Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section!! Εχω ενα dvd με κατι αρχεια μεσα το βαζω και μου τον δειχνει αδειο...Παω να του κανω εγγραφη και μου λεει οτι αυτός ο δισκος δεν ειναι αδειος.... Να πω οτι το δοκιμασα σε 2 πσ.... Παει για πεταμα το dvd?? 1
nilosgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να σβήσεις το περιεχόμενο του (πχ με Nero)
evoracing Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μήπως τα αρχεία είναι κρυφά? (ξέρω ακούγετε γελοίο αλλά κοίταξε καλού κακού)
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αα ξεχασα να το πω....δεν ειναι rw...δεν σβηνετε.... Το burning studio χρησιμοποιώ!! Μήπως τα αρχεία είναι κρυφά? (ξέρω ακούγετε γελοίο αλλά κοίταξε καλού κακού) Οχι
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 CD Roller. Πάρε τα αρχεία και πέτα το δισκάκι. Εκτός αν δεν το έκλεισες κατά την εγγραφή.
nilosgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Εεε άμα δεν είναι rw βάλτο στο γραμματοκιβώτιο του σκουπίδιαρη (δηλαδή τα σκουπίδια) :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα