Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ να αρχίσω να φοβάμαι ή κατάλαβα λάθος;

αν δεν είναι troll, μπορείς να αρχίσεις να φοβάσαι....

• Like 1
Δημοσ.

Και τελικα γιατι για μια μεση ελληνιδα το σεξ και οι σχεσεις να ειναι πιο ευκολες οποτε να μπορει να εχει μυαλλο να ασχοληθει με αλλα πραγματα οπως σπουδες καριερα κλπ και για εμενα το σεξ να ηταν παντα τοσο δυσκολο πουο σκεφτομουνα ολη μερα και παραμελουσα ολα τα υπολοιπα??? γιατι ως γνωστον οποιος πειναει δε τον νοιαζει το χρυσαφι... Το ψωμι τον νοιαζει για νς γρμισει το στομαχι του

Δημοσ.

Πιο δικαιο ειναι να παρεις το σες με τη σωματικη σου δυναμη παρα να ππει να το κερδισεις

απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο υποπτα γραφεις

---------------------

που διαολο υπαρχουν αυτα τα στατιστικα που δεινεις περα απο το μυαλο σου?

απο τα 19 μεχρι τωρα πινεις?

μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις φιλους?π.χ. απο σχολειο,πανεπιστημιο κτλ?

Δημοσ.

απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο υποπτα γραφεις

---------------------

που διαολο υπαρχουν αυτα τα στατιστικα που δεινεις περα απο το μυαλο σου?

απο τα 19 μεχρι τωρα πινεις?

μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις φιλους?π.χ. απο σχολειο,πανεπιστημιο κτλ?

Στην ελλαδα ρε φιλε εισαι οτι γαμησεις.. Γαμας?? εισαι γαματος...δε γαμας? αντε γαμησου... Απλα τα πραγματα.. Και εγω δηλαδη θα προτιμουσα στην παρεα μου καποιον που να μου φερνει γκομενες παρα καποιον που να ειναι στην ιδια και χειροτερη μοιρα μενα

Δημοσ.

διορθωσε τα λαθη σου στον εαυτο σου εσωτερικα και εξωτερικα και θα γινεις και συ ο γαματος που γραφεις

Δημοσ.

μα ρε φίλε, αφου ο ίδιος λες οτι δε μιλάς σε γκόμενες που γουστάρεις... τι περιμένεις; να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε πιπώνουν; κόψε το πολύ brazzers!!

θες να γαμήσεις; κοίτα να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, λύσε τα όποια προβλήματα που έχεις πλήν του σεξουαλικού, τράβα βγες έξω, μιλά σε καμία γυναίκα, φάε 3-4-20 πόρτες πρώτα, και κάποια στιγμή θα γαμήσεις...

και εντελώς φιλικά σου λεω να δεις κάποιον ειδικό.. το γεγονός οτι είσαι 29 και δεν έχεις ουσιαστικές κοινωνικές δεξιότητες πρέπει να το ψάξεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...