..MementoMori.. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αυτα ρε μαγκα γινοντουσαν πριν απο δεκα χρονια. Η γενια που μεγαλωσε με το 90210. Ατιμε Mikeus τα εχεις πει εδω και καιρο! 1
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 kalanta, 2 ερωτήσεις: 1) τρολάρεις; 2) έχεις πιει; μπορείς να απαντήσεις και σε πμ 2
rg550 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εδώ να αρχίσω να φοβάμαι ή κατάλαβα λάθος; αν δεν είναι troll, μπορείς να αρχίσεις να φοβάσαι.... 1
kalantas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Και τελικα γιατι για μια μεση ελληνιδα το σεξ και οι σχεσεις να ειναι πιο ευκολες οποτε να μπορει να εχει μυαλλο να ασχοληθει με αλλα πραγματα οπως σπουδες καριερα κλπ και για εμενα το σεξ να ηταν παντα τοσο δυσκολο πουο σκεφτομουνα ολη μερα και παραμελουσα ολα τα υπολοιπα??? γιατι ως γνωστον οποιος πειναει δε τον νοιαζει το χρυσαφι... Το ψωμι τον νοιαζει για νς γρμισει το στομαχι του
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Πιο δικαιο ειναι να παρεις το σες με τη σωματικη σου δυναμη παρα να ππει να το κερδισεις απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο υποπτα γραφεις --------------------- που διαολο υπαρχουν αυτα τα στατιστικα που δεινεις περα απο το μυαλο σου? απο τα 19 μεχρι τωρα πινεις? μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις φιλους?π.χ. απο σχολειο,πανεπιστημιο κτλ?
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι τρολ... Συνολικά δλδ.(Για την συγκεκριμένη φράση δεν ξέρω..)
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.c...&v=7858vseNccQ#!
kalantas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 απο δω το πας απο κει το φερνεις ολο υποπτα γραφεις --------------------- που διαολο υπαρχουν αυτα τα στατιστικα που δεινεις περα απο το μυαλο σου? απο τα 19 μεχρι τωρα πινεις? μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχεις φιλους?π.χ. απο σχολειο,πανεπιστημιο κτλ? Στην ελλαδα ρε φιλε εισαι οτι γαμησεις.. Γαμας?? εισαι γαματος...δε γαμας? αντε γαμησου... Απλα τα πραγματα.. Και εγω δηλαδη θα προτιμουσα στην παρεα μου καποιον που να μου φερνει γκομενες παρα καποιον που να ειναι στην ιδια και χειροτερη μοιρα μενα
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 διορθωσε τα λαθη σου στον εαυτο σου εσωτερικα και εξωτερικα και θα γινεις και συ ο γαματος που γραφεις
Pantelwolf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 παληκαρε σε καταλαβαινω, αληθεια τι εχεις σπουδασει;
pavlinara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 σου βρήκα άτομα εδώ μέσα με τις ίδιες απόψεις να κάνετε παρέα. http://www.insomnia.gr/topic/455706-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CF%82/page__st__360
rg550 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 μα ρε φίλε, αφου ο ίδιος λες οτι δε μιλάς σε γκόμενες που γουστάρεις... τι περιμένεις; να σε βλέπουν στο δρόμο και να σε πιπώνουν; κόψε το πολύ brazzers!! θες να γαμήσεις; κοίτα να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, λύσε τα όποια προβλήματα που έχεις πλήν του σεξουαλικού, τράβα βγες έξω, μιλά σε καμία γυναίκα, φάε 3-4-20 πόρτες πρώτα, και κάποια στιγμή θα γαμήσεις... και εντελώς φιλικά σου λεω να δεις κάποιον ειδικό.. το γεγονός οτι είσαι 29 και δεν έχεις ουσιαστικές κοινωνικές δεξιότητες πρέπει να το ψάξεις...
Lucifer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 kalanta, 2 ερωτήσεις: 1) τρολάρεις; 2) έχεις πιει; μπορείς να απαντήσεις και σε πμ λέω. 1
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 σου βρήκα άτομα εδώ μέσα με τις ίδιες απόψεις να κάνετε παρέα. http://www.insomnia....ς/page__st__360 περα απο το κραξιμο στις κυπριες στην επομενη σελιδα διαβασα αρκετα που θα βοηθαγαν και το παιδι που εχει θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις