Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη, είσαι ευχαριστημένος που πούλησες κάτι σε φίλο σου, αρκετά παραπάνω από την πραγματική του αξία, απλά και μόνο επειδή ήταν άσχετος; BTW 20-30% διαφορά θα δείς, σε κάποια games μάλιστα λιγότερο, 50% με καμία παναγία.

Συγνώμη κιόλας iceblade αλλά ξέρεις να βγάζεις ποσοστά, γιατί ακόμη και στο link που έστειλες βλέπω παιχνίδια που πλησιάζουν το 50%. πχ.

Batman 144 με 98 διαφορά 47%

portal 2 95.7 με 66.1 διαφορά 45%

BF3 117.5 με 82.5 διαφορά 42%

Δημοσ.

fixed. +1

Άμα έχεις τέτοιους φίλους που λέμε...

Ακριβως. Ειναι πως θα το δεις ομως. Εγω τους πρήζω για να κανουν τις καλύτερες επιλογες, αυτος τον κλεβει και τον κανει και ευτυχισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας iceblade αλλά ξέρεις να βγάζεις ποσοστά, γιατί ακόμη και στο link που έστειλες βλέπω παιχνίδια που πλησιάζουν το 50%. πχ.

Batman 144 με 98 διαφορά 47%

portal 2 95.7 με 66.1 διαφορά 45%

BF3 117.5 με 82.5 διαφορά 42%

Ποσοστά ξέρω, να βγάζω γιατί τα ποσοστά βγαίνουν κατά μέσο όρο από όλα τα παιχνίδια και όχι όποια διαλέγει ο καθένας (γιατί έτσι με το Civilization βγάζω κ την 580 καλύτερη :D). Όχι, δεν έκατσα να τα υπολογίσω με πρόγραμμα αλλά κοντά στο ~30% βγαίνουν όλα μαζί στην Anandtech. Αν κοιτάξεις στο Techpowerup δίνει στην 670 μόνο 19% έναντι της 580. Γιαυτό και είπα 20~30% για να σαι μέσα, ρεαλιστικά αυτή θα είναι η διαφορά και, επαναλαμβάνω, με καμία παναγία 50%

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά ουτέ εγώ ούτε εσύ αναφερθήκαμε σε μέσο όρο όσον αφορά το μέγιστο, και φαίνεται ξακάθαρα από αυτό που έγραψες ότι δεν αναφερόσουν σε μέσο όρο αλλά per game. Έγραψες "BTW 20-30% διαφορά θα δείς, σε κάποια games μάλιστα λιγότερο, 50% με καμία παναγία."

Και εγώ αναφέρθηκα ότι κάποια games πάνε και 50% (και τα διάλεξα για να σου δείξω το μέγιστο) και εσύ είπες ότι τέτοια διαφορά σε game δεν θα δεις με καμία παναγία. Τώρα όσο και να θες να το μαζέψεις με μέσους όρους, τρελό δεν θα με βγάλεις φίλε μου.

Και τέλος όσον αφορά την καθαρή δύναμη της 670 με την 580 είναι στο 50%. Απλά στα games εξαρτάται η διαφορά που θα δεις από το πόσο gpu dependent είναι. Αν είναι λίγο τότε θα δεις μικρή διαφορά (20%), αν είναι πολύ τότε θα δεις μεγάλη διαφορα(40%).

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά ουτέ εγώ ούτε εσύ αναφερθήκαμε σε μέσο όρο όσον αφορά το μέγιστο, και φαίνεται ξακάθαρα από αυτό που έγραψες ότι δεν αναφερόσουν σε μέσο όρο αλλά per game. Έγραψες "BTW 20-30% διαφορά θα δείς, σε κάποια games μάλιστα λιγότερο, 50% με καμία παναγία."

Και εγώ αναφέρθηκα ότι κάποια games πάνε και 50% (και τα διάλεξα για να σου δείξω το μέγιστο) και εσύ είπες ότι τέτοια διαφορά σε game δεν θα δεις με καμία παναγία. Τώρα όσο και να θες να το μαζέψεις με μέσους όρους, τρελό δεν θα με βγάλεις φίλε μου.

Και τέλος όσον αφορά την καθαρή δύναμη της 670 με την 580 είναι στο 50%. Απλά στα games εξαρτάται η διαφορά που θα δεις από το πόσο gpu dependent είναι. Αν είναι λίγο τότε θα δεις μικρή διαφορά (20%), αν είναι πολύ τότε θα δεις μεγάλη διαφορα(40%).

Συγνώμη εμένα δε με ενδιαφέρει τι διαφορά είπε η NVIDIA ή λέει ο Retromaniac ή έχει θεωρητικά (αυτό το "καθαρή" δύναμη πως ακριβώς βγήκε ;), με ενδιαφέρει (και αυτό ρώτησε ο OP btw) τι διαφορά βλέπει κάποιος στα παιχνίδια και αυτή είναι ρεαλιστικά όπως σου έδειξα πάνω στο 20-30%. Στο link που σου έδωσα από το Techpowerup δίνουν μόλις 19%.

Ναι 50% θα δεις σε κάποια παιχνίδια, όπως θα δεις και 5% και 0% σε κάποια άλλα, άρα αυτό δε σημαίνει τίποτα εκτός αν σε ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Επομένως όταν κάποιος ρωτάει τι διαφορά έχει η 580 από την 670, η απάντηση είναι 20-30% και όχι 50% όπως είπες (γιατί με αυτή τη λογική θα μπορούσε να πει κάποιος 5%). Όταν ρωτάμε για διαφορές σε επιδόσεις για κάποια κάρτα εννοείται όιτ αναφερόμαστε κατά μέσο όρο σε όλα τα παιχνίδια και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι.

http://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY

Δημοσ.

fixed. +1

Άμα έχεις τέτοιους φίλους που λέμε...

επειδη ξεφυγατε τελειως και δεν μου αρεσει σας ειπα κ πριν οτι οι καρτες τοσο παιζουν.κοιταξτε στις αγγελειες κ μην λετε οτι σας κατεβει.τοσο την αγορασα κ εγω καλη η κακη αγορα αλλο θεμα.εγω την κρατησα 5 μερες περιπου.το φιλαρακι μου σε αυτο το διαστημα εψαχνε να βρει κ του ελεγαν τα ιδια λεφτα.οποτε του εδωσα εγω την δικια μου.μπηκε-εψαξε-ειδε- και πηρε.απο εκει και περα μην λετε πραγματα που μπορουν να προσβαλουν εμενα κ αλλα προσωπα εκ του ασφαλους λογο αποστασης..η μονη διαφορα ειναι οτι εγω ειχα παραπανω λεφτα για να παρω την 670...αυτο.

Δημοσ.

αν θελω να συνεχιστει??εννοειτε.δεν μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει!βγαλε με λαθος κ πως καταληξατε σε αυτο το συμπερασμα.Ενω σ ειπα απο απο την αρχη να προσεχεις πως αναφερεσαι!

tragic ειναι να καθεσαι στο σπιτακι σου και να γραφεις οτι γουσταρεις χωρις να εχεις συνεπειες.ο αλλος με εβγαλε κ κλεμενο γιατι την αγορασα κ κλεφτη γιατι την πουλησα.δεν παει ετσι παιδες.εγω την γνωμη σας πανω σε κατι συγκεκριμενο ζητησα.

Δημοσ.

Πούλησες μεταχειρισμένη gtx 580 στα 290 ευρώ, σωστά?

Καταρχήν το πόσο την πήρες είναι αδιάφορο. Είτε την πήρες 10 ευρώ είτε 500.

Όταν κάποιος αγοράζει

α) Με 240 ευρώ καινούρια 7870 που είναι περίπου στα ίδια http://www.anandtech.com/bench/Product/548?vs=517

β) με 300 ευρώ καινούρια 660ti που είναι καλύτερη http://www.anandtech.com/bench/Product/647?vs=517

αντιλαμβάνεσαι ότι στα 290 ευρώ η μεταχειρισμένη gtx 580 είναι fail από τα λίγα και αυτός που την πήρε μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι για την επένδυσή του.

Δεν σου είπα ότι είσαι κλέφτης, προς θεού. Σου είπα ότι εκμεταλλεύτηκες την άγνοια κάπου. Δεν είσαι ο μόνος που το κάνεις, το κάνουν πάρα πολλοί. Αυτοί όμως δεν έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα.

Συμπέρασμα: Έκανες το τέλειο deal? Mπράβο σου. Μην το καμαρώνεις όμως και μας περνάς για ιθαγενείς.

*Δεν αναφέρομαι καν στην κατανάλωση και τις θερμοκρασίες των καρτών, δεν υπάρχει λόγος νομίζω.

Δημοσ.

και σου ξαναλεω οτι και εγω τοσο την αγορασα και ολοι οι αλλοι τοσο την πουλαγαν.εσυ λες ετσι καποιοι λενε οτι η 660τι δεν ειναι τοσο οσο η 580.οπως και να εχει το θεμα το πηγατε αλλου.η προθεση μου δεν ειχε καμια σχεση με τα λεγομενα σας.και καποιοι πηραν παραπανω φορα απο οσο θα επρεπε με αποτελεσμα αυτο εδω που γινεται τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...