Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)επιλεγω να γινει η εκκινηση απο το cd

2)επιλεγω να γινει format σε ntfs (οχι quick,πληρες) και αρχιζει να φορτωνει η μπαρα

3)μολις γεμισει η μπαρα γινεται η φυσιολογικη επανεκκινηση ΑΛΛΑ μετα την επανεκκινηση μου βγαινει αυτο το μηνυμα img20121006030607.jpg

και ετσι δεν μπορω να κανω την εγκατασταση.

εχετε καμια ιδεα?

Επεξ/σία από anrim27
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει με αρκετα διαφορετικα.

Δεν νομιζω να φταιει το cd ομως,αφου η εγκατασταση εγινε κανονικα πριν λιγο(με το ιδιο cd) σε εναν αλλο δισκο sata.

Δημοσ.

Ε,αν είναι πέρα από (νομίζω)5GB αυτό είναι το πρόβλημά σου,πρέπει τα βασικά αρχεία συστήματος να είναι στην αρχή του δίσκου για να τα βλέπει.(μην την ψάχνεις ... τεχνολογία του 1990)

Δημοσ.

Οοοο ναι,και πάλι καλά να λες που σου έβγαλε μήνυμα, σε πολλούς βγάζει απλά μπλε οθόνη και άντε μετά να καταλάβεις ότι είναι από εκεί.

Δημοσ.

Και με το μηνυμα που εβγαζε ομως, δεν εβγαζα κανενα συμπερασμα...εψαχνα στο google και εβρισκα κατι για πιθανο προβλημα του πληκτρολογιου ή του σκληρου και κατι αλλα...

Δημοσ.

Όταν δεν βρίσκει αρχεία συστήματος οι πιθανότητες είναι περιορισμένες

1.χάλασε ο δίσκος,θα μας είχες πει ότι βγάζει και αλλού προβλήματα με τον δίσκο κατά την αντιγραφή ή οπουδήποτε

2.χάλασε η μνήμη και δεν γράφονται σωστά τα αρχεία,ίδιο πράμα με πάνω θα μας είχες πει ότι κάτι τρέχει.

3.έγινε η εγκατάσταση από usb και απλά τα xp δεν βρίσκουν τα αρχεία,μας είπες ότι τα πέρασες με cd.

4.χάλασε κάτι τυχαίο (π.χ. κάτι στην μητρική) και ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι.

5.οπότε αυτό που μένει(το ποιο πιθανό έστω)είναι αυτό με το όριο.

Δημοσ.

Αφου η εγκατασταση εγινε κανονικα στο δισκο sata

και το hd sentinel για αυτο τον IDE δισκο,μου δειχνει 100%...

πολυ πιθανο ακουγεται να ισχυει αυτο που λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...