EKTELESTES Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δε το έχω μπροστά μου, το βάζουν σε σύνδεση conn-x (pstn) και δε βρίσκει adsl καν. Ανοίγει κανονικά, μπαίνουμε στα μενού του ρούτερ, αλλά το λαμπάκι ADSL είναι σβησμένο. Οπότε μάλλον είναι annex B; Αν ναι, πρέπει να κατεβάσω firmware να το αλλάξουμε σε annex A ;
Sarandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Στο αυτοκόλλητο απο κάτω λέει Netfaster IAD 2 () Στην παρένθεση λέει pstn ή isdn Πες τους να το τσεκάρουν, είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις μόλις το γυρίσεις. 1
EKTELESTES Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αυτό τους είπα κι εγώ, αλλά δε το είδαν. Ευχαριστώ πολύ, σούπερ και η φώτο ^^ !!
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 δεν νομιζω να υπαρχει crossflash για να παιξει σε αλλο annex.αν το δοκιμασουν και ενα Hard reset μηπως καποιος εχει πειραξει κατι αν και δυσκολο.εκτος αν εχει προβλημα η γραμμη.ασυμβατοτητα το θεωρω πολυ σπανιο.τωρα αν θελει να ειναι ο πρωτος που θα δοκιμασει να περασει αλλο annex firmware αν υπαρχει firmware ξεχωριστα για καθε annex μπορει να το δοκιμασει
EKTELESTES Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Όλα οκ παιδιά, Annex A ήταν εν τέλει, και δούλεψε κανονικά σε conn-x. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 συνηθως υπαρχουν οι παρακατω περιπτωσεις. α.η να το γραφει πανω στο ρουτερ. β.η να παιζει και στα 2 annex (το κανουν μερικα ρουτερ) γ.η να υπαρχει διαφορετικο μοντελο για isdn διαφορετικο για Pstn (βλεπε cisco,μερικα dlink) δ.ή η μεγαλη εξαιρεση τα Linksys που πολλες φορες το γραφαν στο κουτι αλλα δεντ ο εγραφαν πανω.και ο μονος τροπος για να το καταλαβεις αν δεν ειχες το κουτι ηταν να δεις την θυρα adsl.αν ειχε rj11 κλιπ ηταν annex a αν ειχες rj45 ηταν annex b.ή αλλιως μετρουσες τα πινακια στο βυσμα.4-6 annex a ,8 = annex b. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα