IMAndreas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Στο λαπτοπ έχω έναν εσωτερικό σκληρό 1ΤΒ και τον έχω κάνει 2 partition. Ένα C 50gb και έναν D (για αρχεία) όσα περίσεψαν. Σε κάποια φάση πείραξα τα "security" από τα properties και έγινε ένα χάος. (συγκεκριμένα λέω τι είχε γίνει εδώ). Έκανα φορματ μόλις τώρα αλλά δεν μπορούσε να μου ανοίξει τον D. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως θα μπορούσα να μπω κιόλας (έλεγε access denied). (αυτή είναι η 1η ερώτηση μου). Πήγα στα security και έβαλα ότι είχε και ο C και τον άνοιξα, αλλά δεν μπορώ να ανοίξω τους επιμέρους φακέλους γιατί όλοι είναι access denied και μάλλον θέλει ο καθένας ξεχωριστά ρύθμιση στο security. Ο σκληρός δίσκος αυτός με έχει προβληματίσει αρκετά, γιατί ας πούμε δεν μπορούσα να κάνω extend το 1ο partition, επίσης δεν τον έδειχνε σε προγράμματα ανάκτησης δεδομένων (συγκεκριμένα τον C). Τέλος πάντων ελπίζω πως με ένα φορματ σε όλο τον δίσκο, διαγραφή παρτισιον και δημιουργεία εκ νέου θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Αν λοιπόν καταφέρω και μεταφέρω όλα μου τα αρχεία από τον D σε άλλους σκληρούς και κάνω φορματ θα γίνει δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα