Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ερχονται, σου βαζουν πετρελαιο και σε κλεβει...

Αντε να δω μετα τι θα κανεις με τον υπαλληλο...

Θα μαλωσεις με ολους τους πετρελαιαδες και δεν θα σου βαζει κανεις μετα!! :P

  • Like 1
Δημοσ.

κανω προταση για συνεταιρικη αγορα του μηχανηματος απο χρηστες και να το ανταλλασουμε οταν καποιος κανει ανεφοδιασμο.

ετσι εχουμε το προνομιο να ξερουμε τι γινεται και δεν χρειαζεται να δωσει ενας μονο τα χρηματα..

οποιοι θελουν ας υποβαλουν συμμετοχη

Δημοσ.

Δε χρειαζεται μετρητης.

Πες στον υπαλληλο παραδοσης να περιμενει 10-15 λεπτα μεχρι να "κατσει" το πετρελαιο (να φυγει ο αερας), και μετα μετρα με μια βεργα.

Το μηχανημα μπορει να μη το δεχεται σαν μετρηση ο κλεφτης υπαλληλος, ενω τη βεργα του τη σπας και στο κεφαλι αν επιμενει οτι παρεδωσε περισσοτερο.

  • Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει και άλλη πατέντα.Πάρτε ένα μπιτόνι και ζητήστε του να το γεμίσει.Αν το γεμίσει και δεν φτάσει την ποσότητα που λέει το μπιτόνι,ξέρετε πως κάτι βρωμάει.Δεν χρειάζεται να σε κλέψουν για να δεις αν σε κλέβουν άλλοι.

  • Like 2
Δημοσ.

Αν έχει κουμπί που αλλάζει τον μετρητή, από σωστό σε κλέφτη και το αντιστοφο, το μπιτόνι δεν παίζει

Δημοσ.

Μια εταιρια που βγαζει τετοιο συστημα ειναι η metricon με εδρα την Πατρα. Εχει παρει 10,000 μετρητες η Εκο και τους δινει με δικο της logo. Μιλησα με αυτον που με προμηθευει πετρελαιο και δεν εχει προβλημα στο να το χρησιμοποιησω. Το βρηκα στα 170 ε και το σκεφτομαι σοβαρα.

 

ΥΓ Μαλλον η ιδια εταιρια ειναι με το πρωτο post

ΥΓ 2 Η ιδια ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...