Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους..!

Πριν από μερικούς μήνες αγόρασα και εγώ ένα mini (από επιδότηση). Στην αρχή το τηλέφωνο πετούσε, έτσι αποφάσισα να του κάνω την περίφημη αναβάθμιση σε ics 4.0.1 όπου την πήρε με επιτυχία..

Μετά από τρεις μήνες άρχισε να μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Μόλις άκουγα μουσική, είτε από το youtube ,είτε ήχους που είχα βάλει εγώ, είτε από το ραδιόφωνο (γενικά δλδ) το ηχείο σταματούσε ενώ το video συνέχιζε να προχωράει.. Αυτό το κάνει μετά από κανένα 5λεπτο χρήση όπου ταυτοχρόνως ζεσταίνεται. Το ηχείο δουλεύει μόνο αν το πιέζεις από πίσω..

Έτσι αποφάσισα να επαναφέρω την εργοστασιακή έκδοση και πάλι όμως τα ίδια.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει.. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)

Δημοσ.

Δεν ξερω κιολας αλλα μηπως εχει προβλημα το τηλεφωνο και δεν εχει να κανει με το λειτουργικο; Το πηγες σε κανενα καταστημα βονταφον ή γερμανο;Γιατι αμα ειναι να πιεζεις το ηχειο σημαινει πως κατι δεν κανει επαφη ή κατι τετοιο..

Δημοσ.

Και εγώ αυτό αρχίζω να σκέφτομαι εφόσον και με την παλιά έκδοση κάνει τα ίδια ίσως έχει πρόβλημα η συσκευή...

Σε αυτή την περίπτωση το πάω μα την εγγύησή του και τους το αφήνω για να βρουν το πρόβλημα έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Λογικα ναι.. Αν και δεν ξερω αν ισχυει η εγγυηση για αυτο το θεμα.. Αμα το επαθε απο μονη της η συσκευη και δεν σου επεσε τοτε λογικα ισχυει. Τωρα δεν ξερω.. Πηγαινε το και θα δειξει ;)

Δημοσ.

Λογικα ναι.. Αν και δεν ξερω αν ισχυει η εγγυηση για αυτο το θεμα.. Αμα το επαθε απο μονη της η συσκευη και δεν σου επεσε τοτε λογικα ισχυει. Τωρα δεν ξερω.. Πηγαινε το και θα δειξει ;)

Όχι δεν μου έχει πέσει καμία φορά.. όμως πως θα το καταλάβουν αυτό? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...