VALLERON2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εχω το HP Pavilion g7-1216 ev/sv (i3-2330M/4GB/500GB).στο speedfan μου δειχνει συνεχεια γυρω στους 70.ειναι φυσιολογικο αυτο?και ας ειναι σε idle κατασταση.Ο ανεμηστηρας ακουγεται μερικες φορες πολυ δυνατα και απο κατω το λαπτοπ καιει στην αριστερη πλευρα του(απο κει που βγαζει αερα.ειναι σε εγγυηση ακομα.ειμαι σε δωματιο χωρις κλιματιστικο.ειναι φυσιολογικα αυτα?
Galatea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εχω το HP Pavilion g7-1216 ev/sv (i3-2330M/4GB/500GB).στο speedfan μου δειχνει συνεχεια γυρω στους 70.ειναι φυσιολογικο αυτο?και ας ειναι σε idle κατασταση.Ο ανεμηστηρας ακουγεται μερικες φορες πολυ δυνατα και απο κατω το λαπτοπ καιει στην αριστερη πλευρα του(απο κει που βγαζει αερα.ειναι σε εγγυηση ακομα.ειμαι σε δωματιο χωρις κλιματιστικο.ειναι φυσιολογικα αυτα? Γενικά, κακό δεν είναι -εάν ξέρουμε να λύνουμε και να δένουμε ένα notebook!!!!- να καθαρίζουμε που και που το εσωτερικό, να ανανεώνουμε την thermal paste, όπως και με τα desktop. Για αρχή, σου προτείνω, αν δε έχεις βάση, να βάλεις κάτι να είναι λίγο υπερυψωμένο (το πιο απλό: http://www.youtube.com/watch?v=N9Gc4PHFBQg&feature=related) . Γενικά τα laptops καίνε! Αλλά εκεί που έχει τον εξαερισμό, μπροστά απ'το ανεμιστηράκι θα πρέπει να ναι σχετικά δροσερό! Καίνε κοντά στην τροφοδοσία, κάτω απ'την οθόνη και συνήθως κάτω απ'την πινακίδα αφής. Όσο για το θόρυβο, είναι σύνηθες να ακουγεται δυνατά, μιας και πιάνει πολλά rpm. Αλλά αν ακούγεται σαν ξεχαρβαλωμένο (τώρα τι σου λέω, το ξέρω..) μπορεί να χρειάζεσαι καινούριο. :Και νομίζω τα hp τα παρεγγέλνεις απ'έξω τα ανεμιστηράκια...
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι φυσιολογικες!! Βαλε το HWmonitor και ποσταρε φοτος...ποσο καιρο το εχεις??Αν ειναι σε εγγυηση πηγαινε να στο καθαρισουν (αμα δεν θες να το κανεις εσυ) Γενικά, κακό δεν είναι -εάν ξέρουμε να λύνουμε και να δένουμε ένα notebook!!!!- να καθαρίζουμε που και που το εσωτερικό, να ανανεώνουμε την thermal paste, όπως και με τα desktop. Για αρχή, σου προτείνω, αν δε έχεις βάση, να βάλεις κάτι να είναι λίγο υπερυψωμένο (το πιο απλό: http://www.youtube.com/watch?v=N9Gc4PHFBQg&feature=related) . Γενικά τα laptops καίνε! Αλλά εκεί που έχει τον εξαερισμό, μπροστά απ'το ανεμιστηράκι θα πρέπει να ναι σχετικά δροσερό! Καίνε κοντά στην τροφοδοσία, κάτω απ'την οθόνη και συνήθως κάτω απ'την πινακίδα αφής. Όσο για το θόρυβο, είναι σύνηθες να ακουγεται δυνατά, μιας και πιάνει πολλά rpm. Αλλά αν ακούγεται σαν ξεχαρβαλωμένο (τώρα τι σου λέω, το ξέρω..) μπορεί να χρειάζεσαι καινούριο. :Και νομίζω τα hp τα παρεγγέλνεις απ'έξω τα ανεμιστηράκια... Το πιο απλο ειναι να βαλει βιβλιο απο κατω....
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σε laptop φίλου με καθάρισμα και αλλαγή πάστας έπεσε η θερμοκρασία 12 βαθμούς. Το θεμα είναι όπως λέει η Galatea να προσέξεις στο λύσιμο. Αν περισσέψει και καμιά βίδα δεν πειράζει Antwni, αν μπουκώσει ο εξαερισμός με το βιβλίο θα ψήνει αυγά.
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα το βαλει κατω απο ανεμηστηρακι φυσικα αλλα στη μεση του λαπτοπ!!! Σηκωνετε πιο ψηλα και εχει καλυτερο εξαερισμο απο...τα καπακια
Antwni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Γιατι ρε εγω στη μεση το εχω Δεν παει εκει αερας
VALLERON2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σε laptop φίλου με καθάρισμα και αλλαγή πάστας έπεσε η θερμοκρασία 12 βαθμούς. Το θεμα είναι όπως λέει η Galatea να προσέξεις στο λύσιμο. Αν περισσέψει και καμιά βίδα δεν πειράζει Antwni, αν μπουκώσει ο εξαερισμός με το βιβλίο θα ψήνει αυγά. ναι αλλα το εχω μονο 4 μηνες,δεν νομιζω να εχει σκονη η να χρειαζεται αλλαγη παστας.μαλλον θα αγορασω καμια βαση με ανεμιστηρακια η θα το παω να το ελεγξουν
Galatea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ναι αλλα το εχω μονο 4 μηνες,δεν νομιζω να εχει σκονη η να χρειαζεται αλλαγη παστας.μαλλον θα αγορασω καμια βαση με ανεμιστηρακια η θα το παω να το ελεγξουν Δεν ξέρεις τι μαζεύει ένα λαπτοπ! Πάντως γενικά, και μιας φίλης μου που το χε ελάχιστο καιρό, πολύ μεταγενέστερο μοντέλο HP απ'το δικό μου (3 χρόνια!), έκαιγε άπειρα περισσότερο απ'το δικό μου και το ανεμιστηράκι ακουγόταν απ'το δίπλα δωμάτιο με το που άνοιγε youtube. Και αυτό θεωρείται φυσιολογικό για το μοντέλο της.....
scoreri Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 φιλαρακι εχω ενα acer..εβαλα ενα προγραμμα για θερμοκρασιες πυρηνα..coretemp..επιανε γυρω στους 80 βαθμους και σε full load επιανε 100!!!εψηνα μπεικον αν ηθελα.. ειχε να ανοιχτει απο τοτε που το πηρε ο αδερφος μου πριν 2.5 χρονια..καθαρισα μονο το ανεμιστηρακι..ειχε πιασει παρα πολυ σκονη..ειχε φραξει η σκονη το κομματι που βγαινει η θερμοτητα εκτος του λαπτοπ.αυτη τη στιγμη που σου μιλαω με καμια 10ρια tab ανοιγμενα εχει 45 βαθμους και δεν πιανει ποτε πανω απο 77 οταν παιζω καποιο game..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα