Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά, παίρνω μια φίλη μου τηλέφωνο, στην αρχή χτυπάει 5-6 φορές και μετά λέει "Ο αριθμός που καλείτε δεν είναι διαθέσιμος, η κλήση σας προωθείτε". Τι σημαίνει αυτό?
Galatea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να 'χει βάλει προώθηση κλήσης. Δηλαδή, μετά από λίγο, αν δεν απαντάει, η κλήση να προωθείται π.χ. στον τηλεφωνητή. Ενώ σε άλλους απλώς χτυπάει, χτυπάει μέχρι που κλείνει η κλήση μόνη της.
nikoskon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Η φίλη σου δεν το σηκώνει και το δίκτυο ρίχνει την κλήση! Πάντως δεν είχες κλίση στην ορθογραφία! Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Στο κλείνει ρε φίλε, μυαλό θέλει; Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App 1
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μα αν το έκλεινε δεν θα έκανε "του του του..."?
Galatea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να 'χει βάλει προώθηση κλήσης. Δηλαδή, μετά από λίγο, αν δεν απαντάει, η κλήση να προωθείται π.χ. στον τηλεφωνητή. Ενώ σε άλλους απλώς χτυπάει, χτυπάει μέχρι που κλείνει η κλήση μόνη της. Η φίλη σου δεν το σηκώνει και το δίκτυο ρίχνει την κλήση! Είναι η περίπτωση που περιγράφεται πιο πάνω. Μην τρελαίνεσαι. Δε στο κλείνει, απλώς δε το σηκώνει κιόλας
nikoskon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση προώθησης κλήσης. Απλά, δεν το σηκώνει. Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2
Simos805 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τελικά απλά δεν το άκουγε και το είχε βάλει να κάνει προώθηση στον τηλεφωνητή μετά από κάμποση ώρα για αυτό έλεγε αυτό το μήνυμα.
Aggelossmoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Παιδιά, παίρνω μια φίλη μου τηλέφωνο, στην αρχή χτυπάει 5-6 φορές και μετά λέει "Ο αριθμός που καλείτε δεν είναι διαθέσιμος, η κλήση σας προωθείτε". Τι σημαίνει αυτό? Με έκανε μπλοκ ι φραγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα