Προς το περιεχόμενο

viber προβλημα vodafone joy

taslikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολο το φορουμ...!!εχω το vodafone joy και του εχω αλλαξει την ρομ γιατι με την οφισιαλ ετρωγε τα κολληματα της ζωης του.....ειπα να χρησημοποιησω το viber...το προβλημα ειναι οτι οταν με παιρνει καποιος τηλ. και εχω την οθονη κλειστη (σε lockscreen) δεν δουλευει ειναι λες και δεν με παιρνουν τηλ..μπορω να κανω κατι για αυτο??? ευχαριστω.!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με τη rom. Θα τρωγε χειρότερα σκαλώματα αν δε το χες κάνει !!! Νομίζω ότι το viber είχε σε παλιές εκδόσεις τέτοιο πρόβλημα με τις εισερχόμενες. Νόμιζα ότι το χαν λύσει. Ποιά έκδοση τρέχεις;

android 2.2.2 ευχαριστω για την απαντηση σου.!!

επισης να σου πω οτι σε ενα αλλο κινητο μου xperia arc s δεν υπαρχει κανενα προβλημα ολα ρολο'ι' μηπως μπαινει το κινητο σε π.χ sleepmode δεν ξερω πως να το πω....για εξοικονομοιση μπαταριας και το κανει αυτο???αλλα κλησεις τηλεφωνικες οχι viber δεχομαι κανονικα..δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω απελπιστει να γυρησω στην παλια ρομ???το κανει με οτι ρομ και να βαλω για την οφισιαλ δεν θυμαμαι..

Όταν έλεγα ποιά έκδοση έχεις' date=' εννοούσα του viber!!!! :)

Επειδή έχω και το joy και το 858 και τρέχω viber στο 2ο, μηπως μπορεσω να βοηθησω.[/quote']

Οκ σορυ έχω την v.2.2.3 αλλά έχω την ίδια έκδοση στο arc s και δεν υπάρχει πρόβλημα :// να αλλάξω ρομ δοκιμαστικά και να σου πω? Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. :)

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Εγώ θα έλεγα, το πιο απλό... Checkαρε αν όσοι σε παίρνουν μέσω viber ότι έχουν την ίδια έκδοση (σε κουφά προβλήματα, ψάχνουμε κουφά ενδεχόμενα), γενικά να ενημερώνετε όλοι τις εκδόσεις σας όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση γιατί η viber αντιμετωπίζει προβληματάκια αλλά τα λύνει ένα-ένα.

Απεγκατέστησε εσύ μια φορά εντελώς την εφαρμογή, ξαναπέρνα την μετά....

Αν όλα αυτά δε βοηθήσουν, τότε δε φταίει η εφαρμογή αλλά... το κινητό σου! Δοκίμασε με άλλη rom τότε.

Μετά το format είναι η λύση (π.χ. εμένα το joy όταν έβαλα cosmote επάνω, μου crashαρε συνέχεια την εφαρμογή της κλήσης της κανονικής μέσω δικτύου. Έκτοτε, κάθε φορά που αλλάζω κάρτα SIM, κάνω format!).

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν λύσει το πρόβλημα...ευτυχώς έχεις και το arc s!!!!!

Εγώ θα έλεγα' date=' το πιο απλό... Checkαρε αν όσοι σε παίρνουν μέσω viber ότι έχουν την ίδια έκδοση (σε κουφά προβλήματα, ψάχνουμε κουφά ενδεχόμενα), γενικά να ενημερώνετε όλοι τις εκδόσεις σας όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση γιατί η viber αντιμετωπίζει προβληματάκια αλλά τα λύνει ένα-ένα.

Απεγκατέστησε εσύ μια φορά εντελώς την εφαρμογή, ξαναπέρνα την μετά....

Αν όλα αυτά δε βοηθήσουν, τότε δε φταίει η εφαρμογή αλλά... το κινητό σου! Δοκίμασε με άλλη rom τότε.

Μετά το format είναι η λύση (π.χ. εμένα το joy όταν έβαλα cosmote επάνω, μου crashαρε συνέχεια την εφαρμογή της κλήσης της κανονικής μέσω δικτύου. Έκτοτε, κάθε φορά που αλλάζω κάρτα SIM, κάνω format!).

Αν τίποτα από όλα αυτά δεν λύσει το πρόβλημα...ευτυχώς έχεις και το arc s!!!!![/quote']

Το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας ρομ ευτυχώς.... Ουφφφ ευχαριστώ για το χρόνο σου... :)

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...