Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda 3.5 inch 2TB 7200 RPM 64MB 6GB/S Internal SATA Drive - £67.00 @Amazon uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα εμπειρια ασχημη με τους συγκεκριμενους....τωρα..τι να πω... η εταιρια ειναι μακραν αναξιοπιστη ειδικα με την σειρα 7200.11 μας διελυσε...οι μισοι πελατες ειχαν προβληματα και επρεπε να τρεχω εγω . Για οποιον θελει ταινιες κτλ οκ...αλλα για σοβαρα δεδομενα noway πλεον μονο samsung και αφου τεσταριστουν απο τηνα γορα κανα 5μηνο ...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Samsung δεν υφισταται πλεον εφοσον την εξαγορασε η Seagate..

Το καλο ως τωρα ειναι πως ενω η WD εξαγορασε την Hitachi GST την κραταει ακομα ατοφια οποτε για τωρα πανω απο ολους εγω προσωπικα βαζω τους Hitachi..

• Moderators
Δημοσ.

ακριβως οσο περισυ πριν τις πλημμυρες :-)

Σχεδόν.70 είχα πάρει τον Samsung 2tb.

Εγω 72. Δεκάρα λεμε αν δεν φτασουν αυτες τις τιμες. Και πιο κατω μη σου πω, τι σημαινει 2 χρονια εγγυηση? Μεχρι προπερσυ 5 ειχαν, και περσυ 3!

• Moderators
Δημοσ.

67-70-72, για λιρες μιλατε, δε νομιζω για ευρω...; Η αλλος ξεκινησε με λιρες και μετα το κανατε ευρω; :P

Εγω 72. Δεκάρα λεμε αν δεν φτασουν αυτες τις τιμες.

Δημοσ.

σχετικά με το amazon:

1. Αναφορικά με την ασφάλεια της χρηματικής πληρωμής και τυχόν διαδικασία επιστροφής/διόρθωσης/service είναι απλά άψογο.

2. Αναφορικά με σκληρούς δίσκους συγκεκριμένα έχω διαβάσει σε πολλά forum ότι η συσκευασία τους δεν είναι και η ασφαλέστερη/καλύτερη. Ωστόσο δεν έχω εγώ ο ίδιος εμπειρία.

σχετικά με τον δίσκο:

τυχαίνει να έχω αρκετούς δίσκους αυτής της σειράς (αλλά με 1.5tb) για αρκετό διάστημα. γενικά δεν έχω παράπονο. ένας από τους περίπου δέκα, "χτύπησε" κάποια στιγμή και αλλάχθηκε.

• Moderators
Δημοσ.

67-70-72, για λιρες μιλατε, δε νομιζω για ευρω...; Η αλλος ξεκινησε με λιρες και μετα το κανατε ευρω; :P

Εγω για ευρω μιλαω. Και ο esertas. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες.

Αν δεν φτασουν τα 70 ευρω (per 2TB), δεν δινω δεκαρα.

• Moderators
Δημοσ.

Οριακα ναι, αν ηθελα δισκο. (Αυτη τη στιγμη και για το προσεχες 6μηνο δεν θελω). :)

• Moderators
Δημοσ.

ακριβως οσο περισυ πριν τις πλημμυρες :-) 67λιρες, τιτλος

Σχεδόν.70 είχα πάρει τον Samsung 2tb. (οι 67 λιρες σημερα ειναι 85 ευρω με το 23%ΦΠΑ)

Εγω 72.

Εγω για ευρω μιλαω. Και ο esertas. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες.

Καλα να μην μαλωσουμε για το ποιος καταλαβε και ποιος οχι. Εδω ειναι τα γραπτα μας, οποιοσδηποτε μπορει διαβαζοντας τα να καταλαβει!

Επι της ουσιας, Μαιο του 2011 ειχα παρει, τους τελευταιους μου, 2 x 2ΤΒ F4 64.65€ τελικη τιμη εκαστον. 57.38 λιρες με τον Ελληνικο φπα, λιρα στο 1.1267. Μεταφραση: εχουμε δρομο ακομα!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω χρονο να αντιπαρατεθω μαζι σου.

Αυτο που ηθελα να πω για οποιον δεν καταλαβε ειναι οτι περσυ επαιρνα 2ΤΒ με ουτε 70 ΕΥΡΩ, και εαν δεν πεσουν τουλαχιστον σε αυτες τις τιμες (και λιγοτερο λογω μικροτερης εγγυησης), τοτε ΔΕΝ τους δινω δεκαρα τσακιστη.

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι περσυ επαιρνες 500ρη HDD για φθηνες συνθεσεις κτλ με ουτε 40 ευρω, ενω τωρα εχουν 60 σχεδον...

Δημοσ.

Δεν εχω χρονο να αντιπαρατεθω μαζι σου.

Αυτο που ηθελα να πω για οποιον δεν καταλαβε ειναι οτι περσυ επαιρνα 2ΤΒ με ουτε 70 ΕΥΡΩ, και εαν δεν πεσουν τουλαχιστον σε αυτες τις τιμες (και λιγοτερο λογω μικροτερης εγγυησης), τοτε ΔΕΝ τους δινω δεκαρα τσακιστη.

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι περσυ επαιρνες 500ρη HDD για φθηνες συνθεσεις κτλ με ουτε 40 ευρω, ενω τωρα εχουν 60 σχεδον...

κάτσε, πέρυσι πήρα ένα τέρας :P με 70 ευρώ. Σαφώς τα 2 συμφέρουν σε σχέση με πέρυσι.

τα 500 ακόμα ασύμφορα είναι.

Δημοσ.

...

Επι της ουσιας, Μαιο του 2011 ειχα παρει, τους τελευταιους μου, 2 x 2ΤΒ F4 64.65€ τελικη τιμη εκαστον. 57.38 λιρες με τον Ελληνικο φπα, λιρα στο 1.1267. Μεταφραση: εχουμε δρομο ακομα!

Ουπς, ναι, 59 λιρες τον ειχα παρει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...