Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενας φιλος μου θελει ενα συστηματακι εως 420 ευρω.οθονη πληκτρολογιο ποντικι κλπ εχει και οθονη( μικρη βεβαια ειναι 17αρα αλλα θα αλλαξει στο μελλον) θελει να παιζει κανα manager χωρις κολληματα και κανα call of duty.περιμενω τα φωτα ας :D. αν γντ απο ενα καταστημα ολα ωστε να το συναρμολογησουν κιολας θα ταν καλυτερα! αν υπαρχει αρκετη διαφορα τιμης τοτε θα το κανω εγω :)

windows δεν θελω υπαρχουν ηδη 7αρια ultimate 64bit.

καλησπερα ενας φιλος μου θελει ενα συστηματακι εως 420 ευρω.οθονη πληκτρολογιο ποντικι κλπ εχει και οθονη( μικρη βεβαια ειναι 17αρα αλλα θα αλλαξει στο μελλον) θελει να παιζει κανα manager χωρις κολληματα και κανα call of duty.περιμενω τα φωτα ας :D. αν γντ απο ενα καταστημα ολα ωστε να το συναρμολογησουν κιολας θα ταν καλυτερα! αν υπαρχει αρκετη διαφορα τιμης τοτε θα το κανω εγω :)

windows δεν θελω υπαρχουν ηδη 7αρια ultimate 64bit.

κατι τετοιο σκεφτομουν http://prntscr.com/gvxpp τι λετε?

Δημοσ.

δεν ξερω πολλα απο θεμα hardware αλλα θα χρειαστει οποσδηποτε καρτα γραφικων

εχει ηδη καρτα γραφικων ο επεξεργαστης φιλε μου....

Δημοσ.

Με ενσωματωμενη καρτα δεν νομιζω να μπορει να παιξει πολλα games οπως cod 5/6/7....Αλλα κραταω μια επιφυλαξη γτ δεν ξερω τι καρτα εχει αυτος ο επεξεργαστης

εγω εχω αυτο το συστημα(σχεδον)

post-225789-0-08374100-1349532232_thumb.jpg

Δημοσ.

CoD φανταζομαι παιζει multiplayer, επομένως θα εκτιμουσε εναν δυνατοτερο επεξεργαστη. Δυνατοτερος επεξεργαστης όμως σημαινει και εξτρα καρτα γραφικων οποτε το κοστος ανεβαινει. Δες αν μπορεις να χωρεσεις στο budget εναν απο τους 2 συνδιασμους:

-Pentium G2120 + Radeon HD 7750

-Phenom II 965 BE + HD 7750

Δημοσ.

CoD φανταζομαι παιζει multiplayer, επομένως θα εκτιμουσε εναν δυνατοτερο επεξεργαστη. Δυνατοτερος επεξεργαστης όμως σημαινει και εξτρα καρτα γραφικων οποτε το κοστος ανεβαινει. Δες αν μπορεις να χωρεσεις στο budget εναν απο τους 2 συνδιασμους:

-Pentium G2120 + Radeon HD 7750

-Phenom II 965 BE + HD 7750

μηπως να περιμενει τους trinity? ακουω πολυ καλα λογια!

βγηκε στα 436 +οτι μεταφορικα βγουν... http://prntscr.com/gx0do

Δημοσ.

βγηκε στα 436 +οτι μεταφορικα βγουν... http://prntscr.com/gx0do

Πολυ καλη επιλογη αν μπορει να περιμενει ειναι ο A10-5800K. Αποτελει προταση ενα κλικ χειροτερη απο τον συνδιασμο Pentium G2120 + 7750, αλλα γλιτωνεις σχεδον 100 ευρω. Εκτος απροοπτου θα την προτεινα και εγω αυτη τη λυση, απλα δε νομιζω οτι εχουν κυκλοφορίσει ακομη mobo με το fm2 chipset στην ελληνικη αγορα, αν κανω λαθος διορθωστε με.

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη αν μπορει να περιμενει ειναι ο A10-5800K. Αποτελει προταση ενα κλικ χειροτερη απο τον συνδιασμο Pentium G2120 + 7750, αλλα γλιτωνεις σχεδον 100 ευρω. Εκτος απροοπτου θα την προτεινα και εγω αυτη τη λυση, απλα δε νομιζω οτι εχουν κυκλοφορίσει ακομη mobo με το fm2 chipset στην ελληνικη αγορα, αν κανω λαθος διορθωστε με.

καλα τα λες.... ακομα οχι... το οτι ειναι tray δεν ειναι θεμα σιγα...αρα μαλλον περιμενουμε...

Δημοσ.

ο Pentium G2120 τι επιδοσεις εχει? ετσι πληροφοριακα το ρωταω . ειναι παραπλησιος με τους ι3?

Δημοσ.

ο Pentium G2120 τι επιδοσεις εχει? ετσι πληροφοριακα το ρωταω . ειναι παραπλησιος με τους ι3?

Για να παρεις μια ιδεα:

CPU%20Cores.png

Δεν απεχουν πολυ στα περισσοτερα games, αλλα σιγουρα ο i3 ειναι καλυτερος. Στα 400 ευρω όμως budget δεν αξιζει τα χρηματα.

Δες αυτο το συστημα με τον καινουριο A10-5800K

post-247983-0-14602100-1349881597_thumb.png

Δημοσ.

Καλύτερη και οικονομικοτερη συνθεση απο το visionstudio.

Η διαφορα ειναι μεγαλύτερη απο οτι φαινεται, καθως η συνθεση απο visionstudio εχει HDD caviar Black αντι Caviar Blue και η συνθεση απο πλαισιο δεν εχει DVD-ROM.

post-247983-0-04153500-1349888590_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...