Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε,(κ το γράψαμε) εσύ κοίτα τι θα κάνεις,σε 2 κάρτες που είναι τόσο πολύ κοντά η μια στην άλλη πρέπει να βάλεις και την προσωπική σου προτίμηση στην ζυγαριά.. Εγω ειχα 6850 6870 550Τι 560Τι και τώρα πάω 660 και δεν σκοπεύω να ξαναφύγω από την nVidia,αν σε βοηθάει κάπου αυτό.

Δημοσ.

Η 660 ΟC ειναι πολυ καλη καρτα, η 7870 είναι λίγο καλυτερη, αλλα πραγματικα απο 7950 και πανω η αλλαγη εχει νοημα. Τες πα αν θες οποσδηποτε φθηνοτερο αντικαταστατη η 7870 νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη, θα δεις πιο εντονη διαφορα σε σχεση με την 660 στα περισσοτερα παιχνιδια, ειδικα οσο αυξανεις τις τιμες anti-aliasing.

ΥΣ: Συμφωνω με το οτι η Gigabyte 660 OC ειναι χρηση ευκαιρια, αλλα και η Sapphire 7870 ειναι παρα πολυ δυνατη και ποιοτικη καρτα, και το ονομα της Sapphire ειναι εγγυηση και η 7870 ειναι εξαιρετικα συμφερον μοντελο με φοβερο συντελεστη κοστους/αποδοσης.

7870:

http://www.skroutz.g...-2GB-GDDR5.html

7950:

http://www.skroutz.gr/s/1697086/XFX-Radeon-HD-7950-Double-Dissipation-Edition-3GB.html

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε,(κ το γράψαμε) εσύ κοίτα τι θα κάνεις,σε 2 κάρτες που είναι τόσο πολύ κοντά η μια στην άλλη πρέπει να βάλεις και την προσωπική σου προτίμηση στην ζυγαριά.. Εγω ειχα 6850 6870 550Τι 560Τι και τώρα πάω 660 και δεν σκοπεύω να ξαναφύγω από την nVidia,αν σε βοηθάει κάπου αυτό.

Για το Hackint0sh και μόνο?

Αν η 7870 είναι όντως καλύτερη γιατί να πάω στην 660? Και πέριση έτσι την πάτησα με την 560ti.

Η 660 ΟC ειναι πολυ καλη καρτα, η 7870 είναι λίγο καλυτερη, αλλα πραγματικα απο 7950 και πανω η αλλαγη εχει νοημα. Τες πα αν θες οποσδηποτε φθηνοτερο αντικαταστατη η 7870 νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη, θα δεις πιο εντονη διαφορα σε σχεση με την 660 στα περισσοτερα παιχνιδια, ειδικα οσο αυξανεις τις τιμες anti-aliasing.

ΥΣ: Συμφωνω με το οτι η Gigabyte 660 OC ειναι χρηση ευκαιρια, αλλα και η Sapphire 7870 ειναι παρα πολυ δυνατη και ποιοτικη καρτα, και το ονομα της Sapphire ειναι εγγυηση και η 7870 ειναι εξαιρετικα συμφερον μοντελο με φοβερο συντελεστη κοστους/αποδοσης.

7870:

http://www.skroutz.g...-2GB-GDDR5.html

7950:

http://www.skroutz.g...dition-3GB.html

Η Gigabyte 660 OC δηλαδή υπολείπεται, έστω και λίγο, της Sapphire 7870.

Εσύ τι θα έπαιρνες στην θέση μου?

Δημοσ.

Για το Hackint0sh και μόνο?

Αν η 7870 είναι όντως καλύτερη γιατί να πάω στην 660? Και πέριση έτσι την πάτησα με την 560ti.

Βρε μπαγάσα απ'οτι γράψαμε εγώ και οι υπόλοιποι αυτό κατάλαβες ? και τι εννοείς την πάτησες ? που δεν σε κάλυψε η 560Τi ? εκτός αν και εσύ παίρνεις το hardware για να το κάνεις μόνο μετρήσεις και συγκρίσεις με του κολλητου σου.. Άλλον μπορεί να τον νοιάζει η κατανάλωση,άλλον ο θόρυβος,άλλον οι cuda.. οι μετρήσεις δεν αποτυπώνουν την ολοκληρωμένη εικόνα μιας κάρτας γραφικών.. και φυσικά να βάλεις κ το δικό σου κριτήριο,στο έγραψα πιο πάνω..

Δημοσ.

Βρε μπαγάσα απ'οτι γράψαμε εγώ και οι υπόλοιποι αυτό κατάλαβες ? και τι εννοείς την πάτησες ? που δεν σε κάλυψε η 560Τi ? εκτός αν και εσύ παίρνεις το hardware για να το κάνεις μόνο μετρήσεις και συγκρίσεις με του κολλητου σου.. Άλλον μπορεί να τον νοιάζει η κατανάλωση,άλλον ο θόρυβος,άλλον οι cuda.. οι μετρήσεις δεν αποτυπώνουν την ολοκληρωμένη εικόνα μιας κάρτας γραφικών.. και φυσικά να βάλεις κ το δικό σου κριτήριο,στο έγραψα πιο πάνω..

Με το σύστημα της υπογραφής μου το Batman Archam City σερνότανε με όλα στο full και physics στο medium.

Στο Battlefield 3 στο ultra settings επίσης σερνόταν. High και antialiasing deferred απενεργοποιημένο για να παίξω στα 30 - 35 fps...

Ήταν να πάρω την 6950 αλλά προτίμησα την 560ti...

Δημοσ.

Ακομη αναρωτιέμαι γτ θελεις να παρει νεα καρτα!! Για να κερδισεις ενα 5% κατα μεσο όρο σε επιδοσεις? είτε με την 660 ειτε με την 7870?

Το γεγονος ότι η καρτα σοθ καινουργια κοστιζει οσο περιπου κοστιζοθν και αυτες οι δυό δεν σε ψιλιαζει ότι δεν αξιζει η αλλαγη?

Στο λεω για τελευταια φορά... αν δεν αποφασησεις να δώσεις 300+ θα απογοητευτείς διοτι θα δεις μηδαμινές διαφορές απο την 560Τι απο εκει και περα δικα σου ειναι τα χρήματα εσύ αποφασιζεις!

Με το σύστημα της υπογραφής μου το Batman Archam City σερνότανε με όλα στο full και physics στο medium.

Στο Battlefield 3 στο ultra settings επίσης σερνόταν. High και antialiasing deferred απενεργοποιημένο για να παίξω στα 30 - 35 fps...

Ήταν να πάρω την 6950 αλλά προτίμησα την 560ti...

Με αυτα τα settings και οι 7850, 6950, 660, 7870 παλι θα σερνονται!! Αμα θελεις bf3 στο ουλτρα απο 7950 και πανω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικα τα B:AC και BF3 παιζουν καλυτερα με nVidia οποτε θα σε προσανατολισω προς την 660 αν τελικα το αποφασισεις να αγορασεις μια τετοια καρτα. BF3 στο ultra στα 1080p μαλλον θα βαζεις αλλα οχι και με anti-aliasing. Αν απλα θες να τα βαζεις ολα στο max ομως και να ξενιαζεις θα τονισω και εγω οτι θες τουλαχιστον την 7950.

EDIT: Δες παρακατω post για την τελικη μου προταση.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ με την ίδια μ'εσενα κάρτα που τις επιδόσεις της θα τις δεις παρακάτω έπαιξα τα πάντα στα full χωρίς το παραμικρό κόλλημα η άλλο πρόβλημα,πάντα έχω στο μυαλό μου την αίσθηση κ ότι η κάρτα που πήρα ήταν των 230 ευρώ.. αν τώρα εσύ θέλεις το κατά πολύ παραπάνω (χωρίς να εξακολουθώ να καταλαβαίνω το γιατί ) τότε ναι πρέπει να χώσεις κ πολύ παραπάνω χρήματα όπως λέει ο @Gothmog. Εμείς μιλάμε για το καλύτερο στα χρήματα που μας είπες και καταλήξαμε νομίζω σωστά σε αυτές τις 2 κάρτες..

post-227308-0-58058600-1349556051_thumb.png

Δημοσ.

Αφου τσεκαρα αυτο το αρθρο,

http://www.tomshardw...ark,3297-7.html

συμπεραινω οτι (δεδομενου οτι το συστημα σου δε θα κανει bottleneck) στο budget σου η 7870 αποτελει την καλυτερη λυση για gaming σε ultra settings σε 1080p.

Η 660 όντως αποδιδει καλύτερα στο ΒF3, αλλα με μικρη μονο διαφορα σε σχεση με την 7870, ενω αντιθετα στο B:AC η διαφορα στα min FPS ειναι μεγαλη υπερ της 7870.

Για την πιο συμφερουσα εκδοση της 7870 δες το προηγουμενο post μου.

Προσεξε παντως οτι οπως και να χει κατω απο 40 fps θα πεφτεις σποραδικα, οποτε επιβεβαιωνεται η αποψη μας οτι αν θες να δεις δραματικες διαφορες στις επιδοσεις θα πρεπει να επενδυσεις περισσοτερα ευρω.

Δημοσ.

Με αυτα τα settings και οι 7850, 6950, 660, 7870 παλι θα σερνονται!! Αμα θελεις bf3 στο ουλτρα απο 7950 και πανω...

τι λες ρε φιλε σοβαρά? εγώ με την 7850 τα παίζω όλα τέρμα στο bf3 xwris anti-aliasing kai vsync se 1920x1080. ama δεν ξέρετε μην μιλάτε...καλά για το crysis 2 δεν λέω κάτι.. full τέρμα όλα με extra ρuθμισeις για να πάνε στο extreme τα γραφικά από highest και παίζει τελείως smooth

πήγαινε στην ati άσε την nvidia.. η ΤΙ έπρεπε να κάνει 230 και η απλή 150 αλλα πληρώνεις NVIDIA(το όνομα) μη χέσω

Δημοσ.

τι λες ρε φιλε σοβαρά? εγώ με την 7850 τα παίζω όλα τέρμα στο bf3 xwris anti-aliasing kai vsync se 1920x1080. ama δεν ξέρετε μην μιλάτε...καλά για το crysis 2 δεν λέω κάτι.. full τέρμα όλα με extra ρuθμισeις για να πάνε στο extreme τα γραφικά από highest και παίζει τελείως smooth

πήγαινε στην ati άσε την nvidia.. η ΤΙ έπρεπε να κάνει 230 και η απλή 150 αλλα πληρώνεις NVIDIA(το όνομα) μη χέσω

Υπερβαλλεις φιλε... συμφωνω οτι η 660ti ειναι υπερτιμημενη, αλλα ουτε η AMD θα την εριχνε κατω απο 260, αντε 250 αν ηταν δικια της. Οσο για την 660 τιμολογιακα βρισκεται εκει που της αναλογει και σε επιδοσεις, αναμεσα σε 7850 και 7870.

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι ποσα report θα εχεις φαει τοση ωρα απο τους χρηστες.απο εμενα ακομη παντως δεν το εφαγες.καλα το πας.το διασκεδαζω τετοια ωρα.

αληθεια ολη η νεολαια ετσι ειναι πλεον?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...