Προς το περιεχόμενο

bringe mode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπα8ω να συνδεσω το κυριο μου μοδεμ tp link td-w8961nd με ενα δευτερο που 8α δουλευει σε bringe mode linksys wag200g.Το linksys to εβαλα σε bringe mode αλλα δεν μου δουλευει το wifi του.Θελει να του δωσω καποια αλλη ip?τα settings ειναι τα εξης

encapsulation:bringe mode only

qos type:ubr

autodetect:enable

dsl modulatio:multimode

local ip adress:192.168.1.1

subnet mask:255.255.255.0

dhcp:disable

dhcp server:κενο

starting ip adress:192.168.1.100

maximum number of dhcp users:50client lease time:0

static dns 1:κενο

static dns 2:κενο

static dns 3:κενο

oταν παω να συνδε8ω με wireless το το linksys που ειναι σε bringe mode δεν εχει ιντερνετ..

τι να κανω ενω εχω με το lan καλωδιο internet και με το κεντρικο tp link και με το linksys (bringe mode).

wireless μονο απο tp link οχι απο linksy

Δημοσ.

λοιπον το διατυπωσα λαθος και δεν επρεπε να γραψω bringe mode.θελω να εχω ιντερνετ στους 2 οροφους μου κατι που με ενα ρουτερ ειναι δυσκολο.θελω λοιπον να σνδεσω 2 ρουτερ το ενα να ειναι στην γραμμη κανονικα και το αλλο να ειναι συνδεδεμενο στο αλλο ρουτερ πανω με λαν.Θελω και τα 2 να εχουν ασυρματα και ενσυρματα ιντερνετ.Τι ρυθμισεις κανω στο 2ο [linksys wag200g]για να περνει ιντερνετ απο το κυριο ρουτερ[tp link]

Δημοσ.

ωραια τα παμε απο την αρχη.α.δεν χρειαζεται να βαλεις bridge mode το linksys.εφοσον το Linksys δεν συνδεεται στην τηλεφωνικη γραμμη ολα τα bridge mode username/password encapsulation κτλ ειναι αχρηστα.οποτε θες τα παρακατω.

αν το κανονικο adsl router σου ειναι 192.168.2.1 τοτε πρεπει να βαλεις το Linksys 192.168.2.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1.εγω συνηθως παω προς το τελος δηλαδη 192.168.2.254.μετα κλεινεις τον dhcp>μετα τα συνδεεις με καλωδιο μεταξυ τους.στο adsl router θα μπαινεις πχ με 192.168.2.1 και το linksys για να φτιαξεις και εκει το ασυρματο του θα μπαινεις με 192.168.2.254.στο ασυρματο βαλε το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα αλλα διαφορετικο καναλι για να εισαι αρχοντας.αν το ενα εχει καναλι 6 στο αλλο βαλε η 1 η 11.να εχουν 5 καναλια διαφορα.αν το κανεις ετσι αν μετακινεισαι μεσα στο σπιτι με το λαπτοπ στο χερι θα πρεπει κανονικα οταν φτασεις κοντα στο αλλο ρουτερ να βγει απο το πρωτο καινα συνδεθει μονο του στο δευτερο αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...