gruser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006H32Q3S 2 χρονια εγγυηση απο £71.99 πηγε £67.00
terry308 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Order Total: £68.67 ~ 87€ = ~-11€ από την Ελλάδα
baskon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Οταν αγοραζουμε σε αλλο νομισμα δεν αφηνουμε το amazon,paypal κλπ να κανει τη μετατροπη γιατι δε συμφερει. Αφηνουμε τη καρτα μας να κανει τη μετατροπη καθως ερχεται φθηνοτερα..Οποτε αν δε κανει καποιος το λαθος να πληρωσει σε ευρω και πληρωσει σε λιρες ειναι 85 ευρω και οχι 87. Πολυ καλη προσφορα παντως..
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά από Amazon, πληρώνουμε απ'ευθείας μέσω της κάρτας, ή και μέσω Paypal; Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα να δίνω κατευθείαν κάρτα. :\
HamerZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το amazon δεν το φοβάται κανείς. Μια χαρά μέχρι τώρα, αν δεις και άλλων αναφορές. 4
antonl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά από Amazon, πληρώνουμε απ'ευθείας μέσω της κάρτας, ή και μέσω Paypal; Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα να δίνω κατευθείαν κάρτα. :\ Αυτό που πε ο HamerZ. Εξάλλου δε δέχεται paypal μιας και είναι του ανταγωνιστικού ebay.
fsbmaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 και τσαμπα να τον εδιναν ...ποτε ξανα αρκετα επαθα με τους συγκεκριμενους ...
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως έχω ανάμεικτες εμπειρίες με τους συγκεκριμένους δίσκους. Έχω δύο σε RAID και είναι μια χαρά, ενώ ο ένας εξωτερικός που είχα πάρει χτύπησε βελόνα, και μου έδωσαν άλλον. Μάλλον πάει με τις παρτίδες όπως κάποτε με τους πρώτους WD Green Edition.
achilles_g_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλη τιμή για τα δεδομένα της εποχής. Κρίμα που τον πήρα από plaisio την προηγούμενη εβδομάδα. Προβλήματα είχε βγάλει από όσα διάβασα η σειρά 7200.11. Λένε ότι οι καινούργιοι είναι εντάξει. υ.γ. Αγοράζω εδώ και χρόνια από το amazon με πιστωτική. Εννοείται κανένα πρόβλημα.
x_vagos_x Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κάτι τελευταίο: πόσο καιρό περίπου κάνει να σας έρθει οτιδήποτε από Amazon. Π.χ. από eBay Αγγλίας παίρνει καμιά εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο. Και από amazon με ταχυδρομείο έρχονται τα δέματα;
achilles_g_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κάτι τελευταίο: πόσο καιρό περίπου κάνει να σας έρθει οτιδήποτε από Amazon. Π.χ. από eBay Αγγλίας παίρνει καμιά εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο. Και από amazon με ταχυδρομείο έρχονται τα δέματα; Με απλό ταχυδρομείο. Αν έχει δωρεάν έξοδα αποστολής (super save delivery) 7-10 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα