agelakos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τι ραδιο αρβύλα ειναι αυτή επιτέλους είναι ο Deluxe!!!!Kαι μην ξαναρωτήση κανείς και ναι εχει και -DX!!! http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCR480GB-DX-%282%29.aspx Αφου σας λέω αυτόν παρελαβα!!! Scan0018.pdf Αντε να δούμε τώρα τι θα λέτε!!!
stevedri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 εγω αντιθετα παρελαβα τον απλο. δεν εχει τι dx στο τελος του part καλα εισαι πολυ τυχερος λεμε.
agelakos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι ετσι όπως τα λές και πήρες τον απλο τι να πώ!!! Παρτους τηλ.!!!
IVIetaCreatoR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Και τι να πεί? Γιατί μου στείλατε τον δίσκο που παρήγγειλα και όχι έναν καλύτερο? 6
saltjon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τι ραδιο αρβύλα ειναι αυτή επιτέλους είναι ο Deluxe!!!!Kαι μην ξαναρωτήση κανείς και ναι εχει και -DX!!! http://www.mushkin.c...0GB-DX-(2).aspx Αφου σας λέω αυτόν παρελαβα!!! Scan0018.pdf Αντε να δούμε τώρα τι θα λέτε!!! απο που τον παρελαβες? (περιιοχη)
stevedri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @ IVIetaCreatoR χαχα... και με τσαμπουκα κιολας.... 1
fantakola Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Βασικά θα τον παραλάβει ο πατέρας μου από το κατάστημα διότι μου είναι αδύνατο να πάω αυτές τις μέρες ! ΓΙαυτό θα ήθελα να ξέρω αν είναι ο deluxe! Δεν εχει σημασια ποιος θα τον παραλαβει... Εντος 14 ημερολογιακων ημερων απο την παραλαβη (σαν να λεμε 10 εργασιμες δλ ή 2 εβδομαδες), μπορεις να επιστρεψεις το προιον χωρις καποια αιτιολογηση... Ειναι το δικαιωμα της "υπαναχωρησης" Παρτον, δες τον και αν δεν σου κανει επεστρεψε τον με την αρχικη του συσκευασια (δεν εχει σημασια αν εχει ανοιχτει το προιον) και παρε τα χρηματα σου πισω σε μετρητα (οχι πιστωτικο) παραθετω το σχετικο αποσπασμα απο την σελιδα της Γ.Γ.Κ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες. Η προθεσμία αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους και για τις υπηρεσίες από την λήψη των πληροφοριών, είτε με έγγραφα είτε με σταθερά μέσα, που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις συμβατικής ενημέρωσης που αναφέρονται παραπάνω η προθεσμία υπαναχώρησης γίνεται τρίμηνη. Και τι να πεί? Γιατί μου στείλατε τον δίσκο που παρήγγειλα και όχι έναν καλύτερο? και εγω αντιθετα παρελαβα τον απλο. δεν εχει τι dx στο τελος του part καλα εισαι πολυ τυχερος λεμε. @ IVIetaCreatoR χαχα... και με τσαμπουκα κιολας.... Διαβαστε τι γραφω παραπανω... Ουτε μαγκιες χρειαζεται, ουτε να πει και να εξηγησει κανεις τιποτα... Μιλαμε για δικαιωματα καταναλωτων ,θεσπισμενα νομικα, για τα οποια δεν χρειαζεται να κανει καποιος κατι ιδιατερο για να τα εξασκησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα