Προς το περιεχόμενο

Seagate Barracuda 3.5 inch 2TB 7200 RPM 64MB 6GB/S Internal SATA Drive - £67.00 @Amazon uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν αγοραζουμε σε αλλο νομισμα δεν αφηνουμε το amazon,paypal κλπ να κανει τη μετατροπη γιατι δε συμφερει. Αφηνουμε τη καρτα μας να κανει τη μετατροπη καθως ερχεται φθηνοτερα..Οποτε αν δε κανει καποιος το λαθος να πληρωσει σε ευρω και πληρωσει σε λιρες ειναι 85 ευρω και οχι 87.

Πολυ καλη προσφορα παντως..

Δημοσ.

Παιδιά από Amazon, πληρώνουμε απ'ευθείας μέσω της κάρτας, ή και μέσω Paypal; Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα να δίνω κατευθείαν κάρτα. :\

Δημοσ.

Παιδιά από Amazon, πληρώνουμε απ'ευθείας μέσω της κάρτας, ή και μέσω Paypal; Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα να δίνω κατευθείαν κάρτα. :\

Αυτό που πε ο HamerZ. Εξάλλου δε δέχεται paypal μιας και είναι του ανταγωνιστικού ebay.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ανάμεικτες εμπειρίες με τους συγκεκριμένους δίσκους. Έχω δύο σε RAID και είναι μια χαρά, ενώ ο ένας εξωτερικός που είχα πάρει χτύπησε βελόνα, και μου έδωσαν άλλον. Μάλλον πάει με τις παρτίδες όπως κάποτε με τους πρώτους WD Green Edition.

Δημοσ.

Πολύ καλη τιμή για τα δεδομένα της εποχής. Κρίμα που τον πήρα από plaisio την προηγούμενη εβδομάδα. Προβλήματα είχε βγάλει από όσα διάβασα η σειρά 7200.11. Λένε ότι οι καινούργιοι είναι εντάξει.

υ.γ. Αγοράζω εδώ και χρόνια από το amazon με πιστωτική. Εννοείται κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο: πόσο καιρό περίπου κάνει να σας έρθει οτιδήποτε από Amazon. Π.χ. από eBay Αγγλίας παίρνει καμιά εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο. Και από amazon με ταχυδρομείο έρχονται τα δέματα;

Δημοσ.
Κάτι τελευταίο: πόσο καιρό περίπου κάνει να σας έρθει οτιδήποτε από Amazon. Π.χ. από eBay Αγγλίας παίρνει καμιά εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο. Και από amazon με ταχυδρομείο έρχονται τα δέματα;

Με απλό ταχυδρομείο. Αν έχει δωρεάν έξοδα αποστολής (super save delivery) 7-10 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...