steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ναι αυτή.. Και στο δεσκτοπ αυτη εχω βαλλει και δεν εχει υπαρξει προβλημα!! Και στην καρτα γραφικων και στον επεξεργαστη!! Δηλαδη στην καρτα γραφικων πρεπει να βαζω ξεχωριστη?? Αν ναι πια προτεινετε??
Thanos1972 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Για τον επεξεργαστη ειναι μια χαρα (αρκει αν μην αρχισει να ξεχειλιζει απο πουθενα). και στην καρτα γραφικων μπορεις να την χρησιμοποιησεις αλλα εκει ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι εαν ξεχειλισει,τα σημεια οπου δεν θελουμε να παει ειναι πιο κοντα στο τσιπ οπου θα την βαλεις.τεσπα,για να εχεις,καλη allaround παστα ειναι αυτη Arctic Cooling Thermal Paste Ceramique II 25Gr 10,00 € 1
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω τα 10g είναι overkill για το φίλο μας αλλά ναι η Ceramique II είναι εγγυημένη επιλογή για gpu.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Χαχα ναι οντως αλλα την εβαλα βαση ποσοτητα-τιμη.με εχει σωσει αυτη η παστα και η ποσοτητα της.η πρωτη ceramique βασικα.δεν την λυπαμαι πλεον την παστα.αστην να υπαρχει στο ψυγειο και δεν παθαινει τιποτα.
liakjim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ποια ακριβως arctic silver εβαλες?γιατι αμα ηταν και ηλεκτρικα αγωγιμη.... Στα 7.5€ είναι η AS5 η οποία εμφανίζει "χωρητική" συμπεριφορά (αποθηκεύει ηλ. φορτίο) & δεν ενδεικνύεται για gpu's. Το γραφει και στο site της η Arctic Silver οτι ειναι electrically conductive.Μπορει να βραχυκυκλωσει τα SMDs που΄ναι κολλημενα πανω στο chipset της καρτας γραφικων.Γι αυτο προτεινεται μονο για επεξεργαστες. Λοιπον παρολο που δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμη εχει οντως μικρη χωρητικη συμπεριφορα . Το λεει εδω : http://www.arcticsilver.com/as5.htm (" Not Electrically Conductive: Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity. (While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.) Δεν το ηξερα. Αν κ με αυτην που βαζω τωρα τελευταια δεν εχω προβλημα μιας κ ειναι σιλικονουχα (http://www.xigmatek.com/product.php?productid=48&type=overview_
steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μα δεν μου εχει ξεχιλισει ποτε!! Ουτε στο λαπτοπ ξεχιλισε....την βαζω με καρτουλα και ειναι πιο ευκολο!!! Τεσπα η cermique ειναι πιο καλη απο την as5 για τον επεξεργαστή?? Και στην καρτα γραφικων εχει διαφορα στη θερμοκρασια (απο την as5)??
steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οκ!!! Πηρα τηλ/ τον τεχνικο και μου ειπε οτι δεν ειναι η καρτα γραφικων αλλα κατι πανω στη μητρικη...τωρα δεν ξερω τι θα κανει...θελει χρονο να το κοιταξει λεει...
liakjim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλα κ η καρτα γραφικων ειναι μερος της μητρικης .
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλα κ η καρτα γραφικων ειναι μερος της μητρικης . έτσι. Με τις σιλικονούχες δεν έχεις πρόβλημα, όπως με τις κεραμικές. Απλά οι πρώτες συνήθως έχουν ελαφρώς μικρότερη απόδοση. Στέλιο η as5 είναι καλύτερη αλλά η ceramique είναι η σωστή λύση για τη gpu σου. Αλλιώς πας & σε άλλες μάρκες. Βέβαια δε καταλαβαίνω γιατί σε καίει η διαφορά 1-2 βαθμών ενώ χάλασε ο υπολογιστής. Εδώ ο κόσμος χάνεται λέει...
steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 οχι για το δεσκτοπ ενδιαφερομαι τωρα... Λες να παρω τη ceramique και να την βαλω στην καρτα γραφικων στον δεσκτοπ?? Μια χαρα παιζει παντως....(με την as5) Καλα κ η καρτα γραφικων ειναι μερος της μητρικης . Του ειπα οτι μαλλον καηκε η καρτα γραφικων και μου λεει πως το ξερεις....και μετα απο λιγο μου λεει δεν πρεπει να ειναι η καρτα γραφικων...τώρα ενας θεος ξερει....
steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αν & δεν έχει νόημα κατόπιν εορτής, ούτε θέλω να σου κουνήσω το δάχτυλο & παρόλο που ήταν άλλο το αρχικό σου πρόβλημα ισχύει: Εσυ με καντεμιασες αδικε Στα λαπτοπς πρεπει να βαζουμε thermal pad ή η ceramique κανει?? Ο κανόνας λέει ότι δουλεύει μη το πειράζεις Δεν θα ναι πρωτη φορα Στο λαπτοπ ηταν πρωτη φορα που το ανοιξα
άδικος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Στα λαπτοπς πρεπει να βαζουμε thermal pad ή η ceramique κανει?? Πρέπει να βάζει ότι είχε πριν. Αν είχε pad ξαναβάζεις pad. Αν είχε πάστα βάζεις πάστα. Δεν είναι στάνταρ, παίζει από λάπτοπ σε λάπτοπ.
steliosss94 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 ok thnx... thermal pad ειχε και του εβαλα παστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα