Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω Gaming PC και να διαθέσω κανένα 600άρι για κουτί...

Έχω να ασχοληθώ αρκετό καιρό και με λίγο ψάξιμο έφτιαξα το PC που φαίνεται στη φωτογραφία.

Θα ήθελα να μου πείτε σαν σύνολο πως σας φαίνεται,

αν υπάρχουν καλύτερα χαρακτηριστικά σε χαμηλότερη τιμή (κυρίως κάρτα γραφικών)

και γενικότερα γνώμες και τροποποιήσεις σε οτιδήποτε που να αξίζει έστω κάποια ευρόπουλα παραπάνω... (αν θέλει CPU-COOLER ktl...)

Το κουτί το έφτιαξα στο e-shop οπότε να υπάρχει και διαθεσιμότητα των υλικών που προτείνετε, εκτός αν γνωρίζεται κάποιο άλλο site με καλύτερες τιμές που να κάνει την ίδια δουλεία...

Είμαι καινούργιος στο forum και έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό (Από εποχές Pentium 1-4 όταν ήμουν Γερμανία και ο υπολογιστής ήταν ο καλύτερος μ φίλος :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

post-248545-0-25397000-1349510145_thumb.png

post-248545-0-68469500-1349510793_thumb.png

Δημοσ.

Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι παίζει πάρα πολύ η RADEON 7850 σε αυτά τα λεφτά... Αλήθεια, είναι τόσο καλύτερη από την GTX560???

+ ότι βλέπω κανέναν να προτείνει τον FX8120...

Τι παίζει με αυτόν τον επεξεργαστή (ΜΟΒΟ-CPU Bundle) και δεν το συνιστά κανείς?? (Είναι μήπως πεταμένα λεφτά για gaming??)

BTW ευχαριστώ πολύ alex για την απάντηση σου... Περιμένω να ακούσω κι άλλες απόψεις..

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Δεινόσαυρε με κάλυψες πραγματικά με την απάντηση σου!!! Το PC που έφτιαξες φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω...Απλά διευκρίνισε μου σε παρακαλώ:

1on) Η μητρική αυτή αξίζει, είναι τίποτα ιδιαίτερο στα λεφτά της, ή την έβαλες απλά για να υπάρχει MOBO?

Θα ήθελα να ακούσω μερικές γνώμες ακόμα αν και πιστεύω ότι τα παραπάνω είναι αυτό που έψαχνα...

THX και πάλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεινόσαυρε θα ήθελα να σου κάνω μια ακόμα ερωτησούλα.

Μήπως αυτή http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=31573&cat=5 είναι πολύ καλύτερη της 7850?? Σε ρωτάω γιατί η διαφορά μου φαίνεται ελάχιστη στην τιμή...

Επεξ/σία από zacharias99
Δημοσ.

Δεινόσαυρε θα ήθελα να σου κάνω μια ακόμα ερωτησούλα.

Μήπως αυτή http://www.visionstu...?id=31573&cat=5 είναι πολύ καλύτερη της 7850?? Σε ρωτάω γιατί η διαφορά μου φαίνεται ελάχιστη στην τιμή...

Συμφωνα με αυτο το αρθρο,

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-geforce-gtx-650-benchmark,3297-24.html

η 660 ειναι καπου 10% ταχυτερη απο την 7850, οποτε θα ελεγα οτι αξιζει τα παραπανω χρηματα.

Επισης παιρνω το θαρρος να σου πω οτι ο Δεινοσαυρος εχει ξαναπροτεινει αυτην την 660 οποτε να εισαι σιγουρος οτι θα σου πει κατι παρομοιο με εμενα. Ο βασικοτερος λογος που εβαλε την 7850 ειναι προκειμενου να μεινει στα ορια του budget που του εβαλες (+ οτι ειναι πρωτογνωρο να παιρνεις τετοιες επιδοσεις με λιγοτερα απο 200 ευρω).

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πρωτόγρνωρο να παίρνεις τέτοιες επιδόσεις με λιγότερα από 200 ευρώ; Όχι και πρωτόγνωρο φίλτατε. Το ασύληπτο με αυτή την γενιά καρτών είναι οι υψηλότατες τιμές τους!!! Αν είμασταν 1-2 γενιές πίσω η 7850 θα έπρεπε να κάνει 150-160 ευρώ...όχι να πέσει κάτω από 200 μετά από 8-9 μήνες κυκλοφορίας...περιμένω τις καινούργιες για να πάρω νέο σύστημα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η κοροιδιά με τις κάρτες. Μας πιάνουν κότσους...

Δημοσ.

Είναι πρωτόγρνωρο να παίρνεις τέτοιες επιδόσεις με λιγότερα από 200 ευρώ; Όχι και πρωτόγνωρο φίλτατε. Το ασύληπτο με αυτή την γενιά καρτών είναι οι υψηλότατες τιμές τους!!! Αν είμασταν 1-2 γενιές πίσω η 7850 θα έπρεπε να κάνει 150-160 ευρώ...όχι να πέσει κάτω από 200 μετά από 8-9 μήνες κυκλοφορίας...περιμένω τις καινούργιες για να πάρω νέο σύστημα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου η κοροιδιά με τις κάρτες. Μας πιάνουν κότσους...

Η σειρα 7χχχ όντως ξεκίνησε με τσουχτερες τιμες, αλλα πλεον ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικη. Μην ξεχνας οτι όταν κυκλοφορησε η 7850 η αντιστοιχη ανταγωνιστικη προταση σε επιδοσεις της nVidia ηταν η προηγουμενης γενιας 570, η οποια κοστιζε πανω απο 300 ευρω. και παλι δηλαδη η 7850 αποτελουσε πιο συμφερουσα προταση. Με την έλευση της σειρας 6χχ της nVidia οι τιμες των Radeon επεφταν και συνεχιζουν με γοργους ρυθμους, με αποτελεσμα στις περισσοτερες περιπτωσεις να παραμενει ανταγωνιστικοτερη. Δεν καταλαβαινω που βασιζεις τον ισχυρισμο σου, ποτε μπορουσες με καρτα των 200 ευρω να παιξεις ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδαι της εποχης σου (οπως το BF3) με τα settings στο ultra?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...