Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

120-180 ευρω θα του δωσει αν μου το φτιαξει...

Τι θα κανει??

Αν & δεν έχει νόημα κατόπιν εορτής, ούτε θέλω να σου κουνήσω το δάχτυλο & παρόλο που ήταν άλλο το αρχικό σου πρόβλημα ισχύει:

Το thermal pad (μαξιλαράκι) στη gpu δεν το είδες; Θέλει σχετική προσπάθεια για να το αφαιρέσεις/καθαρίσεις οπότε δε σου κίνησε τη περιέργεια; Αν όντως το έκαψες δε σε συμφέρει να αλλάξεις mobo όπως λέει & ο doakes. Πας γι'άλλο.

Το ξερω ρε φιλε αλλα στο utube ειδα οτι εβαλε artic silver...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηγα αλλου!!

Παιδια το λαπτοπ το χαλασα μαλλον!!!!Ανοιξα χτες το βραδυ το λαπτοπ και εβαλα θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων και ηταν η θερμοκρασια του επεξεργαστη 46 βαθμούς....η καρτα γραφικων δεν ειχε σενσορα....και βρηκα ενα προγραμματακι στο ιντερνετ να το στρεσσαρω το occt...εκανε 2 λεπτα και μετα μυρισε και εκλεισε!!!!!

Το λαπτοπ ειναι toshiba satellite c660d-10d

Ειναι εκτος εγγυησης...1 χρονο ειχε μονο!!!

Παει το λαπτοπ μου???

Και εγω στον δικο μου παστα εχω βαλει κ στα 2. Αρα δεν ειναι αυτο. Επισης υπαρχει προστασια κ σε περιπτωση υπερθερμανσης ειτε επεξεργαστη ειτε καρτας , αυτος σβηνει .

Πιστευω οτι κατι αλλο θα αρπαξε. Μπορει κανενας πυκνωτης καμοια αντισταση ή τιποτα αλλο.

Δημοσ.

και γω αυτο πιστευω...αν ανεβαζε θερμοκρασια θα εσβηνε λογικα!!!

Τωρα αυτο που μου λες φτιαχνει??

Η επισκευη παει 120-180 ευρω αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το φτιαξει!!!

Τι θα κανει??

Δημοσ.

Φωνάζουμε χιλιάδες φορές , αν δεν πιάνουνε τα χέρια σου και δεν έχεις εμπειρία δεν ανοίγεις λάπτοπ. Εγώ προσωπικά έχω ανοίξει πάνω απο 30 λάπτοπ(βίδες τα έκανα) και πάλι όταν πιάνω άλλο ένα στα χέρια μου το χειρίζομαι πολύ απαλά και με ήρεμες κινήσεις.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΤΣΙ !(Και όποιος πει αν δεν χαλάσεις κάτι δεν μαθαίνεις , ισχύει... αλλά με άπλετο χρόνο όλα γίνονται χωρίς να χαλάσεις κάτι).

Δημοσ.

120-180 ευρω θα του δωσει αν μου το φτιαξει...

Τι θα κανει??

Το ξερω ρε φιλε αλλα στο utube ειδα οτι εβαλε artic silver...

Αμα ειναι να του δωσεις 120 ευρω να ξαναζεστανει το τσιπακι της καρτας γραφικων, δεν αξιζει θα ξαναχαλασει μετα απο λιγο καιρο! Ασε που εγω πιστευω οτι το καψες τελειως και δε θα φτιαξει ετσι.

Δημοσ.

Παρέλειψες & το άλλο:

Η επισκευη παει 120-180 ευρω αλλα δεν ειναι σιγουρο αν το φτιαξει!!!

:P

:-D :-D :-D

Προφανως θελει να του κανει reflow κι ο,τι κατσει.Αν πετυχει, πετυχε.Αν οχι, σημαινει οτι καηκε τελειως το τσιπακι.Αλλα ακομα και να πιασει λιγο καιρο μετα θα ξαναχαλασει!

Δημοσ.

αυτη απο το πλαισιο που κανει 7.50 ευρω...Αυτη βαζω και στο δεσκτοπ και δεν εχει παθει τιποτα

Στα 7.5€ είναι η AS5 η οποία εμφανίζει "χωρητική" συμπεριφορά (αποθηκεύει ηλ. φορτίο) & δεν ενδεικνύεται για gpu's.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Ειδικα το περι ηλεκτρισμου. Παντα εβαζα οποια παστα εβρισκα. Εχεις καποιο λινκ?

Δημοσ.

Το γραφει και στο site της η Arctic Silver οτι ειναι electrically conductive.Μπορει να βραχυκυκλωσει τα SMDs που΄ναι κολλημενα πανω στο chipset της καρτας γραφικων.Γι αυτο προτεινεται μονο για επεξεργαστες.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι καθαρά ηλεκτρικά αγώγιμη αλλά "capacitive", με αποτέλεσμα να μπορεί να αποθηκεύει φορτίο όπως έγραψα πιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...