doutsos13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα έκανα ενα καρτοσυμβόλαιο και ο πατέρας μου μία ανανέωση και μας έδωσαν το zte racer ii και το samsung galaxy 550. Ο πατέρας δεν πολύ ασχολείται με το κινητό πολύ οπότε μου έδωσε την επιλογή να διαλέξω εγώ ποιο να πάρω τ έψαξα λίγο στο ίντερνετ και όπως τα έχω στα χέρια μου και τα 2 εχω να πω : απο οτι καταλαβα σε χαρακτηριστικά το samsung ειναι καλυτερο αλλα με βολευει καλύτερα το zte εσείς τι λέτε ; επίσης είδα το samsung έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή
Haldol Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τα χαρακτηριστικά είναι άχρηστα. Η μόνη τους χρησιμότητα είναι να λες "ωωω, έχει αυτό". Πάρε αυτό που σου αρέσει καλύτερα και σε εξυπηρετεί περισσότερο.
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 το 550 το εχει εδω και ενα χρονο ενας φιλος μου και ειναι πολυ ικανοποιημενος.
doutsos13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 μάλιστα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το κοιτάξω περαιτέρω εαν θέλει κάποιος ας επισημάνει οτιδήποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα