PLaCeBo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πως γίνεται να μετατρέψω ένα σύνολο jpg αρχείων (κατ' ουσίαν πρόκειται για βιβλίο το οποίο έχω σκαννάρει και σώσει ως αρχεία εικόνων), σε pdf έγγραφο (ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή που να μου δίνει τη δυνατότητα να το ψάχνω με βάση τον αριθμό σελίδας); Νομίζω υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα, αλλά περισσότερα δεν έχω υπόψη μου. Το έχει κάνει κανείς, και αν ναι πως και με ποιο πρόγραμμα; tia
3DViRuS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 me to photoshop nomizo ginete tora an oxi dokimase kai to pdf creator.....
Jastonas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2003 me to acrobat?;p oxi to reader... olakero to acrobat
PLaCeBo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2003 Τελικά βρήκα κάπου καταχωνιασμένο το Adobe Acrobat 4.0 και το εγκατέστησα. Όντως κάνει δουλειά!!! Φτιάχνοντας δοκιμαστικά ένα pdf έγγραφο με jpg files παρατήρησα ότι το έγγραφο pdf που προκύπτει είναι σχεδόν τριπλάσιο σε χωρητικότητα (!!!) σε σχέση με το σύνολο των jpg files (150-->>450mb). Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε το προκύπτον έγγραφο να μην αποκτά τόσο τερατώδεις διαστάσεις (χωρίς βέβαια να μειωθεί η ποιότητα των jpg files που το απαρτίζουν);;; Υπάρχουν σημαντικές διαφορές - προσθήκες στο Adobe Acrobat 6.0; (το ρωτάω για να δω αν αξίζει το κόπο να το χρησιμοποιήσω...) Παιδιά και πάλι σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.