Iznogold Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 δεν θα ηταν και η αντιγραφη του κωδικα σε ενα προγραμμα που να σου δωσει γραφικο περιβαλλον; φαινεται αρκετα απλο και πιστευω θα βοηθουσε. Αντι να καθομασταν να συζηταμε ποια γραμμη πρεπει να αλλαξει και τα λοιπα θα ειχαμε το γραφικο περιβαλλον και θα το καναμε μονοι μας.
thanocaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά τί εννοείς, η γνώμη μου είναι πως όχι. Όπως οι WYSIWYG editors, που βγαίνανε σαν μανιτάρια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ποτέ δεν μπόρεσαν να αντικαταστήσουν το δίδυμο πληκτρολόγιο και text editor, έτσι και τώρα (βασικά ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ τώρα που και οι πιο απλές σελίδες έχουν κάμποσες χιλιάδες γραμμές κώδικα συνολικά) δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο εργαλείο με γραφικό περιβάλλον που να μπορεί να κάνει τουλάχιστον το 5% από ό,τι μπορείς να κάνεις γράφοντας κώδικα.
alexitsios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνώ με τον thanocaster. Ακόμη και το adobe dreamweaver που θεωρείται το καλύτερο για html/css WYSIWYG ποτέ δεν σου παρουσιάζει τη σελίδα όπως θα είναι κανονικά. Αν ξέρεις να γράφεις κώδικα, μετά τη δημιουργία καμιά δεκαριά σελίδων θα καταλάβεις ότι κάνεις πιο γρήγορα μια σελίδα με notepad++.
platongr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Firebug, κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Επιλέγεις το κομμάτι που σε ενδιαφέρει, σου βρίσκει την αντίστοιχη γραμμή, κάνεις την αλλαγή, βλέπεις αν σου αρέσει και μετά πας και το αλλάζεις κανονικά
thanocaster Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πλάτων, νομίζω ότι ο ΤΣ δεν εννοεί κάτι τέτοιο. Βέβαια, σαφώς και web development χωρίς firebug είναι σαν ποδήλατο χωρίς σέλα. =)
alexitsios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Το artisteer είναι template creator. Δεν έχει πιστεύω άμεση σχέση με WYSIWYG editors.
dewn735 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δε νομίζω ότι ρωτάει για WYSIWYG - ο τίτλος λέει για themes. Anyway, θα μας το εξηγήσει ο ίδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα