Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω και πολλα για να κρινω αλλα απο αυτα που ξερω καλες φαινονται!!! αλλα οπως λεω και στην αρχη του θεματος μαζευω λεφτα και η ερωτηση ειναι ποσα ειναι καλα να δωσω για ενα συστημα με αυτα που ζηταω....οι συνθεσεις ειναι καλες αλλα μεχρι να τα μαζεψω μπορει να εχουν αλλαξει καποια πραγματα οποτε τα λεμε οταν εχω τα λεφτα για να προσεγγισουμε καλυτερα το θεμα!!! αρα ο στοχος μου να ειναι να μαζεψω 1100-1200? ή παραπανω??? ξαναλεω μην δωσω παραπανω χωρις λογο εκτος αν βγαινει κατι φοβερα καλυτερο με 100-200 ευρω παραπανω....τελος το συστημα οπως ειπα θα ηθελα να μην χρειαστει αναβαθμιση 3-4 χρονια... οποτε να συμπεριληφθει και αυτο! ευχαριστω και παλι !

Δημοσ.

Χωρις οθόνη, 1000 το ελαχιστο, 1200-1400 το καλυτερο. Απο εκει και περα πρεπει να βαλεις πολύ χρημα παραπανω για να αυξήσεις εντυπωσιακα τις επιδοσεις.

Δημοσ.

Καλη η παραπανω συνθεση. Προτίμηση μου ομως η Corsair στα τροφοδοτικα, GS ή TX series. Επισης τσεκαρε αυτο το φοβερο κουτι:

http://www.corsair.com/carbide-series-500r-mid-tower-case.html

Και αυτη τη φοβερη οθονη (βασικα τις 2 φοβερες οθονες, μια 23 και μια 24 ιντσες):

http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Και αφου δεχεσαι ενσταση και σε σκληρους, νομιζω οτι οι δισκοι WD Caviar Black ειναι οι ταχυτεροι και επομένως οι πιο καταλληλοι.

Και εγω αγαπω corsair αλλα το συγκεκριμενο το θεωρω overkill και αν εβαζα αλλο κουτι θα ηταν το 300R.

Τροφοδοτικο και εγω corsair εχω απλα στα modular εχει λιγο πιο ακριβες τιμες απο αυτο που λινκαρα το οποιο πιστευω οτι ειναι τρελλο VFM.

Και εγω εχω την 2312ΗΜ αλλα πλεον η LG εχει γινει πολυ ανταγωνιστικη και ειναι παρομοιας ποιοτητας με την dell ,οποτε γτ να δωσει 20€ παραπανω??

Και εγω εχω τον wd caviar black αλλα για ταχυτητα θα εχει τον ssd,με διαφορετικο hdd δεν θα δει διαφορα πιστευω οποτε γτ να δωσει αλλα 25€??

Φιλε Vouloubasi αν δεν γινει κατι τραγικο στα παιχνιδια ανετα θα τα σηκωνεις ανετα για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα με αυτο συστημα,αλλα περιμενε να δεις και αλλες προτασεις που θα κανεις την δουλεια σου και με λιγοτερα χρηματα. (Βtw με την 5870 τωρα παω για 4ο χρονο,και τα παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια σε Ultra,βγαζοντας μερικες φορας τα shadows και το Msaa)

Δημοσ.

Και εγω αγαπω corsair αλλα το συγκεκριμενο το θεωρω overkill και αν εβαζα αλλο κουτι θα ηταν το 300R.

Τροφοδοτικο και εγω corsair εχω απλα στα modular εχει λιγο πιο ακριβες τιμες απο αυτο που λινκαρα το οποιο πιστευω οτι ειναι τρελλο VFM.

Και εγω εχω την 2312ΗΜ αλλα πλεον η LG εχει γινει πολυ ανταγωνιστικη και ειναι παρομοιας ποιοτητας με την dell ,οποτε γτ να δωσει 20€ παραπανω??

Και εγω εχω τον wd caviar black αλλα για ταχυτητα θα εχει τον ssd,με διαφορετικο hdd δεν θα δει διαφορα πιστευω οποτε γτ να δωσει αλλα 25€??

Φιλε Vouloubasi αν δεν γινει κατι τραγικο στα παιχνιδια ανετα θα τα σηκωνεις ανετα για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα με αυτο συστημα,αλλα περιμενε να δεις και αλλες προτασεις που θα κανεις την δουλεια σου και με λιγοτερα χρηματα. (Βtw με την 5870 τωρα παω για 4ο χρονο,και τα παιζω σχεδον ολα τα παιχνιδια σε Ultra,βγαζοντας μερικες φορας τα shadows και το Msaa)

Δεδομενου οτι δεν εχει αυστηρο budget,

-Δεν εχω ιδεα απο lepa power, οποτε δε βγαζω αποψη, αν ειναι μαπα το κριμα στο λαιμο σου :P

-Ναι μεν η LG εχει πολυ καλες τιμες και ποιοτικες λύσεις, αλλα η Dell ειναι ακριβοτερη επειδη ειναι και καλύτερη. Το IPS πανελ τις ειναι καλύτερο απο το αναλογο της LG, αν μπορεις να δωσεις εξτρα αξιζουν και με το παραπανω.

-Δε χωρανε τα παντα στον ssd, καποια παιχνιδια θα μπουν και στον hdd (ποσα giga το max payne 3? 40?). Εφοσον δεν εχει αυστηρο budget (το τονιζω παλι) η μικρη πολυτελεια του ταχυτερου hdd ειναι καλοδεχουμενη.

Edit: Οσο γαι τον πυργο, οτι πληρωνεις παιρνεις. Για αυτο και εβαλα το καλυτερο. Αν ο ενδιαφερομενος θελει να κοψει, υπαρχουν και ενδιαμεσες λυσεις, οπως το HAF 922, Thermaltake Armor V, Asus Vento ή αυτο που προτεινες εσυ. Αναλογα με τις αναγκες και το budget κρινεις και αποφασιζεις.

Δημοσ.

H μονη ας το πουμε διαφονια ειναι στον σκληρο,θα τον εχει τον hdd μονο για αποθηκευτικο χωρο και παιχνιδια,γτ να βαλει ενα game που δεν εχει μεγαλα loading times στον ssd?? Πχ στον δικο μου 120αρι εχω bf3 (20gb),guild wars 2(14gb] και μπορω να βαλω ακομα καναδυο ακομα,ολα τα αλλα τα εχω στον hdd,οπου θα ειχαν ακριβως τις ιδιες επιδωσεις αν εαν τα εβαζα στον ssd.

Δημοσ.

(καλό είναι να μπει ενας Mod να σβήσει το 90% των απαντήσεων γιατί είναι παντελώς άσχετες και έχει μαμηθεί το topic),

@TS, καλό είναι να διευκρινήσεις τι παιχνίδια θα παίζεις και τι οθόνη προτίθεσαι να αγοράσεις, γιατί από αυτά τα δυο εξαρτώνται το VFM gaming PC που ψάχνεις. Αν είσαι του online gaming (LOL, WoW, GWs, Lineage κ.ο.κ.) μπορείς να κάνεις και ένα PC με 850€ (με οθόνη). Αν είσαι των RPGs ή strategy, θα ανέβεις κοντά στα 1000 ενώ αν είσαι FPS lover μάλλον λίγα παραπάνω. Επίσης τα Football managers ή τα Flying Simulators είναι και λίγο διαφορετικά, αφού είναι CPU intensive.

Φαντάζομαι για οθόνη προσανατολίζεσαι σε μία 22-24" με 1920 ανάλυση γιατί αν μιλάμε για μεγαλύτερη, θα ξεφύγει το budget και του PC.

Τέλος να αναφέρεις αν προτίθεσαι να κλοκάρεις το HW σου ώστε να πάρεις το κάτι παραπάνω όταν και αν αυτό χρειαστεί.

Δημοσ.

To budget προσπαθεί να υπολογίσει το παιδί. Όχι την σύνθεση. Για να μαζέψει τα γκαφρά μέχρι τα Χριστούγεννα

Δημοσ.

(καλό είναι να μπει ενας Mod να σβήσει το 90% των απαντήσεων γιατί είναι παντελώς άσχετες και έχει μαμηθεί το topic),

@TS, καλό είναι να διευκρινήσεις τι παιχνίδια θα παίζεις και τι οθόνη προτίθεσαι να αγοράσεις, γιατί από αυτά τα δυο εξαρτώνται το VFM gaming PC που ψάχνεις. Αν είσαι του online gaming (LOL, WoW, GWs, Lineage κ.ο.κ.) μπορείς να κάνεις και ένα PC με 850€ (με οθόνη). Αν είσαι των RPGs ή strategy, θα ανέβεις κοντά στα 1000 ενώ αν είσαι FPS lover μάλλον λίγα παραπάνω. Επίσης τα Football managers ή τα Flying Simulators είναι και λίγο διαφορετικά, αφού είναι CPU intensive.

Φαντάζομαι για οθόνη προσανατολίζεσαι σε μία 22-24" με 1920 ανάλυση γιατί αν μιλάμε για μεγαλύτερη, θα ξεφύγει το budget και του PC.

Τέλος να αναφέρεις αν προτίθεσαι να κλοκάρεις το HW σου ώστε να πάρεις το κάτι παραπάνω όταν και αν αυτό χρειαστεί.

Γεια σου φίλε μου! Τα παιχνίδια που παίζω είναι πάνω κάτω απ όλα ... Απο football manager ( αρκετό;) ), pro, btf3, max Payne 3, assasins creed και να μην γράψω αλλα.... Γενικά τα πάντα απο τα πιο ελαφρια εώς τα πιο απαιτιτικα! Το pc θέλω δηλαδή να σηκώνει όλα τ παιχνίδια για 3-4 χρόνια αν γίνεται στο full, στο καλύτερο !!!!! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το pc θέλω δηλαδή να σηκώνει όλα τ παιχνίδια για 3-4 χρόνια αν γίνεται στο full, στο καλύτερο !!!!!

Εδώ μας τα χαλάς. 3-4 χρόνια είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για το χώρο της πληροφορικής και δη, του hardaware και του gaming.

To πιθανότερο είναι να χρειάζεσαι αναβάθμιση τότε. Εκτός κι αν συμβιβαστείς με χαμηλότερες απαιτήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σου φίλε μου! Τα παιχνίδια που παίζω είναι πάνω κάτω απ όλα ... Απο football manager ( αρκετό ;) ), pro, btf3, max Payne 3, assasins creed και να μην γράψω αλλα.... Γενικά τα πάντα απο τα πιο ελαφρια εώς τα πιο απαιτιτικα! Το pc θέλω δηλαδή να σηκώνει όλα τ παιχνίδια για 3-4 χρόνια αν γίνεται στο full, στο καλύτερο !!!!! Ευχαριστω!

Περα του οτι υπαρχουν παιχνιδια που και με 3000 ευρω hardware δεν θα παιζουν τα παντα σε ultra high, ειμαστε σε μια εποχη που μετα απο 4 χρονια οτι αγορασες ειναι πια ξεπερασμενο.Αν ειχες αγορασει τοτε πανακριβο υλικο ακομη εισαι αξιοπρεπης αλλα υπαρχουν τωρα επεξεργαστες των 60 ευρω που ειναι στις επιδοσεις περιπου ισοι η καλυτεροι απο επεξεργαστες που πριν 4 χρονια εκαναν απο 300 ευρω και ανω.Δες εδω για να πειστεις και κανε συγκρισεις με διαφορα cpu,εχει πολυ γελιο η υποθεση:

http://www.anandtech...oduct/406?vs=50

Αρα αυτο που σε συμφερει να κανεις,επειδη δεν μπορεις να παιζεις το παιχνιδι των εταιριων που θελουν να κερδιζουν οσο πιο πολλα μπορουν,ειναι να επιλεξεις ενα συστημα οσο φτηνοτερο γινεται που να ανταποκρινεται ομως ικανοποιητικα στις απαιτησεις σου, και να εχει και δυνατοτητες αναβαθμισης.Σε αυτη την βαση μπορουν να σε βοηθησουν τα παιδια.

Ενα τετοιο συστημα για τον συνετο χρηστη και gamer πρεπει να εχει σαν βασικα στοιχεια,οπωσδηποτε εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη,εναν ssd δισκο, 8 gigs ram ddr3 που αυτη την στιγμη ειναι σε πολυ καλες τιμες,μια καρτα γραφικων το πολυ μεχρι 250 ευρω,ενα ισχυρο και ποιοτικο τροφοδοτικο μεχρι 600/650 watt το πολυ μεχρι 70-80 ευρω και ενα κουτι με ανεση χωρου και αρκετες θεσεις για αθορυβους αλλα καλους ανεμιστηρες για ικανοποιητικη ροη αερα.Σημαντικοτατο και απαραιτητο για την χωρα που ζουμε και την ΔΕΗ που εχουμε ειναι ενα καλο UPS γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που ξαφνικες διακοπες ρευματος εχουν ξεκανει πανακριβα συστηματα.

Κατα την γνωμη μου σε αυτη τη βαση θα πρεπει να κινηθεις.

• Like 1
Δημοσ.

Με κάλυψαν οι από πάνω κύριοι. Οπότε με ένα budget 1000-1100 θα είσαι καλά (με μια αξιοπρεπής οθόνη)

Δημοσ.

Με κάλυψαν οι από πάνω κύριοι. Οπότε με ένα budget 1000-1100 θα είσαι καλά (με μια αξιοπρεπής οθόνη)

Οκ! Άρα θα έχω στόχο να μαζέψω 1000-1100 ευρώ !!!!! Και συζητάμε τότε για τη σύνθεση !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...