Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξα και δε βλεπω να πουλιεται μητρικη για το συγκεκριμενο στο ebay.Στο εξουσιοδοτημενο service δε μπορεις να αγορασεις σκετη τη μητρικη, θα πληρωσεις και για την τοποθετηση.Θα σου κοστισει πολυ ακριβα, δε συμφερει! Με κανα 100αρι ευρω παραπανω αποτι θα σου παρουν παιρνεις καινουργιο laptop.

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Σε κάποιο Laptop με υπόνοια προβλήματος στο κλισπάκι του trackpad στη μητρική, έγινε κόλληση με κολλητήρι με άλλο καλώδιο και έπαιξε μία χαρά.

Έναν να ξέρει να κολλάει με κολλητήρι αν βρεις είσαι ok. Η μητρικές δεν καίγονται τόσο εύκολα.

IMG_0098_zps12e30076.jpg

Δημοσ.

Μα δεν λεμε για μητρικη αλλα για καρτα γραφικων!!

Το λαπτοπ ανοιγει δουλευει το ανεμηστηρακι και μετα απο 2 δευτερολεπτα κλεινει (το λαπτοπ...το φωτακι σβηνει)

Αρα τι παιζει??

Δημοσ.

Heatspreader αυτο που λες ηταν το αρχικο προβλημα και ναι φτιαχνει ευκολα. Μετα εκαψε και το τσιπακι της καρτας γραφικων, διαβασε ολες τις σελιδες του θεματος!

Δημοσ.

Και γιατί είναι η κάρτα γραφικών;

Πρέπει να σιγουρευτείς ότι τουλάχιστον τα πράγματα μέσα είναι όπως ήταν. Έτσι όπως ξεκόλλησε η φύσα που ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα με κάποια γείωση;

Το διάβασα, αλλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να χάλασαν όλα μαζί τυχαία.

Δημοσ.

Το πηγα σε τεχνικο και θα το δει...δεν ξεβιδωσα τη μητρικη να δω την καρτα γραφικων μετα...αλλα η μητρικη εκαιγε μυρισε λιγο το λαπτοπ...τωρα να ξεκολλησε κατι ετσι ξαφνικα πανω στο στρεσσαρισμα??

Για να κλεισει το πσ μαλλον ανεβασε θερμοκρασια και χαλασε η μητρικη(καρτα γραφικων) δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο...εκτος αν δεν μπηκε καλα η παστα αλλα δεν νομιζω...

Ο τεχνικος θα ξερει απο αυτα ετσι δεν ειναι??

Δημοσ.

Δεν εβγαλες το thermal pad της καρτας γραφικων τελειως κι εβαλες παστα ? Συνηθως δεν εφαπτεται καλα μετα το heatsink γιατι το thermal pad ειναι πιο χοντρο και καλυπτουμε το κενο με ενα κομματι χαλκου.

Δημοσ.

τα εβγαλα ολα τελειως και καθαρισα τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων...μετα εβαλα την artic silver...

δεν ειχε σενσορα γαμωτο η καρτα γραφικων...ο επεξεργαστησ ηταν 45 βαθμους

Δημοσ.

Φίλε μου το πήγες λίγο γυρεύοντας. Δεν ξέρω αν όντως έκαψες κάτι μιας και θα πρέπει να το δει τεχνικός τώρα αλλά για πιο λόγο να τρέξεις occt σε laptop. Εδώ τα desktops με τις γομαρόψυκτρες ανεβάζουν θερμοκρασίες.

Δημοσ.

το ξερω μλκια μ γιατι δεν εγγραφε καν θερμοκρασια της καρτας γραφικων!!

Το εχω παει σε τεχνικο το βραδυ περιμενω την απαντηση!!

Δημοσ.

Αν & δεν έχει νόημα κατόπιν εορτής, ούτε θέλω να σου κουνήσω το δάχτυλο & παρόλο που ήταν άλλο το αρχικό σου πρόβλημα ισχύει:

Για ποιο λόγο να βιαστείς να το φτιάξεις αύριο πάνω στον πανικό σου κυριακάτικα; Για να το αποτελειώσεις;

Αφού δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία δεν θα ήταν σοφότερο να το πας δευτέρα σε κάποιον ηλεκτρονικό;

Αν νιώθεις βέβαιος τι να σου πω δοκίμασε...

Το thermal pad (μαξιλαράκι) στη gpu δεν το είδες; Θέλει σχετική προσπάθεια για να το αφαιρέσεις/καθαρίσεις οπότε δε σου κίνησε τη περιέργεια; Αν όντως το έκαψες δε σε συμφέρει να αλλάξεις mobo όπως λέει & ο doakes. Πας γι'άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...