι καλυτερη της 660.αν ηξερα ποια ειναι καλυτερη θα την επερνα απο την αρχη. ξεφυγαμε απο το θεμα ομως.κακος εγραψαν αυτα που εγραψαν αυτοι που τα εγραψαν .Πραγματικα σεβομαι το site και δεν λεω τιποτα αλλο.τεσπα.ευχαριστω για τις σοβαρες κ μονο απαντησεις στο αρχικο μου θεμα.τωρα οι υπολοιποι τοσο τους κοβει.
iceblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 FPapados, μ' αρέσεις γιατί και δούλεψες το φίλο σου (εκούσια η ακούσια αυτό μόνο εσύ το ξέρεις) και θέλεις να βγεις και από πάνω. Εκτός αν όντως είπες στο φίλο σου πριν την αγοράσει ότι η 660Ti είναι καλύτερη και αυτός εν γνώση του την αγόρασε, τότε τα παιρνω όλα πίσω (αν και πολύ αμφιβάλλω γιατί αν ίσχυε αυτό θα μας το είχες πει εξ' αρχής)
FPapados Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 γραφω παραπανω οτι οταν μου την προτεινε του ειπα να την παρει.να του το ειπα εφοσον πηρε την δικια μου αποκλειεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα