Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλή σκέψει, αφού ποτέ δεν είχα desktop Pc αλλά πάντα laptop αποφάσισα να φτιάξω ένα desktop με αποκλειστικό σκοπό το gaming. Δεν θα χρειαστώ οθόνη καθώς θα συνδεθεί απ ευθείας με την τηλεόραση ( philips 42pfl4307). Επειδή η τηλεόραση είναι 3d και θέλω να εκμεταλευτώ αυτή τη δυνατότητα το σύστημα πρέπει να "φοράει" κάρτα γραφικών Nvidia από όσο ξέρω. Monitor δεν θα χρειαστεί. Η τιμή δεν θέλω να ξεπερνάει τα 700 euro. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Συμπλήρωσε λίγο αυτήν την φόρμα :

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :μέχρι 700

Χρήση υπολογιστή :Games

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:θέλω να μπορώ να "τρέξω" 3d παιχνίδια με άνεση

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?αδιάφορο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Windows 7/8

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :μέχρι 700

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:θέλω να μπορώ να "τρέξω" 3d παιχνίδια με άνεση

Όπως σου έγραψα και παραπάνω, αυτό δεν γίνεται με τα λεφτά που δίνεις. Στο 3d τα frames πέφτουν στο μισό. Με τα διπλά κάτι γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης εχε υποψιν σου οτι το 3d στα games βρισκεται σε αρκετα πρώιμο σταδιο και δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο ουτε τα χρηματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή θέλω να έχω αυτή την πρόταση αν προκύψει θα ήθελα να μου προτείνετε σύστημα που να αντέχει να τρεξει παιχνιδια σε ultra/high δυνατότητες και με προοπτικές αναβάθμισης κυρίως κάρτας γραφικών αν χρειαστεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...