mpentenis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα κατ'αρχην διευκρινίζω οτι δεν εχω ιδεα με το σπόρ, θελω απλά να φτιάξω μια σελίδα για εμενα Εχω δημιουργήσει την σελίδα, ολα παίζουν κανονικά, καπου στην επικοινωνία σκέφτηκα να βάλω και ενα contact form. Έβαλα το αντίστοιχο κείμενο μέσα στο .html, ανέβασα και ενα php αρχείο, ολα καλα, η φόρμα εμφανίζεται κανονικά. Εαν γράψω αγγλικούς χαρακτήρες, η φόρμα δουλεύει κανονικά και μου στέλνει e-mail. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα ακόλουθα: 1) Εαν χρησιμοποιήσω Ελληνικούς χαρακτήρες στο Ονομα/Επίθετο, τοτε μου εμφανίζεται μήνυμα λάθους. Υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα είναι στο .php γιατι απο οτι βλέπω γράφει $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/"; αρα μάλλον περιμένει μονο αγγλικούς χαρακτήρες κεφαλαία ή πεζά. 2) Εαν βάλω Ελληνικους χαρακτήρες στο πεδίο "σχόλια" τοτε μου ερχονται κινέζικα στο email (δοκίμασα να το ανοίξω και απο webmail, το ίδιο...). Μάλλον πρέπει να ορίσω κωδικοσελίδα...που και πώς όμως?? τα αρχεία που χρησιμοποίησα είναι τα ακόλουθα, κάθε σχόλιο για βελτίωση ή διόρθωση, δεκτό, οπως είπα δεν εχω ιδεα με το σπόρ thanks in advance!
hostdog Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε αν θέλεις να αντικαταστήσεις ότι υπάρχει από την σειρά 65 και κάτω με αυτό: > // create email headers /* $headers = 'From: '.$email_from."\r\n". 'Reply-To: '.$email_from."\r\n" . 'X-Mailer: PHP/' . phpversion(); */ @mail_utf8($email_to, $email_subject, $email_message, $headers); ?> <!-- place your own success html below --> Thank you for contacting us. We will be in touch with you very soon. <?php function mail_utf8($to, $subject = '(No subject)', $message = '', $header = '') { $header_ = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" . 'Content-type: text/plain; charset=UTF-8' . "\r\n"; mail($to, '=?UTF-8?B?'.base64_encode($subject).'?=', $message, $header_ . $header); } } die(); ?>
mpentenis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ok,θα το δοκιμασω το πρωι και θα ενημερώσω! thanks για την απαντηση Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2012 από mpentenis
mpentenis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 μπα, δεν εβγαλα άκρη, το ιδιο γινεται με το ονομα We're sorry, but there's errors found with the form you submitted. The First Name you entered does not appear to be valid. The Last Name you entered does not appear to be valid. Please go back and fix these errors. "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!"
mpentenis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Για τα ελληνικά που δεν δέχεται στο ονομα/επίθετο, βρήκα τι φταίει όντως στο $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/"; πρόσθεσα το Α-Ωα-ω και τώρα δεν βγάζει μήνυμα λάθους παρόλα αυτά, δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά ούτε στο ονομα
kastorass Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Για τα ελληνικά που δεν δέχεται στο ονομα/επίθετο, βρήκα τι φταίει όντως στο $string_exp = "/^[A-Za-z .'-]+$/"; πρόσθεσα το Α-Ωα-ω και τώρα δεν βγάζει μήνυμα λάθους παρόλα αυτά, δεν μου εμφανίζει τα ελληνικά ούτε στο ονομα Εννοείς στο email που λαμβάνεις? Δοκίμασε το htm που σου ανέβασα htmlform.htm
mpentenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 μυο εμφανίζει λευκή σελίδα ενώ δεν μου στέλνει καποιο e-mail στον λογαριασμό μου.ευχαριστώ πάντως! μυο εμφανίζει λευκή σελίδα ενώ δεν μου στέλνει καποιο e-mail στον λογαριασμό μου.ευχαριστώ πάντως! Λάθος, μου το έστειλε αλλά δεν άλλαξε κάτι, παλι κινέζικα (είχα αφήσει προηγούμενη αλλαγή στο php και δεν εστελνε...)
mpentenis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Τελικά δεν βγηκε άκρη, το έστησα εξ αρχής με joomla και ολα ΟΚ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα