Mike_ledis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος ενός acer netbook μοντέλο ΑΟ751Η. Στο παρελθόν είχα το είχα αναβαθμίσει και του είχα περάσει windows 7. Πρόσφατα ξαναέκανα format και του πέρασα windows xp. Επειδή όμως δέν είχα κρατήσει το recovery package ,αναγκάστηκα να ξαναπεράσω όλους τους drivers. Όταν όμως περνάω τους drivers για τον wireless δέκτη ενώ φαίνεται πως όλα λειτουργούν καλά και μπορεί ο υπολογιστής μου να εντοπίσει όλα τα γύρω δίκτυα, δέν μπορεί να συνδεθεί σε αυτά. Συγκεκριμένα έχω εγκαταστήσει δύο drivers και συναντάω το ίδιο παραπάνω πρόβλημα και με τους δύο ειναι οι WLAN_Atheros(Foxcnn)_v.7.7.0.348_XPx86x64 Atheros_wifi_9.2.0.496-allos Επίσης όταν πληκτρολογώ την εντολή ipconfig /all παίρνω το περιεχόμενο του επισυναπτόμενου αρχείου στην οθόνη ipconfigfile.txt
Voodooman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είχα τα ίδια ακριβώς συμπτώματα συμπτώματα εξαιτίας του firewall...Για κάποιον λόγο, ενώ έβλεπα όλα τα γύρω δίκτυα, δεν με άφηνε να συνδεθώ. Το απεγκατέστησα, συνδέθηκα κανονικά στο δίκτυό μου, εγκατέστησα μετά το firewall ξανά και όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα