Προς το περιεχόμενο

unroot και εγκατασταση αυθεντικης ρομ σε huawei x5 pro

pafel82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα,πηρα απο εδω ενα μεταχειρισμενο x5 pro ρουταρισμενο αλλα δε λειτουργει περιπου ενα εκατοστο της οθονης αφης τερμα δεξια και θα ηθελα αν μπορει καποιος που εχει την εμπειρια να μου πει τι να κανω ωστε να το ξερουταρω και να ξαναβαλω την αυθεντικη ρομ της wind για να το παω για σερβις.εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα επειδη δε γνωριζω απο αυτα και δε το εχω ξανακανει φοβαμαι μηπως δε κανω κατι καλα και μπρικαρω τη συσκευη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβάζεις την επίσημη ρομ από το site της Ηuawei, και ακολουθείς τα βήματα που περιγράφονται στο pdf που τη συνοδεύει.

Εδώ είναι η τελευταία ICS:

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY1NTY=

Και εδώ η Gingerbread(πιθανότατα αυτή θα είχε το τηλέφωνο, αν και δεν έχει σημασία ποια θα βάλεις, αρκεί να είναι επίσημη):

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYzODc=

πρεπει να κατεβασω ενα προγραμμα να το ξερουταρω το τηλεφωνο και μετα να βαλω την επισημη ?

και ας μην ειναι τις wind ε?

Όχι, γίνεται αυτόματα με το πέρασμα της επίσημης ρομ.

Της wind τη ρομ δε νομίζω ότι μπορείς να την βρεις, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον έχεις επίσημη ρομ μέσα.

υπαρχει περιπτωση αν κανω κατι να μπρικαρει?και αν ναι τι να μην κανω?τι ειναι αυτο που το προκαλει?

την αυθεντικη ρομ πως τη περναω?συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη και μετα?εχω βρει και μια που λεει wind hellas στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω αν μπορω να την επιστευθω..........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...