cpttony Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα, εδω και καποιους μηνες εχω παρατηρησει οτι η ραμ του λαπτοπ τρεχει υψηλα 40% και πανω(παλια δουλευε χαμηλοτερα) ενω το cpu τρεχει κανονικα πιστευω 0-9% χωρις να τρεχει καποιο προγραμμα. ποιο ειναι το προβλημα? Υ.Γ sry αλλα δεν βρικα κατι σχετικο με το προβλημα μου μπορει να ανοιξα θεμα σε λαθος κατηγορια
rafail1994 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Πάνε στην διαχείριση εργασιών και δες ποιες εφαρμογές καταναλώνουν μεγάλο ποσοστό μνήμης. Η εάν μπορείς ανέβασε μας μια φωτογραφία edit:Ποσα gb εχεις ;
tolis_01 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κανονικά μου ακούγεται πάντως αν τρέχεις Windows 7.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Κανονικά μου ακούγεται πάντως αν τρέχεις Windows 7. Εξαρταται απο τα GB ram που εχει ο υπολογιστης του 1
cpttony Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εχω 4 gb ραμ αυτα πυ τρεχουν πολυ ειναι : explorer.exe system32.exe και καποια προγραμματα της παντα και για τη ενεργεια(μπαταρια,λαπτοπ) ------------------------------------------------------------------------------- οταν ανοιγει το λαπτοπ μου βγαζει μηνυμα οτι το: system32.exe σταματησε να λειτουργει(2φορες το βγαζει) explorer.exe >> >> >> μετραει ? επισης το παντα εχει βρει ενα ιο στο συστεμ32.εχε(στον σκληρο δισκο) για πειτε,
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Βγαλε μια φωτογραφια απο τον task manager με ολες τις διεργασιες που τρεχουν (admin rights), κατανεμημενες με βαση τη μνημη που καταναλωνουν εαν ειναι δυνατον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα