Προς το περιεχόμενο

Αγορά Android Tv Box

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα..

Ψάχνομαι να αγοράσω ένα android tv box,κατά πρώτο λόγο για να χρησιμοποιηθεί ως media player σε 2 τηλεοράσεις,η μία εκ των οποίων είναι παλιά,επομένως θέλω να παίζει video και audio με RCA

Και κατά δεύτερο λόγο για να κάνω stream μέσω wireless από youtube ή αντίστοιχα σάητ που παίζουν σειρές online..

Οπότε θέλω να μου παίζει και εξωτερικούς υπότιτλους .srt..Το οποίο ελπίζω να γίνεται,γιατί έστειλα και ρώτησα σε κανα δυο και δεν ηξεραν..

Υποψήφια είναι τα εξής...:

απλά αυτό το τελευταίο γράφει andriod και όχι android και το φοβάμαι λίγο μήπως δεν είναι ορθογραφικό :P :P

Αντιστοιχο ειναι κι αυτό

και σε κάτι ψιλοεπώνυμο,αυτό,αλλά πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά και wifi dongle γιατι δν εχει!!

Ακούω γνώμες και προτάσεις :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τα android ειναι κατα μεγαλο βαθμο αναξιοπιστα.Θα σου προτεινα το boxee box της D-link,αν φυσικα δεν ενδιαφερεσαι για app τυπου android.

Τα λες αναξιόπιστα, αλλά βλέπω σε άλλο μέρος ότι και εσύ ψάχνεις για android tv box!

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω κάτι για πολύ βασική χρήση.. λίγο android.. λίγο ταινίες, λίγο μουσική και χρήση για κάποια powerpoint presentations που θέλω μέσω από προτζέκτρο.

Μόνο και μόνο που είναι κινέζικα, τα καθιστά αναξιόπιστα.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχω δοκιμασει την πατατα της turbo-x που βασιζεται σε φτηνη κινεζικη κατασκευη απ'ολες τις αποψεις.Απο εκει και μετα,αν ψαξεις λιγο,θα δεις οτι στο εμποριο κυκλοφορουν διαφορων τυπων android tv,τα οποια στην πλειοψηφια τους ειναι made in china (και δεν εννοω κατασκευαστικα..).Αν θες την γνωμη μου ψαξε ΑΡΚΕΤΑ πριν παρεις κατι σε android γιατι τις περισσοτερες φορες τα καλυπτουν για να μην παρεις χαμπαρι οτι ειναι φτηνες κατασκευες.Εχω στην διαθεση μου ενα boxee box και ενα wd tv live και δεν εχω αναγκη ακομα απο android tv box.

Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...