Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελει ο ξαδελφός μου να παρει ενα λαπτοπ για το πανεπιστήμιο!!

Το budget ειναι γυρω στα 500 ευρώ!!

Μου στείλανε σημερα e-mail απο cosmodata και εχουν αυτό το λαπτοπ στα 530 ευρώ!!

Σε σχεση με αυτό τι λέτε αξίζει??

Το AH532 εχει καλύτερη καρτα γραφικων αλλα το αλλο εχει i7!!

Τι λέτε εσείς??

Δημοσ.

Θελει ο ξαδελφός μου να παρει ενα λαπτοπ για το πανεπιστήμιο!!

Το budget ειναι γυρω στα 500 ευρώ!!

Μου στείλανε σημερα e-mail απο cosmodata και εχουν αυτό το λαπτοπ στα 530 ευρώ!! (εμενα μου το δείχνει 699, αν είναι 530 πράγματι αξίζει)

Σε σχεση με αυτό τι λέτε αξίζει??(όχι, πριν λίγο καιρό είχαν την ίδια τιμή δε ένσ πανομοιότυπο το οποίο όμως είχε και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, και να δώσεις κοντά στα 500 για λάπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα δε πολυλέει)

Το AH532 εχει καλύτερη καρτα γραφικων αλλα το αλλο εχει i7!! που είδες ότι το ΑΗ532 έχει καλύτερη κάρτα γραφικών, γιατί εγω βλέπω ότι δεν έχει καθόλου, μόνο την ενσωματωμένη του επεξεργαστή

Τι λέτε εσείς??

edit για τι χρήση το θέλει? θέλει να παίζει παιχνίδια? και αν ναι, τι στυλ παιχνίδια?

Δημοσ.

Εχω μπερδευτεί λίγο το ΑH532 δεν εχει καλύτερη κάρτα δεν έχει καθόλου κάρτα (Intel® HD Graphics) Το πρώτο αξίζει πάντως καλό θα είναι να αγοράσει και μια επέκταση εγγύησης για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Με πρόλαβε ο Κώστας :-)

Δημοσ.

Οκ το πρωτο πηρε...α τη βγαλανε τη 620m απο το ah532 δεν το προσεξα(ειχε την 620 παλια)...

Μονο για χτες ισχυε η προσφορα!!Εχει μεγαλες διαφορες ο i5 απο τον i7 (σε θεμα παιχνιδιων κυριως και καταναλωσης)

Παιζει bf,pro crysis...τετοια παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...