george kesoglu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εχω GIGABYTE GA-870A-UD3 - phenom 955 4core - 4giga ram - PCU CORSER 430Watt 80+ - SSD 120gb - 22'' lcd monitor ειχα μια 8800gt αλλα παρεδωσε πνευμα και ψαχνω νεα καρτα vga nvidia για να παιζω το FSX ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης την βγαζω οικονομικα και παιρνω μια μετρια vga πχ gts 450 για μην αλλαξω PCU ή να κανω την ταρζανιά και να παω σε 600watt PCU και μια gtx 560 προβληματιζομαι λογο οτι το FSX βασιζεται περισσοτερο στην CPU και λιγοτερο στην VGA συν οτι το κοστος ανεβαινει στα 150 ευρο επιπλεον που δεν ξερω εαν αξιζει αααα σκεφτομαι να συνδεσω το pc με tv 42'' FOUL HD δεν ξερω εαν αυτο παιζει ρολο στην επιλογη ;; thanks
Ntenteras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Flight Simulator X System requirements 1.0 GHz CPU 256 MB RAM (for Windows XP SP2) or 512 MB RAM (for Windows Vista) 14 GB hard drive space (15 GB for Deluxe Version) DVD drive 32 MB DirectX 9.0c compatible video card 1024 x 720 screen resolution or higher
george kesoglu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 flight simulator x ενα game που το αγαπας σαν ιδεα και το μισεις σαν υλοποιηση ισως το χειροτερα γραμμενο παιχνιδι ever [microsoft] flight simulator x ενα game που το αγαπας σαν ιδεα και το μισεις σαν υλοποιηση ισως το χειροτερα γραμμενο παιχνιδι ever [microsoft] αστο καμια σχεση να φανταστης οτι ακομα και σημερα δεν υπαρχει hardware για να το τρεξει φουλ και ομαλα μιλαμε για ΤΟ κακογραμμενο προγραμμα θα παρακαλουσα μια βοηθεια απο ειδιμονες στο FSX
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 αφου λες οτι θελει περισσοτερο cpu,δες αν υποστηριζει αρχικα πανω απο 1 πυρηνα. θα προτεινα να κανεις overclocking στον επεξεργαστη και να δεις αν θα εχει διαφορα.
TEOKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 όλα παίζουν ρόλο στο fsx http://www.jetlinesystems.com/performance.php
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Βάλε την 560 πάνω στο Psu σου. Δεν έχει θέμα. Κατά τα άλλα, πρώτα θα σε κόψει ο επεξεργαστής σου και μετά η κάρτα. 1
george kesoglu Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Παρηγγειλα μια asus GTX 550ti που την βρήκα στα 100€ αλλά θα την έχω σε 10 μέρες λόγο έλλειψης Πιστεύω ότι έκανα μια ισορροπημένη επιλογή Τι λέτε ;;;
george kesoglu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 πριν μια βδομαδα απο το you.gr τωρα δεν την εχει διαθεσημη οταν την ειδα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θα εχουν δυο τεμ σε δεκα μερες και εκανα κρατηση για μια ,,,, τωρα εαν θα παραλαβω ;;;; θα δουμε ,,,,
george kesoglu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τελικά παρελαβα χθες asus gtx 550 ti στα 101€
george kesoglu Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εγκατεστισα το fsx + accelaration pack [γνησια] και μου δουλευει ενας πυρινας και οι αλλοι τρις οποτε το θυμουνται κατι ειχα κανει στον παλιο μου τετραπυρινο και δουλευαν ολοι στο φουλ μηπως ξερει κανεις ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα